Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Grace (Julia Roberts) má skvělý život... alespoň je o tom přesvědčena - až do chvile, kdy spatří svého manžela, jak se během polední přestávky vášnivě libá s neznámou ženou. V tom okamžiku se jí náhle začne její přikladný život jevit jinak. Dříve proplouvala Grace životem jaksi automaticky, pořádala dobročinné večírky, rodičům byla poslušnou dcerou, manželovi a dceři starostlivou ženou a matkou. Věřila, že to tak půjde i dál, naprosto bezkonfliktně, jak se její život vyvíjel vždycky. Ve chvíli, kdy spatří Eddieho v objetí jiné ženy, má pocit, že prohrála vše. A na všech frontách. A s tím se přece musí něco udělat...!!! (Warner Home Video CZ)

(více)

Recenze (44)

goniss 

všechny recenze uživatele

Jsou prázdniny a celkem nuda.. a listováním programu jsme narazila na Julii ve filmu který právě začal a běžel.. Zaujal mě, jelikož je z její herecky starší tvorby, a zdál s emi sympatický.. A taky byl, zpříjemnil mi odpolední nudu, žádné zázraky, ani ne nuda, natáčeno v krásném prostředí s koňmi.. A ke všemu jak se tak dívám, natáčel to můj oblíbený režisér, který má ve své filmotéce daleko silnější a dojemnější filmy, což mě ale i překvapilo, že je takovy 'nic film' od něj.. Jinak je to bezva obyčejný film pro nudné odpoledne :-) ()

Psema 

všechny recenze uživatele

Jak je vidět, tak každý člověk má nějakého toho kostlivce ve skříni. Od Lasseho bych čekal něco víc, než jen tuctový romantický film, který se sice snaž být vtipný a dramatický, ale vůbec mu to nejde. Hlavní příčinou je scénář. Ten je naprosto k ničemu, jelikož nic nedrží pohormadě, dialogy jsou sice občas celkem povedené, ale ve většině případů dosti banální. Ani režisér takového formátu, prostě nedokáže udělat ze špinavé vody víno, i když se snaží. A tak jedinou kladnou věcí je zde kromě režiséra pouze Dennis Quaid, který hraje narozdíl od Julie alespoň trochu přirozeně a zajímavě. ()

Reklama

Tominni 

všechny recenze uživatele

Od Lasseho Hollströma bych čekal troche vice - i v roce 1995. Jedná se o takovou klasickou romatickou komedii, který by možná slušelo troche vice vzdoru a vyčlenění hlavní hrdinky proti otci a obecným zásadám. Herecké obsazení je solidní a udržují film na úrovni, že se na něj dá dívat, ale vice od něj nečekejte. ()

Laku 

všechny recenze uživatele

Hodně velká nuda... Od režiséra Hallströmova formátu bych takový vyloženě podprůměrný a hlavně povrchní film neočekával. Mixování žánrů nedopadlo zrovna nejlépe... přičemž o drama rozhodně nejde. Kdyby alespoň ta komedie nebo romantika měla ve filmu své místo, ale ono ne. Celý film na mě působil značně nekompaktním dojmem. Na to aby byl dostatečně komický, se až často tváří příliš vážně a diváka nudí, někdy až stupidními dialogy a ve své podstatě i scénářem. Vyzdvyhnout si zaslouží jen pár povedených vtípků a lehce nadprůměrná Julia Roberts. ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Příjemný a nenucený příběh ze života o naprosto obyčejných lidech mezi námi, kteří hrají ne vůbec obvyklí, spíš naprosto skvělí herci jako jsou Julia Roberts, Dennis Quaid a Robert Duvall. Co se týče příběhu jako takového, tak vypráví o koníčcích. Mně koníčci nic moc neříkají, ale líbí se mi herci. Nicméně nadšenec do herců a koňů tento film bezesporu ohodnotí ještě o stupeň líp. ()

Galerie (24)

Zajímavosti (1)

  • Film sa mal pôvodne volať "Grace Under Fire", ale tvorcovia prišli na to, že už 2 roky existuje seriál s týmto názvom. (Smok)

Reklama

Reklama