Reklama

Reklama

Tajemství dračí pečeti

  • Česko VIY: Tajemství dračí pečeti (více)
Trailer 4

Obsahy(1)

Neuvěřitelné příběhy, kouzla, skvělé herecké obsazení. Anglický kartograf dostává od cara zakázku - namalovat mapu Dálného Východu Ruska. Během dlouhé cesty plné úžasných zážitků se dostává až do Číny. Během putování se setkává s mistry bojových umění, čínskými princeznami, Dračím králem a objevuje záhady dračí pečeti. (Filmbox)

Videa (4)

Trailer 4

Recenze (76)

Junglista 

všechny recenze uživatele

Scény s Jackiem a Arnoldem jsou asi jedinej klad tohohle "díla". Jen škoda, že jejich společný scény do filmu v podstatě ani nepatří. Tihle dva a Charles Dance (kterej by tam taky vůbec nemusel bejt) jsou pouze lákadlo na tupce, jako jsem byl já. Zbytek nestojí ani za plejtvání baterky v klávesnici, tak jen stručně - je to mizerně předigitalizovaná srágora. Ale jako fakt, to CGI je horší než u 20 let starejch filmů. Scénář je tak tupej, že byl asi psanej po třetí lahvi vodky. Ne, ne a ne. Nevadí mi ruský filmy, možná mi nevadí ani ty čínský, ale tahle kombinace byla fakt příšerná. ()

BOURQUE 

všechny recenze uživatele

Keby som mal napísať len jednu vetu o tomto filme, tak by to bolo asi toto: „Fiasko a mrhanie potenciálom a časom hercov/herečiek, a hlavne časom diváka.“ Zbagatelizovaný príbeh, ktorý síce má v sebe kus fantázie, ale celkovo vás nedokáže osloviť. Nehovoriac o tom, že sa to zbytočne blíži k dvojhodinovému runtime. (A to, že tvorcovia do toho zakomponovali malý kus z filmu „Muž so železnou maskou“ spíš považujem za vec na oľutovanie a nie ako „poctu“.) Celé je to zabalený do šiat, ktoré sú šité „ťažkou“ PC technikou. Tie umelé obrazy občas fungujú, občas nie. Jedna hviezda za súboj J. Chana s Arnoldom – obaja už majú svoje najlepšie časy za sebou, ale z hľadiska boja aj teraz ma presvedčili, že rozhodne nepatria do starého železa. Ale to je v podstate jediný pozitívum, čo sa o tomto filme dá povedať. Osobné hodnotenie: 55% (*) ()

Reklama

corpsy 

všechny recenze uživatele

Jackie a Arnie, si zrejme odskočili z dovolenky, natočiť pár užitočných scén, do tohoto predigitalizovaného spektáklu. Dostali určite pochvalu a nejaký ten dolárik ( rubeľ, jüan ? ). Už len kvôli nim ( čo je aj tak dosť málo ), sa to dá zvládnuť. Aj keď to vyzerá, ako keby točili scény pre celkom iný film, v akom nakoniec skončili. Čo už. Je to svojim spôsobom zvláštne, akási rarita v tejto oblasti. Proste je to naozaj tak zlé, až je to v podstate pozerateľné. ()

fabecc1222 

všechny recenze uživatele

Řekl bych, že jako většina, jsem si to pustil hlavně díky přitomnosti Jackieho a Arnoldo. Ti se objeví hlavně na začátku ,kde mají docela dost protoru, asi aby to evokovalo, že budou mít třeba i hlavní role, no a pak o nich celý film už neuslyšíte, až do závěrečné scény, kde se zas objeví. Oba určitě pěkně vydělali aniž by se přetrhli, mají ti sice společnou bitku, ale ta je spíš parodií na jejich hvězdné akčné scény, ale budiž jim přáno...Další hvězdná jména, Dance a Hauer se tu jen mihnou, a sotva je postřehnete. Zbytek filmu táhnout spíš neznámé tváře, hlavně ty Čínské se od sebe klasicky nedají rozeznat, takže ani pořádně nevíte kdo je kdo. Fantasy prvky docela fungují, tvůrci se aspoň snaží o něco originálního, ale akce i scénář jsou slaboučké, mnohdy až dětinské, těžko vlastně říct, pro koho je film určený. ()

Lacike odpad!

všechny recenze uživatele

Tak som si tento Rusko-Čínsky maglajz pustil v CZ dabingu, ale fakt neviem komu je určený. Ja to ale nie som. Už holt nemám 5 rokov. Pripomínalo mi to všetky tie otrasné české rozprávky z ktorých nedokážem dopozerať ani trailer. Mizerné triky, preplácaný príbeh, ktorý nedáva poriadny zmysel. V tom filme je všetko a zároveň nič poriadne. Pustil som si to len kvôli dvojke dôchodcov, ktorí sú už dávno za zenitom, čo znova dokázali aj v tomto filme. Trápny Arnie a ešte trápnejší Jackie. Ich bitka a vtipy behom nej boli doslova bolestivým zážitkom. Keď sa náhodou v nejakom filme stretnú tretíkrát, tak už nemajú kam hlbšie klesnúť. Radšej už nič viac nenapíšem, lebo by som aj tak len skritizoval každú zložku filmu. Proste čistý odpad. 0/10. ()

Galerie (162)

Zajímavosti (5)

  • Jako koordinátor kaskadérů na filmu pracoval Han Guanhua. (Rominator)
  • Akční režii na filmu dělal He Jun. (Rominator)

Reklama

Reklama