Reklama

Reklama

Sword of Vengeance

Trailer

Obsahy(1)

Normanský kníže a tyran Durant (Karel Roden) se společně se svými dvěma stejně krutými syny snaží nastolit tyranský diktát v severním cípu Anglie obývaném Sasy. To se mu relativně daří, až do příchodu tajemného cizince, který začne za pomoci ozbrojených vesničanů decimovat jeho vojska. Cizincova krvavá řež je vražednou cestou pomsty, zalitou velikým množstvím krve. (Rakosnicek77)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (54)

Bobik9 

všechny recenze uživatele

Jeden z nejhorších filmů, co jsem v poslední době viděl. Spíše odpad nežli 1*. Není to tak blbé až je to zábavná, jak zde někteří píší. Je to jen tupé, o ničem, nudné. Přišlo mi, jak kdyby ten film měl čtyři hodiny. Spíš jsem koukal na zeď než na ten film, abych se zabavil. Přitom obsazení vypadalo slušně. Roden, Skrein a Wallis. Jsou příšerní, všichni. Jediné pozitivum nevidím. ()

Flipnic 

všechny recenze uživatele

Film bez jakýhokoliv scénáře a tak stupidní, že jsem jej vlastně ani nepochopil! Ale pochopil jsem, kdo je ten dobrej a kdo ten zlej a kdo hlavní hrdina. A ten je fakt frajer, v jakýmsi snad fiktivním středověku to řeže hlava nehlava většinou dvěma meči, kudlama a někdy i ručně nebo prostým šutrem vykydlí 3 nepřátele. Protivníky si vychutnává efektivníma fatalitama, podřezaný krky jsou jeho nejoblíbenější "finish", Karla Rodena probodne jakýmasi dvěma noži do žeber a ještě mu něco nepěknýho pošeptá při tom do ucha. Film je asi tak z 95% jenom akce a krvavá špinavá řezničina !!! Souboje sice sestříhaný, ale gore slušně viditelný z blízka na kameru, hlavní týpek macho největší a celý je to prostě stupidně zábavný ... ()

Reklama

bourec 

všechny recenze uživatele

Je fakt,že nebejt tam těch zpomalovaček,který byly úplně pořád,měl film asi čtyřicet minutek.Jinak ale normální film o pomstě,podle zcela zaběhlýho scénáře,se zcela neznámou partou ochotníků,což je při béčkovosti,až céčkovosti filmu jasný.Plivat na to nebudu,protože sem pomalejší chachare,a protože sem se ani zdaleka nenudil.50%. ()

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

No tak po pravdě spíš nic než moc. Těšil jsem se na Rodena, ale ten je bohužel ve filmu jenom asi 15 minut. Nemluvě o tom, že jeho postava je fakt mizerně napsaná. Těšil jsem se na přímočarou brutální středověkou řežbu, ale ze začátku se tam jenom kecá o sračkách a na první pořádnou bitvu si musíte počkat až někdy do 30 minuty. Navíc jak tu bylo již zmíněno, tak v případě tohoto filmu dostává definice neexistence scénáře úplně nový rozměr, teda ne, že by mi to úplně vadilo, ale toto byl fakt extrém. No aspoň závěrečná řežba se mi celkem líbila a film má krátkou stopáž, takže nestihne vyloženě nasrat, ale mohlo to dopadnout o dost líp.40% ()

Fr 

všechny recenze uživatele

„MOJE JEDINÁ VÍRA JE POMSTA…“ /// Prostinký děj, sázející na efekt světa, v němž se vodehrává středověká řezničina. Všemu vévodí pochmurnej filtr, dramatická hudba, zjizvení chlápci, zpomalovačky a cizinec, co přináší naději. Tady jde jen vo prolejvání krve. Účast Rodena potěší, ale nečekejte hereckej majštryk. Časem vomrzí i středověký choreo, takže zbyde jen béčková vřava s efektníma záběrama, kterou můžeme my, potomci husitů, lehce nadhodnotit. /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Ve filmu si vystačím s šedou, bílošedou, žlutošedou a červenošedou. 2.) Chystám pokračování tý píčoviny se šedou barvou. 3.) Thx za titule ,,John Doe, James Smith a Jan Novák“. /// PŘÍBĚH ** HUMOR ne AKCE ** NAPĚTÍ ne ()

Galerie (26)

Zajímavosti (1)

  • Napriek tomu, že sa dej filmu odohrával na Britských ostrovoch, tak celé jeho natáčanie prebiehalo v Srbsku. (MikaelSVK)

Reklama

Reklama