Reklama

Reklama

Mimoni 2: Padouch přichází

  • USA Minions: The Rise of Gru (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

V neutuchající touze najít toho největšího padoucha všech dob, aby mu mohli věrně sloužit, narazí Mimoni na malého nosatého černovlasého chlapce, který vyrůstá jen se svou německou matkou. Jmenuje se Gru a aniž to tuší, tohle setkání mu zásadně změní život. (Cinemart)

Videa (6)

Trailer 1

Recenze (152)

Jezinka.Jezinka 

všechny recenze uživatele

Evidentně nejsem cílovka a ti žlutí cosi mě vlastně a priori tak nějak popuzují. Jistě by se našel idioblb moralista, který by po tomto sdělení začal pindat, že proč se na to tedy dívám a hodnotím. Inu, člověk dělá některé věci, protože k tomu má své důvody. Mým dvěma důvodům se to docela líbilo, takže je moje hodnocení lehce nad průměrem, ale i tak z celkového zážitku dne - ten bramborový salát před filmem byl lepší než ten flim. ()

Aljak 

všechny recenze uživatele

Mimoni sú populárni, a mám pocit, že tvorcovia sa z toho snažia za každú cenu vybúchať maximum. Ale mám pocit, že potenciál už bol naplnený a každý ďalší film s mimoňmi je už navyše (ešte nejaký tématický krátky film by mal perspektívu). The Rise of Gru ma až tak nechytilo, scenár bol plytký, superhrdinovia nesympatickí, a jediní kto to zachraňoval, boli samozrejme Mimoni, ktorí svojou neobratnosťou a nešikovnosťou dokážu vždy zlepšiť náladu. Ale ako celok je to tak max 2*. ()

Reklama

Davidkkk 

všechny recenze uživatele

Mini Booooss! Po maratonu Mimoňů jsem počítal s tím, že mi bouchne hlava a odumře plus mínus polovina mozkových buněk (což se taky stalo). Svým způsobem je to ale skrytej klenot kinematografie (!) a pro vymletý palice, jako jsem já, fakt sranda. The Rise of Gru je slabší než první díl, přesto však “relaxační“ konina, díky který se z vašeho děcka stane influencer na Tik Toku a profesionální hráč Fortnitu. 6/10 ()

Stanislaus 

všechny recenze uživatele

Viděl-li člověk před projekcí druhých Mimoňů trailer, tak z velké části ví, co se bude ve filmu odehrávat, což by se nemělo stávat. Dvojka opět sází na potenciálně velký potenciál potrhlých milovníků banánů, nicméně podobně jako v případně jedničky jsem měl dojem, že se tvůrci drželi celkem na uzdě. Naservírovali nám sice líbivě udělanou animaci, ale samotný příběh, byť plný akce, postrádal větší dávku humoru a nějakého zapamatovatelného záporáka. Sekvence v letadle neměla chybu a scénky okatě (a to doslova) vykrádající druhého Shreka (popř. Kocoura v botách) pobavily, nicméně jsem čekal víc - podobně asi jako střídmě se smějící publikum dětí v sále. ()

lykan9 

všechny recenze uživatele

U Padoucha přichází se mi stalo prakticky to samé, co u prvních Mimoňů. Po shlédnutí traileru jsem byl natěšen na velmi vtipný animák, od kterého mě bude bolet pusa smíchy, ale ve výsledku jediné vtipné části, které ve filmu jsou, byly právě ty z traileru. Tudíž buď se divák nesmí podívat na trailer a pak si užije vtipné části ve filmu nebo stačí si ten trailer pustit a film je zbytečnost. Vzhledem k tomu, že je film zaměřen na hodně malé diváky, tak se jedná o čistý průměr. ()

Galerie (23)

Zajímavosti (17)

  • Ve scéně, kdy jde Gru do jedné z kabin na poslouchání desek, si můžeme v jedné kabině všimnout ženy, která si fotila pyramidu v Gíze (přesněji když se pyramida vyfoukne) ve filmu Já, padouch (2010) – tam je logicky mnohem starší, ale jde poznat podle brýlí, postavy a nosu. (SpiderBoy)
  • Tento film se datuje na začátek roku 1961. Pet Rock, do kterého se Otto zamiluje, však vyšel až v polovině roku 1975. (KGBelik)

Související novinky

Startuje týden nejúspěšnějších filmů

Startuje týden nejúspěšnějších filmů

14.12.2022

Volné seskupení čtyř artových kin v Praze: Atlas, Evald, Lucerna a MAT pořádá od 15. do 21. prosince tohoto roku BestFilmFest, týden nejúspěšnějších a divácky nejnavštěvovanějších filmů druhé… (více)

Nová pixarovka vyhořela

Nová pixarovka vyhořela

20.06.2022

Studio Disney má na kontě po delší době mírné zaváhání. Nová pixarovka Rakeťák s cenovkou 200 milionů dolarů totiž sice sbírá pozitivní ohlasy kritiků i diváků, do kin se ale tentokrát rodiny s dětmi… (více)

Reklama

Reklama