Reklama

Reklama

Připravte se, že to Robert de Niro a Zac Efron pořádně roztočí! Všechno se totálně zvrhne, když upjatý Jason (Efron) vyrazí na road trip se svým přisprostlým dědou Dickem (De Niro). Barové rvačky, divoké večírky, epická karaoke noc - Dick je rozhodnutý užívat si života naplno a naučit to i Jasona, který se snaží včas vrátit na svou vlastní svatbu. Během nejdivočejší jízdy jejich života oba dva zjišťují, že se mají od druhého co učit. (Magic Box)

(více)

Videa (18)

Trailer 1

Recenze (348)

Pepinec 

všechny recenze uživatele

Kompletní encyklopedie sprostejch slov, buchty a svalouši, imbecilní příběh a De Niro. Hollywood je kouzelnej v tom, že ve spojení "blbej nápad" dokáže obě slova škrtnout a nahradit je filmem. Já bych rád škrtnul šaty Zoey Němcové, Aubrey Náměstíové a Julianne kolení-šlachové a nahradil je sebou. Jdu na to, čau. ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

V komentářích někteří skuhrají, že De Niro opustil své vážné role a začal je hanit komediálními rolemi. Mě naopak až v ten okamžik začal bavit a zajímat. Možná jsem nekulturní hovado ale nějaký jeho Taxikář mě vůbec nebere. Zato ve Velké svatbě mě rozsekal smíchy. Pravda, on je v těch komických rolích skoro pořád stejný a nerudný a tak nějak se dá jeho výkon očekávat, ale je roztomilý. Tady z těch svých nerudných dědků trochu vybočil a válcuje. A je to sranda. Buzny, negři, gerontofilky, dealeři, yuppie, pomatení konspirátoři, fakt zábavná policejní dvojka. Všechno dohromady. Takovou čurinu jsem fakt nečekal. ()

Reklama

chelseaman22 

všechny recenze uživatele

Definitivně průměrně, avšak současně překvapivé, jakým způsobem si dvojice DE NIRO a ZAK EFRON vzájemně sedli. Poněkud znervózňující je skutečnost, že DE NIRO mluví jak cigán z východoslovenské pure cigánské osady. Na závěru samotném je překvapující to, že slaďouš ZAK opustí místo s ročním příjmem 200,000 USD, aby bez basketbalového míče a pomády vyrazil kvůli "svůdným očím" potencionální partnerky na roční trip na rybářské bárce. Bez kufru. 64% ()

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Klidně mě nazvěte úchylem, ale na mě prostě tyhlety sprosťárny účinkují a rád na ně koukám. Zpočátku mě sice trvalo, než jsem se vyrovnal s faktem jestli má tohle Roberto vůbec ještě zapotřebí, jenže na druhou stranu, když ono je to tak krásně blbé až je to občas i směšné. Navíc Zac Efron se pro tyhle filmy snad i narodil. Měl jsem jej rád v Sousedech a tady je taky fajn. Prostě devadesátky ovládl Carrey, o dekádu později fungoval Sandler a v současné době se konkurence sice tříští, ale Efron v komediích dokáže zaujmout, stejně jako Hill nebo Tatum. 60% ()

gogo76 

všechny recenze uživatele

"Dúfam, že posledný krát vydýchneš pri lízaní mojej mušličky..." Ach jáááj...Ani vy sa nestačíte čudovať kam to až deNiro spadol? Mám z neho pocit, že by sa dal v pohode ukecať i na účinkovanie v Ordinácii v ružovej záhrade. Aby som len nekritizoval, asi 2-3 krát som sa dobre zasmial, ale to je asi tak všetko. Ostala len hromada trápnych kecov, nepodarených vtipov a príbeh, ktorý sa dá predvídať už po niekoľkých minútach. Neviem ani ako to hodnotiť. Pridať mu hviezdu za to , že sa mu vúbec podarilo rozosmiať ma? 50% je tak akurát, ale tri hviezdy sa mi zdajú dosť. A DeNiro?? Kurva spamätaj sa! 40%. ()

Galerie (111)

Zajímavosti (12)

  • Keď Nick (Adam Pally) ťukne do svojho bratranca Jasona (Zac Efron), aby ho objal na babičkinom pohrebe, je vidieť ako Nick v pravej ruke drží e-cigaretu a v ľavej pivovú fľašu. V druhom detailnejšom zábere, keď Nick prosí Jasona o objatie mu z pravej ruky zmizla e-cigareta. V ďalšom zábere, keď ho Nick objíma a vydychuje na neho dym je vidieť, ako ju v pravej ruke opäť drží. (Hudakfilms)
  • Aubrey Plaza (Lenore) hrá 21-ročnú študentku, no v skutočnosti bola v čase premiéry filmu o 10 rokov staršia. (m.a.t.o.)
  • Scenár k filmu sa v roku 2011 ocitol na tzv. Blackliste, teda zozname najlepších ešte nesfilmovaných scenárov. (m.a.t.o.)

Reklama

Reklama