Reklama

Reklama

Příběh o hledání vlastního stylu zasazený do světa elektronické hudby a hollywoodského nočního života, ve kterém ctižádostivý 23letý DJ Cole (Efron) tráví dny tím, že kuje pikle se svými přáteli z dětství, a po nocích pracuje na skladbě, se kterou udělá díru do světa. Všechno se ale změní v okamžiku, kdy se seznámí s charizmatickým, ale poněkud pošramoceným postarším DJ Jamesem (Bentley), který si ho vezme pod svá křídla. Věci se však zkomplikují, když se Cole zamiluje do Jamesovy mnohem mladší přítelkyně Sophie (Ratajkowski). S tím, jak zapovězený vztah nabývá na intenzitě a rozpadá se jeho přátelství s Jamesem, musí si Cole vybrat mezi láskou, loajalitou a budoucností, pro kterou je předurčen. (Freeman Ent.)

(více)

Videa (13)

Trailer 2

Recenze (161)

viperDavid 

všechny recenze uživatele

Hezky si nalijeme čistého vína. Film kde Emily Ratajkowski tancuje bez podprdy a s obrovský výstřihem, film kde hraje přeslatenej Zac a film, který má suprovou muziku, nemůže být nikdy propadák a taky není. Atmosféra je perfektně zachycena, přesně jaká v klubech bývá. Zacovi jsem teda moc nevěřil, že by byl opravdu DJ, ale jinak super. ()

hansel97 

všechny recenze uživatele

Docela příjemný film, u kterého jsem velmi ocenil uměleckou stránku. Úžasně udělaný byl stav Colea na drogách a jeho finální vystoupení s kombinací zvuků kolem něj. Ovšem jako příběh je film dost nefunkční a většina postav kompletně nesympatická. Možná ta Zacovo ujde a kdyby Emily nebyla hezká, tak mě taky moc nebaví. ()

Reklama

genetique 

všechny recenze uživatele

Tento film som dlho obchádzal, pretože som sa nevedel naladiť na moment, kedy si ho pustím. Až si ho vyhliadla priateľka a bolo rozhodnuté. Nie som veľký fanúšik Zaca Efrona, ale house music celkom môžem, takže som jej to odpustil. Na moje prekvapenie sa mi to páčilo viac, než som očakával. Film je tak trochu všeobecný, na nič konkrétne sa nezameriava a nie je ani ničím výnimočný, ale bolo na ňom niečo, čo ma nútilo ho sledovať a bavilo ma to. Bál som sa ďalšieho 'party' filmu so Zacom Efronom, ale nakoniec sa z toho vykľul pomerne nezávislý snímok, kde hlavou devízou je plynulé rozprávanie príbehu, ktorý je tak o ničom ako zároveň o všetkom - jednoducho o živote. A herci boli tiež fajn. 70%. ()

Johnny.ARN 

všechny recenze uživatele

Život DJ nie je jednoduchý. Pokiaľ máte vymletých kamarátov, radi si dáte niečo nelegálne a pasiete po frajerke svojho učiteľa, svetoznámeho DJ. Ale Efron to v pohode vykrýva, roztancuváva ľudí, nahráva si zvuky a vedie svoje malé, vnútorné vojny.Veľa vecí tam ale pekne funguje, slnečné prostredie tiež pridá a dokonca aj tá hudba je počúvateľná. Efron sa pomaličky škrábe z toho kokainového dna, uvidíme, ako sa ukáže v roli záchranára. Príjemne, nenásiné, pozeratelné. 3 z 5 ()

West 

všechny recenze uživatele

Opravdu mě zajímalo, jak se chce takový film poprat se spoustou zbytečných klišé, bez kterých by vše okolo nemohlo vůbec fungovat. Navíc EDM, který se mi tak trochu příčí s mým stylem hudby, jako DJeovi (co už má nějakejch 12let hraní house music za sebou). Bohužel je to danný tím, že my nežijem v LA, ve světě nekonečných večírků a party, a nemáme tu na každém rohu nějakou akci, ze které by se člověk mohl dostat na světovou scénu. Mimochodem - 128BPM je moje gusto a kdo mě zná ten ví.. a pro mě tady Zac Efron, měl někdy až moc upjaté výlevy emocí při mixování (hraní) , ale děj bavil , a vše naprosto odsejpalo. A na konci toho všeho to bylo hodně pohodový, a vůbec nenudilo, což beru jako obrovský plus.. Jen nevýhoda, že mám teď hroznou chuť si zahrát na nějaké party. ()

Galerie (76)

Zajímavosti (12)

  • Film je historicky štvrtý najhorší debut pre film, ktorý sa odvysielal vo viac ako 2000 kinách. Priemerná tržba na jedno kino bola len 758 dolárov. Najhorší výsledok drží Jem a Hologramy (2015) s priemerom 570 dolárov na kino. (Arsenal83)
  • Kvôli katastrofálnym tržbám filmu Warner Bros. zrušilo vydanie Blu-ray a namiesto toho vydalo film na štandardnom DVD. (Arsenal83)
  • Vo filme sa objavili aj DJ Nicky Romero a DJ Alesso. (crash2403)

Související novinky

Největší propadáky roku 2015

Největší propadáky roku 2015

29.11.2015

Člověk občas slýchá zábavný argument, že nemá ten či onen film předem odepisovat, ale má si na něj udělat názor až poté, co ho uvidí. Vzhledem k tomu, že jde do českých kin zhruba 250 filmů ročně (a… (více)

Reklama

Reklama