Reklama

Reklama

Lovec démonů

  • USA Don't Kill It (více)
Trailer

V městečku Chicory Creek v Mississippi se odehraje série záhadných vražd. Do města tou dobou přijíždí podivím Jebediah Woodley (Dolph Lundgren), který má neobvyklého koníčka – loví démony. Místní policie a agentka FBI Evelyn Pierce ho nejprve podezřívají, ale vzhledem k nevysvětlitelným okolnostem vražd nakonec Jebediah agentku přesvědčí o tom, že za vraždami skutečně stojí racionálně nevysvětlitelné síly. Agentka a lovec démonů spojují své síly, aby osvobodili město od nebezpečného vraha. (Bontonfilm)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (72)

kaylin 

všechny recenze uživatele

Snímek „Don't Kill It“ hraje v podstatě na tři základní věci. První je přítomnost Dolpha Lundgrena. Ta u mě funguje. Druhou věcí je parťáctví, tentokrát muže a ženy, což také funguje. Třetí prvek je pak zábava, která se více než v humoru projevuje v tom, jak zde postavy umírají. Ano, je to bohaté na násilnosti, bohužel většina jich je provedena digitálními triky, což požitek snižuje. Já se přesto dobře bavil. Nenáročné, jednoduché. ()

borec999 

všechny recenze uživatele

Film, ktorý najlepšiu scénu ponúkne hneď v úvode a navnadí na niečo, čo nakoniec nepríde. Dolph je sympaťák, a ako vždy sa aj napriek nevalnej kvalite filmu v ktorom hrá, snaží a hláškuje. Mendez je zarytý béčkar ktorý má na konte filmy ako Monstrpavouk či Lavalantula takže je jasné, že aj Lovec démonov sa nebude brať príliš vážne. Pár ujetých nápadov pobaví, no celkovo to nie je až taká sranda, ani ultra béčkové krvavé jatky aby som jasal. Niektoré masky a efekty vyzerajú otrasne, iné naopak až prekvapivo dobre. Typické béčko, ktoré má príliš veľa chýb a nedostatkov ktoré bránia vyššiemu hodnoteniu a prežitku, ale raz sa prežiť dá. 40% ()

Reklama

Deyw 

všechny recenze uživatele

nudna hloupa kravina..zacatek je fajn gore..ale debilni hudba u kazdyho mordu ztoho dela lacinou sracku..nesympaticky obsazeni, protivna cubka je na zastreleni! dolph je proste bourak..jen kvuli nemu to ma smysl..asi nejlepsi na tom filmu je gore na zacatku a scena kdy dolph chytne do site ozralu..nebo kdyz cmudi v aute..proste picovina ()

MickeyStuma 

všechny recenze uživatele

Námět hodně připomíná snímek z roku 1987 ´Tajemné zlo´. Tam do člověka vstoupil mimozemský parazit, který ho ovládl a dotyčný pak páchal trestnou činnost. V tomto snímku je to obdobné, jen onen parazit vypadá jinak. Takovému jedinci, do kterého vstoupí, zčernají oči a následně zabíjí vše živé. Dolph Lundgren v roli lovce onoho parazita. Kromě několika málo brutálních krvavých scén ale o žádnou akci nejde. Spíše příběh vyznívá jako thrillerové drama, které na konci zanechává mnoho nezodpovězených otázek. Pecka tohle sice nikdy nebude, ale jako vyloženě špatný film také zrovna nevyznívá. Záleží na tom, co divák očekává. Jako nenáročná oddechovka postačí. ()

misterz 

všechny recenze uživatele

Je mi jedno, či to bolo Béčko alebo Céčko, nebavilo ma to. A to aj napriek tomu, že podobné mysteriózno-hororové námety s motívom démonov a bubákov mám veľmi rád. Jediné čo trocha vyčnievalo bol samotný D. Lundgren, ktorý tu hral celkom zaujímavého týpka, občasný humor a masakrálne, epické mordy. Ale aj tie boli často tak zdigitalizované, že to bolo skôr len na smiech. Herecky to tiež nebola žiadna sláva, moc toporné a naivne zahrané (až na Lundgrena). Podpriemer. 40/100 ()

Galerie (57)

Zajímavosti (10)

  • Jakmile produkce dostala konečnou zelenou, zbývalo 12 dní do příprav, než se spustily kamery. (noelcoward73)
  • Príbeh sa v pôvodnom scenári odohrával na Aljaške. (Marceloo)

Reklama

Reklama