Reklama

Reklama

Šílenství Debory Loganové

  • Česko Šílenství Debory Logan (více)
Trailer

Studentka medicíny Mia (Michelle Ang) konečně našla zajímavé téma pro svou práci. Rozhodla se s pomocí několika přátel natočit dokument o projevech Alzheimerovy choroby. Několik následujících měsíců budou sledovat každodenní boj s touto nemocí v rodině Loganových. Deborah Logan (Jill Larson), která je v péči své dcery Sarah (Anne Ramsay) a nedávno jí byla tato choroba diagnostikována, je více než vhodným studijním materiálem. Je tu však háček, nad Deborou postupně přebírá kontrolu i něco jiného než tato choroba. (Magic Box)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (132)

Jaro.Krafcik 

všechny recenze uživatele

Deborah Logan je typický found fotage snímok, amaterský ale zvladnutý horror. Alzeimer a totálne strašidelná babka by vystrašili asi každého. Zbytočne mi tam prisli kamery , ktoré boli až príliš rovnaké ako v paranormal aktivity. Záver samozrejme trošku nepochopený. Nič nové pod slnkom, ale neurazí. 3* ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Slušná psychodepka!! The Taking mi byl už od začátku velmi sympatický found footage, na nic se nečeká, rozjede se film velmi rychle, hlavní představitelka velmi znepokojivá, taktéž mě zajímala celá záležitost týkající se Alsheimerovy choroby, ke konci film vytasí pár creepy výjevů( Ten jeden si pustíte minimálně 2x, něco takového jste ještě neviděli!). Překvapivě je film velmi dobrý i po technické stránce, takže ano, tohle se dá doporučit. Creepy a znepokojivý feeling se určitě dostaví. 65% ()

Reklama

Immortal17 

všechny recenze uživatele

Sakra, sakra, sakra...nevěřila bych, že to někdy řeknu, ale sakra jsem se bála. :D Vydržím toho hodně, ale trošku silný šálek i na mě. Další parádní snímek z řady found footage, žánru, který se stává čím dál tím víc populárnějším. Přemýšlím zda svoje noční pozorování found footage neposunu raději na odpolední hodiny, ale pravda je taková, že pak takové filmy ztrácí své kouzlo. Fanoušci mi dají určitě za pravdu. Finální scéna mě naprosto přimrzla a nedokázala jsem se pohnout, ani jednou jsem neodtrhla oči od obrazovky. Tak to má být. ()

tron 

všechny recenze uživatele

Mám rád (svojím spôsobom, ehm) horory o strašidelných dôchodcoch, ale Šílenství Debory Loganové ma príliš nebavilo. Pozerám v galérii na fotky z filmu a mrazí ma z nich. Škoda, že ma tak nemrazilo pri pozeraní samotného filmu. Občas príjemne nepríjemné a som za to, aby sa natáčalo viac hororov o desivých dôchodcoch, ale toto mi proste nesadlo. ()

Seabeast 

všechny recenze uživatele

Ničím vyjímečný found footage horor, který servíruje několik klasických lekaček a hlavně spousty záběrů stojící a tupě čumějící babky s alzheimerem v palici. Prostě si jen tak vstane, štáb ji začne hledat a ona stojí ve tmě a vejrá, jak péro z gauče. Vše začne klasickým prdelkováním hlavních postav a pak se začnou nabalovat další obskurnosti a začne bábě šibat v hlavě ještě víc. Žádný vzrůšo celkově, žádná pořádná psychárna a erekci jsem měl až při závěrečném babko-hadím výjevu (který můžete spatřit na prvním obrázku v galerii), ale kvůli jednomu záběru fakt zvažte jestli vám ta hodina a půl stojí za to. ()

Galerie (107)

Zajímavosti (5)

  • Film sa natáčal v Severnej Karolíne v USA. (EvilMatus)
  • Film bol venovaný babičke Denise Robitel, režiséra Adama Robitela, ktorá zomrela 17. septembra 2012. (EvilMatus)

Reklama

Reklama