Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Ohně hoří, láva se valí. Gigantické sopečné tarantule chrlí žíravou lávu a ohnivým dechem spalují své oběti zaživa. Staré sopky, které staletí dřímaly v horách na pobřeží Kalifornie u Santa Moniky, se probudí a v mohutných erupcích vyvrhují na Los Angeles oheň, lávu a gigantické pavouky lavalantule, kteří doteď žili v roztaveném magmatu pod zemským povrchem. Po výbuchu sopek se dostali ven a chrlí smrt na Los Angeles a jeho obyvatele. Spálené město andělů se ocitlo na pokraji totální zkázy. Jediný, kdo se dokáže postavit z očí do očí létajícím žralokům a monstrózním rojům krvelačných lávových tarantulí, je zapomenutý herec a bývalý akční hrdina Colton West. Jeho sláva sice už dávno pohasla, ale má skvělou příležitost, aby ji vzkřísil a zachránil svět. Svým hrdinstvím tak může znovu získat nejen fanoušky, ale i přízeň své rodiny, ztracených přátel a staré lásky, kterou kdysi nehezky zavrhl a zranil. (TV Prima)

(více)

Recenze (75)

Stanislaus 

všechny recenze uživatele

Police Academy 8: Lavalantula Apocalypse! Na tento film mě nalákalo zejména obsazení ve stylu Policejní akademie po dvaceti letech. Samotný snímek je ve výsledku typická céčková ptákovina s bídnými efekty, příšernými replikami a těžce předvídatelným dějem. Nicméně mě i tak pobavilo cameo Iana Zieringa a postava Niy Peeples, která tam okolo sebe vše s nadhledem mydlila. ()

Trevor 

všechny recenze uživatele

Policajná akadémia - Losangelská misia versus Modrá ustrica versus Mám problémso žralokmi...bavil som sa naozaj dobre ale tretiu hviezdičku dať nemôžem, pavúky teda nič moc a pochopiteľne aj dej primeraný tomuto żánru, ale toto jednoducho vyšlo. Vyššie hodnotenie však nemôžem dať, najmä s ohľadom k tomu aby moje hodnotenia ostávali objektívne aj keď tentokrát som v pokušení to porušiť. ()

Reklama

hous.enka 

všechny recenze uživatele

Zhrzený herec horší jak zhrzená milenka, který ale nakonec dokáže nemožné a postaví se děsuplným strašidelným pavoukům, kteří plivou lávu. Mohlo to dopadnout buď skvěle, nebo katastrofálně. Výsledek je takový na půl cesty k výbornému béčku. Ano, scéna se Stevem z Beverly Hills, co kosí létající žraloky motorovou pilou, je prostě báječná, ale ten zbytek byl málo násilný a málo sebeparodizující na to, aby mě to zaujalo. Žraloci trhaj lávovým tarantulím zadky. ()

Korbitch 

všechny recenze uživatele

Vidět Huxovou, Mahonyho a Jonese, jak likvidují bok po boku obří ohnivé pavouky, to se jen tak nevidí. A když Steve Guttenberg potká Iana Zieringa, aby mu pomohl, a ten mu odpoví, že teď řeší žraloky, to už jsem nevěřil vůbec. A proto tahle bejkárna nespadá do klasické třídy DVD čurákovin a zaslouží si ty dvě alespoň za dobrou komedii. Ovšem Pavoučí teror je jen jeden. ()

bobstock 

všechny recenze uživatele

Kdyby mi na to těsně před začátkem vysílání v tv nedal kamarád echo, asi bych to s klidem vynechal, ale po objevu stupidního názvu Turbotarantule pro českou distribuci jsem to musel vidět. Parta vystydlých hvězd z Policejní akademie si to po vzoru Žraločího tornáda rozdává s ohnivými pavouky a já dávám za jednu hvězdu při zjištění nulového výkonu mozkové kůry během produkce. Občas to chce vypnout. 25% ()

Galerie (13)

Zajímavosti (2)

  • Steve Guttenberg (Colton West) přijal nabídku k účasti ve filmu poté, co se s lítostí vyjádřil k odmítnutí role v prvním Žralokonádu (2013), ze kterého se později stala kultovní série s nejedním pokračováním. V jedné ze scén jeho postava potká Iana Zieringa, který je právě zaneprázdněný bojem se žraloky, což je přímá narážka na výše zmíněné Žralokonádo, v němž Ziering ztvárnil hlavní roli. (Stanislaus)

Reklama

Reklama