Reklama

Reklama

Stůl číslo 19

  • Česko Prostřeno pro lásku (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Bývalá hlavní družička Eloise (Anna Kendricková) – která byla zbavena své funkce poté, co jí ženichův svědek bez velkých cirátů poslal kopačky formou textové zprávy – se přesto rozhodne s hlavou hrdě vztyčenou zúčastnit svatby své nejstarší kamarádky. Zde je společně s podivnou směsicí neznámých svatebčanů usazena ke stolu na konci tanečního sálu, na který všichni jednoduše zbyli. Většina z nich totiž měla jen s lítostí odmítnout pozvání a poslat pěkný dárek ze seznamu. Jakmile však tajemství všech začnou vyplouvat na povrch, Eloise se od osazenstva stolu číslo 19 dozví pár zajímavých věcí. Přátelství – a někdy i láska – se může zrodit za těch nejnepříznivějších okolností. (HBO Europe)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (57)

Enšpígl 

všechny recenze uživatele

Musím poměrně zásadně odmítnout tvrzení kolegů, že se jedná o tuctový romantický film. Vůbec ne, naopak jedná se film postavený na kvalitním humoru, který se projevuje v grimasách hlavních postav, situací ve kterých se ocitají a dialozích. Například dialogovky u svatebního stole odpadlíků jsou hodně neortodoxní, ale ono i vyznání lásky Eloise směrem k lodi jsem v jiným filmu neslyšel. Hodně švarných jinochů zde píše, že magnet tohoto filmu je Anička a jistě že je, ale mně přitáhl k filmu především Tony Revolori (fans Wes Andersona vědí ) a jeho scéna se žádostí o tanec mně za mou víru odměnila měrou vrchovatou. Jedná se tedy o hodně zábavnou a velmi netradiční romantiku. ()

Aljak 

všechny recenze uživatele

Komédia asi nie, skôr taká mdlá dráma s prvkami irónie zabalená do slizkého záverečného klišé. Nieže by to bolo úplne zlé, hoci väčšina filmu bola naozaj slabučká, ale zas treba uznať, že zopár scén a dejových zvratov bolo naozaj vydarených. Aj tak som po tomto filme siahlo predovšetkým kvôli Anne Kendrick, no tá bola asi tým najlepším z tohoto celého svadobného tragikomického divadla. Otázkou už naozaj zostáva len to, že načo vôbec pozývajú na svadby takýchto ľudí od stolu č.19? Škoda, že to nebolo celé ladené absolútne satiricky - možno by to pozdvihlo kvalitu filmu aj o 2 úrovne vyššie. ()

Reklama

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Co Vás pojí s nevěstou a ženichem?" Celkem nic, jedná se totiž až o stůl číslo 19, což je stůl těch, kteří měli s lítostí odmítnout pozvání a poslat pěkný dárek ze seznamu. Kdyby mě tedy někdo někdy na nějakou svatbu pozval, tak skončím přesně u tohoto stolu, ale všichni vědí, že nemám čas, tak mě raději nezvou. Nicméně obsazení stolu mi s přibývajícími drinky připadalo stále zábavnější a přivedlo mě na myšlenku, že nechat si vytetovat smajlíka na konec penisu není vůbec špatný nápad. A mám-li něco ocenit, tak je to "úspěšný byznysmen" Walter, protože takový magor by byl ozdobou každé svatby, a vypalovačka Bad Reputaion zpívaná ve španělštině. ()

VasaX 

všechny recenze uživatele

Tohle je taková ta hořkosladká svatební komedie, tentokrát v čele s Annou Kendrick. Ta je jako vždy fajn. Vlastně celý hlavní ansámbl je fajn, Merchant jako vždy správný weirdo, Kudrow mě ani tak neiritovala jak tomu běžně bývá, Robinson byl fajn, i dokonce ten low key Chris Hemsworth se dal, na tu chvilku co tam byl. Ale jinak je to takový nemastný neslaný, pocitově to má dvě hodiny i když je to v reálu poměrně krátké. Tak nějak mám pocit, že Blitz si chtěl natočit celovečerní romantickou komedie, ale v první třetině zjistil, že vlastně neví, co a jak. Některé dílčí kousky byly fajn, ale jako celek to prostě nefunguje, šedé a mdlé vyšumění do zapomenutí. ()

terunka003 

všechny recenze uživatele

Svatební, vztahové, melancholické, tragikomické. To jsou takové jasné a jednoduché sladkobolné filmy. Jenže já to mám ráda. Parta cizích lidí, každý jednotlivě i společně řešící své osobní problémy a trable. Konec pozitivní, a vy se usmíváte s nimi. V tomhle případě herecké obsazení opravdu šíleně namíchané. Ale na mě to působilo. ..pěkný soundtrack, takový akorát na podzimní depresivní náladičku.. ()

Galerie (35)

Reklama

Reklama