Reklama

Reklama

Martha (Anna Kendrick) se po bolestivém rozchodu setkává s mužem, který by mohl být tím pravým. Tedy jenom do momentu, než zjistí, že "Pan Pravý" (Sam Rockwell) má jednu zásadní chybu - je to nájemný zabiják na útěku před kartelovým gangem, který ho zaměstnává. Než to však Martha zjistí, jsou už do sebe bezhlavě zamilovaní. Rozhodne se tak, že jediným řešením bude „Pana Dokonalého" napravit... Jeho napravením je přesvědčená natolik, že pro vysněný vztah hodlá čelit i následkům v podobě útěku před zabijáckým gangem. Martha postupem času v sobě objeví skrytý talent, jak být užitečným parťákem svému vyvolenému zabijákovi. Ostatně přeci – pro lásku se někdy i vraždí... (Bohemia MP)

(více)

Videa (3)

Trailer 1

Recenze (137)

kaylin 

všechny recenze uživatele

Čekal jsem dobrou komedii a tu jsem nakonec dostal. Anna Kendrick je moje oblíbenkyně a mým oblíbeným je i téma nájemných vrahů, které zde není pojato až tak originálně, ale pyšní se nesmírně originálními prvky, už jen to tancování je roztomile vražedné. Je to správně ujeté a Sam i Anna si překvapivě skvěle sednou. Skvělou roli má i RZA. ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Rockwell, byť na můj vkus občas příliš přehrával, ušel, Tim Roth tradičně dobrý a Anna Kendrick v roli nesympatické uječené krávy naprosto příšerná. Co se akce týče, tak pokud na ní došlo, tak byla celkem solidní a zabiják-tanečník měl něco do sebe, ale přestřelek a rvaček nebylo tolik, aby přebily nulovou chemii ústřední dvojice, mizerně napsané dialogy a násilně tlačený vtip. Čekal jsem mnohem víc. 30% ()

Reklama

Blazis34 

všechny recenze uživatele

Ještě větší blbost než jsem doufal. Kdyby ve filmu nehrála Anna Kendrick, kterou jsem chtěl vidět v akci, asi bych se na něj ani nedíval. Děj je opravdu prazvláštní, obsahuje spoustu chyb, s realitou nemá nic dočinění a ani moc nepobaví. Musím být kritický avšak Pan Dokonalý mě nerozesmál a ústa mi chtěla říct frázi, která byla ve filmu použitá několikrát - What the f*ck? Co to je kurva je za blbost? Ani herecké výkony Rockwella a Kendrick mě nezaujaly, o sprostých holkách či skupině CIA, které hrají jen druhou notu ani nemluvě. Škoda, myslel jsem, že se zasměju, ale stupidita vyhrála a nepobavila. 30%, slabé dvě hvězdy. ()

Eawy 

všechny recenze uživatele

Ja som asi veľmi divná podľa toho ako vidím, že toto ľudia hodnotili skoro úplne inak ako ja. Pozerali sme ten istý film? Skvelý scenár s vtipnými vsuvkami od všetkých hercov, bláznivý príbeh, romantika, akcia, komédia v jednom s celkom príjemnou stopážou, kedy vám film nepripadá ani príliš dlhý ani príliš krátky. Sam Rockwell vo svojom živle a Anna Kendrick ho len nádherne doplňuje. Ja som sa príjemne zabavila. Naviac sa mi páčil aj soundtrack a My type od Saint Motel úplne vystihuje náturu tohto filmu. A aj ja nemám rada červených medvedíkov. 70% ()

SaNcHeZ_cz 

všechny recenze uživatele

Pan Dokonalý je podivný film, nicméně jako letní jednohubka vlastně proč ne. Max Landis napsal sice opět křečovitý a kýčovitý film až hrůza, nicméně díky sympatickému obsazení a několika příjemným momentům to vlastně ani tak nevadí. Pan Dokonalý je zkrátka zajímavým mixem komedie, romance a slušné akce v tak trochu videobéčkovém balení, které v záplavě průserů poslední doby působí poměrně osvěžujícím dojmem. Takže ve výsledku proč ne. ()

Galerie (37)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama