Reklama

Reklama

Martha (Anna Kendrick) se po bolestivém rozchodu setkává s mužem, který by mohl být tím pravým. Tedy jenom do momentu, než zjistí, že "Pan Pravý" (Sam Rockwell) má jednu zásadní chybu - je to nájemný zabiják na útěku před kartelovým gangem, který ho zaměstnává. Než to však Martha zjistí, jsou už do sebe bezhlavě zamilovaní. Rozhodne se tak, že jediným řešením bude „Pana Dokonalého" napravit... Jeho napravením je přesvědčená natolik, že pro vysněný vztah hodlá čelit i následkům v podobě útěku před zabijáckým gangem. Martha postupem času v sobě objeví skrytý talent, jak být užitečným parťákem svému vyvolenému zabijákovi. Ostatně přeci – pro lásku se někdy i vraždí... (Bohemia MP)

(více)

Videa (3)

Trailer 2

Recenze (137)

Morholt 

všechny recenze uživatele

Rockwell, byť na můj vkus občas příliš přehrával, ušel, Tim Roth tradičně dobrý a Anna Kendrick v roli nesympatické uječené krávy naprosto příšerná. Co se akce týče, tak pokud na ní došlo, tak byla celkem solidní a zabiják-tanečník měl něco do sebe, ale přestřelek a rvaček nebylo tolik, aby přebily nulovou chemii ústřední dvojice, mizerně napsané dialogy a násilně tlačený vtip. Čekal jsem mnohem víc. 30% ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Čekal jsem dobrou komedii a tu jsem nakonec dostal. Anna Kendrick je moje oblíbenkyně a mým oblíbeným je i téma nájemných vrahů, které zde není pojato až tak originálně, ale pyšní se nesmírně originálními prvky, už jen to tancování je roztomile vražedné. Je to správně ujeté a Sam i Anna si překvapivě skvěle sednou. Skvělou roli má i RZA. ()

Reklama

choze 

všechny recenze uživatele

Rok 2015 byl rokem Maxe Landise - do kin šly tři filmy podle jeho sympaticky ujetých a hravých scénářů a všechny si ode mě vysloužily pobavené tři hvězdy s náběhem na čtyři. PAN DOKONALÝ je AMERICAN ULTRA v bleděmodrém - máme tu dalšího podivného zabijáka a jeho holku, vtipné dialogy i nápadité akční scény a závan melancholie a úchylnosti. A super obsazení - nejen ústřední představitele mimózních hrdinů, kteří si sedli, ale i představitele vtipně napsaných záporáků (Roth, Mount, Ransone, Eklund). Miluju, když z filmu cítím, že to scenáristu i ostatní bavilo dělat. A když v něm hraje Anna Kendrick. To jsou dvě základní podmínky dobrého filmu. ()

aLPaC 

všechny recenze uživatele

Rockwellovi sluší tyto typy cool klaďasů. V poslední době je ztvárňuje často (Blondýna na předpis, Nezapomenutelné prázdniny) a dobře. Annu Kendrick mám také velmi rád a i když tady mě ze začátku docela lezla na nervy, postupem času jsem si jí oblíbil též. Celkově se však nejedná o nějak závratně zajímavý snímek, který si více než tři hvězdy nezaslouží. ()

Rhod 

všechny recenze uživatele

Svetaborné to teda nebolo, ale celkom dobre to aj pobavilo, dokonca aj nový nápad na akčný film, ktorý som ešte nevidel, čiže aj zaujalo, malo to aj prvky akčné a a romantické. Annu Kendrick ja až tak veľmi nemusím, ale vôbec mi to v tomto filme nevadilo a v pohode som ju prekúsol. Podľa konca si myslím, že možno niekedy v budúcnosti by sme sa mohli dočkať aj 2. časti, ale to by sa už možno veľmi podobalo na Mr. & Mrs. Smith. Uvidíme. ()

Galerie (37)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama