Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Mac (Seth Rogen) a Kelly (Rose Byrne) své dcerce Stelle brzy pořídí sourozence, a proto se rozhodnou vyměnit svůj dům za větší. Jenže zbavte se stávajícího obydlí za rozumnou cenu, když se vedle právě nastěhovala banda holek, které si pletou život s permanentní párty, a v duchu hesla „Spaní je jen pro sraby!" neberou na nic a nikoho ohledy? Mac a Kelly záhy zjistí, že zopakování osvědčených triků, které vyzkoušeli na kluky (včetně populárního schovávání airbagů do gauče v obýváku), na tyhle ostré vysokoškolačky v čele s Chloë Grace Moretz (drsná holčička z Kick-Ass) neplatí. A protože je tlačí čas, pozvou si posilu, Teddyho Sanderse (Zac Efron), bývalého nepřítele číslo jedna, z něhož se vyklubal kámoš do nepohody. S jeho pomocí se vytasí s novým arzenálem zbraní, které mají sousedky zaručeně vypudit. Jenže dívčí impérium je připravené vrátit každý úder. (Cinemart)

(více)

Videa (20)

Trailer 1

Recenze (264)

luka4615 

všechny recenze uživatele

Neighbors 2: Sorority Rising jede přesně v těch vytyčených mantinelech, které si za cíl stanovil první díl. Tvůrci nepřináší téměř nic nového a gagy jsou, až na pár výjimek, také stejné. Avšak v záplavě tohoto všeho přeci jen vyčnívá Seth Rogen se svým typickým humorem, který je téměř vždy trefou do černého. Takže, co dodat na závěr? Neighbors 2: Sorority Rising je příjemnou komedií, která ničím novým neohromí, ale také se u ní rozhodně nebudete nudit. Jako oddechový film na ospalé dopoledne je totiž více než dostačující. „They are using their sexuality as a weapon!“ ()

T2 odpad!

všechny recenze uživatele

Rozpočet $35miliónovTržby USA $55,455,765Tržby Celosvetovo $108,007,109 Tržby za predaj Blu-ray v USA $3,505,226Tržby za predaj DVD v USA $2,677,419║ No otras, taký že som nedokázal ani dopozerať. Prízemný nulový humor, doslova čistý hnoj, humus, bez kúska nadhľadu, tento rok jednoznačne najhoršie pokračovanie. /0%/ ()

Reklama

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Tohle byla docela šmíra. Razantně slabší než jednička, prakticky (až na ojedinělé výjimky, jako třeba klaun) bez vtipu, ten nahrazují jen trapné pokusy o něj. Konec dost ve stylu, aby se vlk nažral a koza zůstala celá, vyloženě kazí původní povahu celé myšlenky. Celý ten původní zábavný námět tohle pokračování poslalo úplně do kopru. Dokonce i v jedničce skvělá Rose Byrne je tady v podstatě jen trapná. Pořád je ale lepší než Chloë Grace Moretz, ta je naprosto tragická. Moc filmů v její "dospělosti" jsem s ní neviděl, ale řekl bych, že patří k těm případům dětských herců, u nichž se věkem ty schopnosti a um vytrácejí. To co předváděla tady bylo naprosto nesnesitelně otřesné. 1.5* ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

jednička byla trošku přitažená za vlasy,ale byla zároveň celkem fajn a vtipná.Dvojka je oproti tomu neskutečně ukřičená,otravná a hloupá.Ne snad že bych čekal že se hlavní postavy budou chovat logicky a racionálně,ale tady už je to prostě moc.Pár vtipů tu sice je výborných,ale bohužel nedokáží zachránit tu bídu a nudu okolo...40% ()

Fr 

všechny recenze uživatele

,,UDĚLÁME JIM TO, CO UMĚJ DOSPĚLÍ NEJLÍP – PŘEKAZÍME JIM ZÁBAVU!“… /// Mac a Kelly mají nový sousedy – týnejdžerský žáby, co založily pařící sesterstvo. Sousedská válka může začít… V mým věku mě už krvavý tampóny naházený do vobejváku nerozesmějou. Jedná se o přehlídku nechutností, trapáren, kreténskýho chování či skutků hodnejch Darwinovy ceny. Vlastně jsem nic jinýho ani neměl čekat. Bejt puberťák… tak se vobejmu s vostatníma puberťákama, páč bysme (asi?) cákali blahem. /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Parchanti mě vždycky rozpláčou (miminka i puberťáci). 2.) Místo plyšáka dáváme faganovi umělýho ptáka (na hraní debile… ty vole ty seš drsnej…). 3.) Thx za titule „mark82“. /// PŘÍBĚH ** HUMOR * AKCE ne NAPĚTÍ ne ()

Galerie (30)

Zajímavosti (7)

  • Rose Byrne (Kelly), jejíž postava ve filmu čeká druhé dítě, byla těhotná i ve skutečnosti. (Stanislaus)
  • Jeden z plakátů k filmu je parodií na plakát ke Captain America: Občanská válka (2016), který šel do kin téměř ve stejnou dobu, a ve kterém jsou rovněž dva týmy bojující navzájem proti sobě. (Stanislaus)

Reklama

Reklama