Reklama

Reklama

Povětří

Trailer 1

V blízké budoucnosti na Zemi neexistuje dýchatelný vzduch. Prakticky veškeré lidstvo vyhynulo. Ti, kteří byli vyvoleni, aby obnovili společnost, přežívají v kontrolovaném umělém spánku. Jedinou naději na záchranu lidské rasy střeží dva inženýři, kteří musí denně čelit nástrahám obsluhy podzemního zařízení i známkám postupujícího šílenství. (Bontonfilm)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (77)

Kortexo 

všechny recenze uživatele

Realistický pohled na svět po globální katastrofě, stojící na dvou skvělých hercích, kteří za celou dobu filmů neudělají jedinou nelogickou věc.Jsou to běžní lidé, né žádní vojáci, což přispívá, ještě k lepší atmosféře. Tento film rozhodně není pro diváky s nízkou inteligenci, kteří se jasně poznají svým fanatickým názorem, že dobrá sci-fi musí obsahovat nestrůry lezoucí z lidí a obří vesmírné lodě střílející paprsky... ()

JohnCZ 

všechny recenze uživatele

Tyhle klaustrofobní postapo thrillery mají hodně co do sebe, ale to není zrovna případ Air. Slušnou atmosféru zabíjí nezáživný děj působící jak průměrná epizoda nějakého seriálu. Pořád jsem čekal na nějakou pointu nebo twist, který je u podobných snímků zvykem a nedostal jsem vůbec nic. Krom Daryla Dixona nemá Air prakticky co nabídnout... ()

Reklama

Radek99 

všechny recenze uživatele

Trochu podhodnocený komorní nízkorozpočtový postapo film. Norman Reedus má naprosto identickou vizáž jako ve Walking Dead, takže jsem co chvíli čekal, odkud vyleze první zombie, překvapivě se ale děj ubíral úplně jiným směrem. Film měl pomalý rozjezd, po zdlouhavém a trochu nudném začátku se však dostavilo i několik důvodů, proč se na Povětří (do)dívat. ()

chernobyl 

všechny recenze uživatele

Opět vypnout mozek a asi neřešit. Údržbáři spáčů (díky, nic za to nechci) radši nic moc nevysvětlují, protože by si jen přihoršili a když už se něco začneme dozvídat, tak stačí deus ex machina a máme tady psycho thriller. Je dost možné, že žiju v paralním vesmíru, kde takových příběhů s takovým settingem moc není (ok, max. 2-3) a dalo by se z toho něco vytesat, jelikož nepřepříběhováno, ale kdoví. Jo a dík, že ten zlověstný herec, od počátku zlověstně kreslený, je tak nějak zlá postava, byl sem fakt napnutý, jak to dopadne. ()

DEXTER099 

všechny recenze uživatele

Jeden z těch filmu po jehož zhlédnutí si říkám,že je film buď naprosto z jiného vesmíru a nebo jsem ho totálně nepochopil.Dva technici v postapokalyptickém světu mají za úkol v podzemním bunkru střežit některé přeživší lidi co jsou v hibernaci.Jenže kde není důvěra tak je to pak těžké.....Jinak o ničem jiném film není a pokud nejste fanoušek jednoho z těch dvou herců,protože kromě jedné herečky je to opravdu celé obsazení tak vás na filmu asi nic nezaujme.Mě na tom lákal Norman Reedus,ale rád se na něj dál budu dívat radši v The Walking dead.Za mě celkově 30% a dvě hvězdy. ()

Galerie (5)

Reklama

Reklama