Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Existuje správný a špatný způsob, jak být nezadaný, ale... je tu také Alice. A Robin. Lucy. Meg. Tom. David. New York je plný osamělých srdcí hledajících vhodný protějšek za účelem flirtu, manželství či něčeho mezi tím. A někde mezi provokativním laškováním a známostmi na jednu noc mají všichni tito nezadaní lidé společné to, že se potřebují naučit, jak být svobodní ve světě, ve kterém se definice lásky neustále vyvíjejí. Spát s kdekým ve městě, které nikdy nespí, ještě nikdy nebyla tak velká legrace. (Freeman Ent.)

(více)

Videa (9)

Trailer 2

Recenze (258)

Arsenal83 odpad!

všechny recenze uživatele

Film určený snáď výlučne ženám a aj to tým jednoduchším a promiskuitným šľapkám. Príbeh o štyroch ženách, ktoré žijú život bez zmyslu, bez akejkoľvek pointy. Hnusná tlustoprdka tu vystupuje ako planéta vedomostí a poučení do života, nielen hnusne vyzerá, ale ešte sa sem tam odporne pozvracia a hlavne šuká každú noc iného chlapa. Tomu snáď neuveria ani Angličania, ktorí klátia všetko, čo sa hýbe, nedostatok ľudskej podoby nie je problém. Druhá krava z 50 odtieňov filmového odpadu tu testuje svoje city tým, že nechá svojho priateľa po 4 rokoch, aby ošukala takisto všetko, čo príde pod ruku, nezáleží aká rasa. Dakota Johnson je skutočný div prírody, gény na herectvo má, ale hraje v plytkých žánroch, kde ju nútia dať si účes Majky z Gurunu, ako môžeme vidieť v prvej polovici tohto slávneho snímku. O tretej a štvrtej pizde nie je nutné veľa hovoriť, nakoľko jedna sa vášnivo zamiluje do pakistánskeho Žida a druhá chce šukať, ale dieťa potrebuje nutne zo skúmavky. Odporúčam vzhliadnuť len osobám so silným žalúdkom. ()

JohnCZ 

všechny recenze uživatele

Ten mnohými zmiňovaný "Hangover pro ženy" v tom zas až tak nevidím, ale nemůžu filmu upřít, že je to též solidní oddychovka spíše pro tu něžnější část publika. Je to takové typicky hollywoodské, navíc tuhle hereckou partu taky úplně nemusím, ale nakonec to i přes jistou skepsi bylo docela fajn. Rebel Wilson je na jednu stranu svým zjevem děsně otravná (a tím nemyslím proporce), ale když má dobře napsaný charakter, její hlášky a komediální talent dělají většinou celý film. A nejinak je tomu i tady. ()

Reklama

Slartibarkfast 

všechny recenze uživatele

Strašlivá sračka. Něco tak trapného, plného klišé, debilních mouder (nejspíše z hlav pomatených scénáristů) a odporných herců jsem již dlouho neviděl. Připomnělo mi to pana Viewegha, který ví o ženách nejspíš úplné hovno. Dokoukal jsem to vyloženě z donucení a jsem rád, že v dosahu nebyla žiletka nebo otevřené okno. Film vykresluje tragický život hlavní hrdinky, Táni Vilhelmové s tuctovým xichtem, která neví co si počít s tím, že na ni každý chlapec sere a ona jim to statečně oplácí svou neoblomnou a nedobytnou povahou slepice. Trojku nerozlučných krasavic doplňuje blonďatý ledoborec třídy Tajmyr; nechutně otylá obluda se sebevědomím velikosti věží Petronas, u které se scénáristé snaží vnutit divákům pocit, že je děsně žádoucí rebelka, ačkoliv se z té představy většině spíš zvedne kufr. Zachraňuje to viditelně stárnoucí Leslie, hrající chvílemi celkem sympatickou těhuli, která toho ale do vínku také mnoho nepobrala. To vše doplněno houfem retardovaných nadsamců, kteří se mohou přetrhnout, aby přepůlili hlavní frigidu. Scéna s počítáním piv je zřejmě to nejubožejší, co jsem kdy viděl. Hrůzostrašné. Pánové, ruce pryč! Ženy, neberte si z toho příklad a neomlouvejte si tím vlastní neschopnost nabalit frajera, pak totiž nebude jiná možnost, než zůstat skutečně a doživotně singl! 15% ()

metal.storm 

všechny recenze uživatele

Klasické, stereotipné "žena na jednu noc" na začiatku, sa zmení na "muž na jednu noc" (ako keby sme to nikdy nevideli), moderný popud sms na pozadí a známe tváre, žena neschopná zapnúť si šaty a na druhú stranu jej silná a nezávislá sestra, ktorá nakoniec poprie zmýšľanie novodobých vaginálnych pirátiek. Teraz ma film nechal v rozpoložení: potrebuje človek vôbec toho chlapa/ženu, či nie? Potrebuje sa žena prekopať desiatimi kreténmi na to, aby pochopila pointu filmu, ktorá je aj tak zrejmá? Aspoň som mala pocit, že film sa točil so snahou vytvoriť niečo pekné a dojemné, a navyše sa mi zdá, že som dostala peknú dávku podtextových správ. Teraz budem nad tým dve sekundy premýšľať aby som zistila, že ma to ale absolútne netrápi. Dobré na odreagovanie od filmov so skrytým zmyslom. ()

berny2468 

všechny recenze uživatele

Stačilo málo a mohl to být první film u kterého jsem v kině usnul. A to se nestali především díky Rebel Wilson, která jako jediná dokázala být vtipná. Ale jinak je film velmi nudný a hlavně špatně pojat. Je to zmatené, špatně se orientuje ve jménech i v lidech. Aspoň že se povedl výběr hudby. Jen Nechápu, že se distributor nebojí dát toto do kin. Prostě film, který vidět určitě nepotřebujete....28%. ()

Galerie (115)

Zajímavosti (6)

Související novinky

Amy Schumer se bude cítit krásně

Amy Schumer se bude cítit krásně

04.06.2017

Americká komička Amy Schumer se úspěšně přesunula k filmu ve Vykolejené, s letošní Dámskou jízdou už ale tolik nezabodovala. Co chystá dál? Dlouho to vypadalo, že bude podrývat stereotypy v… (více)

Reklama

Reklama