Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Jon Cold (Steven Seagal), nájemný tajný agent, je stejně tak prohnaný jako nebezpečný. Vstupte do jeho zrádného světa a neodejdete živí. Politická korupce, vraždy a jeden zloduch vedle druhého obklopují záhadný balíček, jenž má Cold doručit z Francie do Německa. Několik velmi nebezpečných lidí stojí o to, aby se předmět nedostal k pravému příjemci, ale brzy pochopí, že hazardují. Cizinec patří mezi thrillery, u kterých sedíte s bušícím srdcem na kraji židle. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (109)

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Detaily vším jen ne větrem ošlehaných obličejů ala Leone, rádoby velkolepé bum-bum exploze, trapné střílení neozbrojených civilistů, kopa zpomalených záběrů (všimli jste si, že i Stevenův trojbradý stín je rychlejší, než on?) a navrch jedno překvapivé zjištění z oblasti módy a sice, že černá v některých extrémních případech nezeštíhluje. Zkrátka neakční bečka, co na východ od Varšavy už léta sere po tuctech akční béčka, vytlačila další zapomenutelný produkt.. Nenechte se zmást oficiálním textem distributora. Mělo tam stát: „Cizinec patří mezi thrillery, u kterých bušíte hlavou do kraje židle…“ ()

lennyd odpad!

všechny recenze uživatele

I když jsem film dokoukal předevčírem, dneska už netuším o čem to celé vlastně bylo. Jediné co si pamatuji, že se tvůrci naučili tvořit digitální oheň, čehož hojně využívali (takřka všechny domy, které Seagal ve filmu navštívil, do pěti minut (aby Seagal stihl v pohodě dům opustit) lehly popelem). Dle textu distributora je Cizinec jedním z filmů, u kterých sedíte s bušícím srdcem na kraji židle. Bohužel jsem při sledování seděl na pohovce, a vší silou držel otevřené víčka, abych neusnul. Tak nějak si troufám tvrdit, že jde o jeden z nejhorších Seagalových filmů (což, je kategorie, od které jako takové už nelze nic extra očekávat)... ()

Reklama

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Scénář je místy trochu mimo a alespoň mě dělalo problém čekovat kdo je s kým a proti komu (ale u seagalovek stačí jedno základní pravidlo - do koho Steven buší nebo střílí je ten zlej :-)), charaktery nic moc, zpomalované záběry mi začínají lézt trochu na nervy (jak rád bych viděl po výbuchu normální rychlostí letící tělo), ale rozhodně jsem horší seagalovku než tohle viděl. Jedna stará česká hardcore-punková kapela měla song, v němž zpívala "vypni mozek - zapni televizi", tak na tohle se ten film hodí dokonale. Moc nepřemýšlet, neřešit Seagalovu váhu (co s tím do prdele všichni pořád máte?) a jen to prostě sjet. ()

Joe321 

všechny recenze uživatele

Steven Seagal hostuje v Kobře 11. Ne, sranda to byla a dalo se na to celkem koukat. Steven má daleko horší kousky a tohle je jeden z těch "Dělám si večeři a koutkem oka sleduji televizi. Venku začalo sněžit?" filmů, které nepotřebují mojí pozornost a jako doplněk ke stravování jsou ideální. -"I'd say the only thing that's unexpected is that I'm still alive." ()

Crocuta odpad!

všechny recenze uživatele

V tomto snímku má Steven Sádlo problémy už i s přelezením zábradlí, což tvůrci vyřešily pomocí různě zpomalených, nebo naopak zrychlených záběrů, kterými je ostatně "Cizinec" vůbec hojně prošpikován. Demence rozličných nájemných zabijáků - pro novější seagalovky příznačná - zde dosahuje astronomických rozměrů a spolu s naprosto debilním příběhem a ubohou výpravou nedává jiný součet než nejčistší odpad!. ()

Galerie (39)

Zajímavosti (1)

  • Pri scéne na letisku si prezerá Cold (Seagal) fotky svojho otca... V skutočnosti sú to fotky samotného Seagala z mladosti. (Seag)

Reklama

Reklama