Reklama

Reklama

Ethan (Joseph Gordon-Levitt), Isaac (Seth Rogen) a Chris (Anthony Mackie) jsou kamarádi už od dětství a jejich vánoční setkání se již dlouhá léta pravidelně mění v noc plnou nespoutaného hýření a bujarého veselí. Nyní ale stojí na prahu dospělosti, tradice se chýlí ke konci a poslední společná pařba by měla být nezapomenutelná. A proto je potřeba najít "Nutcracka Ball" - Svatý grál všech vánočních večírků. (HBO Europe)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (179)

Killda 

všechny recenze uživatele

Co se týče komedií, tak parta kolem Rogena na mě prostě působí nejlíp. Jako bych si něčeho šlehnul, normálně se u komedií nesměju, ale u Rogenových filmů prskám smíchy ustavičně. A tohle nebyla vyjímka, byť jde o nejméně originální a nápaditý projekt této party za poslední roky. Zkrátka tento film bych si dokázal představit jako Vánoční stálici po desáté hodině. 8/10 Opět komedie roku. ()

Hashirama 

všechny recenze uživatele

Netradiční rogenovská dramedie, která je fanouškovsky uvědomělá (narážky na Kubricka nebo Sám doma) a v práci s postavami až nečekaně vyspělá. V téhle vánoční pohádce jde o víc, než plejádu klasických fórků o honění a fetování. Tady hrdinové během jedné pouti na Louskáčkův bál, během které se vrací do své vlastní minulosti, dospívají, uvědomují si, co je v jejich životě důležité, a nečekaně předávají i lidskou message. Levitt se pro takové role narodil a už jen kvůli jeho "What the fuck..!" stojí tahle pohádka za to. Totálně feel good vánoční překvapení s jedním nezodpovědným chlapcem, co musí dospět, chlapcem, co sešel z cesty, židem se spoustou drog, co se bojí budoucnosti, a andělem, co prodává trávu. ()

Reklama

Imune 

všechny recenze uživatele

Super jízda, já si to užil. Pro vás, kterým se vždycky slijou kamarádi a vy prostě nestíháte jejich tempo, pak se akorát smějete na jejich účet, to nebude nic novýho. Naopak ti, kteří jsou v opačné situaci se můžou podívat jak to vypadá z druhýho úhlu. Řadím se spíš k těm prvním, ale i přesto jsem tu viděl věci, který by moji kamarádi nikdy nedělali. Za mě rozhodně dostatečný, tedy 4. 75% ()

Johnny.ARN 

všechny recenze uživatele

Nebudem tu zase kydať na židáka, lebo najlepšia scéna z filmu bola práve jeho v kostole. Žiadny kvalitný mejdan nezačína pri hlávkovom šaláte a diétnej kole, ale pri hubičkách mixovaných s kokaínom a zapíjaných Redbullom. Potom sa to už len zvrháva to všetkých klasických holyúdských klišé, ktoré ešte občas zafungujú a pobavia. 3 z 5 ()

Corpsegrinder 

všechny recenze uživatele

Říkal jsem si proč je tenhle film tak zapadlej a moc se o něm nemluví a teď je mi to jasný - protože je to po delší době zase upřímná a dobře fungující komedie. Ten film je naprosto pohodovej a vánoční atmosféra z něj jde na plný pecky, vtipy jsou většinu času fakt vtipný a já se nenudil ani vteřinu. Je to takovej ten film co by před 15 lety s mladším obsazením bodoval. Dneska už ale zřejmě ne. ()

Galerie (21)

Zajímavosti (2)

  • Nahé fotky Isaaca (Seth Rogen), které má v telefonu, byly pořízeny dvojníkem. (kellne)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno