Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Bůh existuje. Žije v Bruselu. A je to pěkně nesnesitelný morous, který nosí ponožky do pantoflí a celé dny tráví vymýšlením absurdních zákonů a znepříjemňuje lidem život. Je to trochu jiný příběh, protože tenhle Bůh má kromě syna Ježíše ještě manželku a malou dceru, která ho nemůže vystát a jednoho dne pošle na truc všem lidem na světě SMS s datem jejich smrti. Co se asi stane, když se někdo dozví, že mu do konce života zbývá měsíc, nebo naopak 62 let? (Aerofilms)

(více)

Videa (9)

Trailer 5

Recenze (390)

vteco 

všechny recenze uživatele

Originální komedie, která si velice vtipným a krásným způsobem hraje s obyčejnými životy, čímž se snaží divákovi přiblížit co nejvíce. Kupodivu se to daří skvěle a film disponuje příjemným nádechem a neutichající svižností. Rozdělení na několik části výrazně neuškodilo a i přesto, že občas je neustálé představování nových postav příliš zdlouhavé, tak je vykompenzováno skvělou hlavní vypravěčkou, netradiční pointou či skvělou kamerou. [80%] | Kino | 50th KVIFF ()

evulienka3 

všechny recenze uživatele

Niekde na hranici 70% medzi tromi a štyrmi hviezdičkami. Absurdná komédia, ktorá však na rozdiel napríklad od takých Divokých historiek akosi postráda skutočnú pointu. Je to len absurdné, miestami vtipné, miestami zamyslenia hodné, ale nie je tam nič, čo by mi utvelo v pamäti na dlhšiu dobu. Alebo som to len nepochopila, aj to je možné... ()

Reklama

dom156 

všechny recenze uživatele

Skoro všechny vtipné scény narvat do traileru, to mi hlava nebere. Velmi jsem se na tuto komedii těšil, po shlédnutí traileru a jaké mě pak čekalo zklamání po shlédnutí celého filmu. Jelikož mimo již zmíněné momenty to bylo pro mě velmi nezáživné a občas jsem se docela nudil a sledoval hodinky, kdy už to jako skončí. Pro mě slabší průměr a jen upozorním že po titulcích následuje kraťoučká scéna. ()

Bachy 

všechny recenze uživatele

Téměř identický pocit jako v případě Mr. Nobodyho. Příliš filosofie nevidím, zatímco snaha zalíbit se všem občas prokoukne. Extra do hloubky to jde jen zpočátku a s tou kýčovitostí to Dormael neumí uhlídat. Jenže! ono mi to 90 minut nevadilo a co pak s tím? Zbrusu nový zákon je rychlejedoucí čerstvý film, který nastřeluje zajímavé myšlenky a pak utíká jinam. Téměř dvě třetiny filmu jsem jel na surfu a všechny vlny si užíval spolu se zbytkem kinosálu. Pak jsem se zamyslel, prkno mi podjelo a už jsem se topil. Takže - když jedete na vlně, nekoukejte se hluboko. #kviff2015 ()

Vxxx 

všechny recenze uživatele

No, tak jsem se lehce nasmála :D Ale podle popisu jsem si udělala jistou představu a film mě nijak nepřekvapil. Byl to přesně ten typ humoru, který jsem čekala. Ten film má jednu zajímavost a ještě jsem se úplně nerozhodla zda negativní, či pozitivní. Celý se točí kolem hledání a vyprávění příběhu šesti apoštolů. takže si prakticky sám film odpočítává konec. "Už jen dva apoštolové a bude konec, už jen poslední". Nevím. Že bych to považovala za nějakou bombu, to asi ne, ale za vidění to určitě stojí. 4* ()

Galerie (40)

Zajímavosti (6)

  • Závěrečná scéna na pláži je natočená v belgickém Blankenberge. (Mara97)
  • Film obsahuje ještě jednu scénu po závěrečných titulcích. (Fary)

Související novinky

Zlaté glóby 2016 - nominace

Zlaté glóby 2016 - nominace

10.12.2015

Pokud nesledujete zahraniční filmové dění, o lesbickém dramatu Carol zřejmě slyšíte poprvé. Právě tenhle film ale vévodí letošním nominacím na Zlaté glóby, a to s pěti důležitými zářezy. Carol bude… (více)

18. Festival francouzského filmu

18. Festival francouzského filmu

10.11.2015

18. ročník Festivalu francouzského filmu proběhne v Praze (18.-25.11.), Brně, Českých Budějovicích a Ostravě (19.-25.11.) a Hradci Králové (23.-29.11.). Festival uvede dvanáct předpremiérových titulů… (více)

Bitva cizojazyčných filmů začíná

Bitva cizojazyčných filmů začíná

25.10.2015

Poslední měsíce filmového roku vždy patří hlavně oscarové líhni. Americké snímky se předhání v tom, kdo urve nejvíc pozornosti, to samé ale dělají i celovečeráky ze zbytku světa, které touží po… (více)

Reklama

Reklama