Reklama

Reklama

Když mladý ambiciózní právník Ben Cahill (Josh Duhamel) přebírá kauzu jedné významné farmaceutické firmy, netuší, jakému dramatu bude muset čelit. Stane se nechtěným aktérem nemilosrdného boje mezi zkorumpovaným šéfem firmy Arthurem Denningem (Anthony Hopkins) a jeho obchodním partnerem Charlesem Abramsem (Al Pacino). Ben se ocitá ve smrtelném nebezpečí a pokud chce přežít, bude muset co nejrychleji odhalit pravdu. (Magic Box)

(více)

Videa (3)

Trailer 2

Recenze (77)

himor 

všechny recenze uživatele

Zaujímavý nápad, aj keď už okukaný, zaujímavé právnické prostredie a tiež zaujímaví herci. Ale to je tak všetko čo môže byť na tomto filme zaujímavé. Celý film som sa nudil, je to mdlé, bez nejakého lepšieho nápadu a akcie. Tiež by som to ako drámu určite nehodnotil, skôr ako slabý thriller...neviem tomuto filmu nejak prísť na chuť, aj keď Hopkins a Picino podali solídne výkony, ale vzhľadom na ich pokročilý vek už nemajú takú dobrú mimiku. Škoda, mohlo to mať na viac. A opäť tak do 50%. ()

mac000 

všechny recenze uživatele

Průměrný thriller s nadprůměrnými herci, jež odvádějí průměrné výkony. I Al Pacino už hraje tu stejnou rutinu, ať ztvárňuje Shakespeara, stárnoucího seladona, ostříleného policistu nebo zkorumpovaného právníka... Škoda promarněného materiálu (vzhledem k tomu, že jde o úplně první filmovou spolupráci Hopkinse a Pacina !), ale na druhé straně až tak úplně "předvídatelná" celá zápletla nebyla, takže je na co se koukat. ()

Reklama

Lacike odpad!

všechny recenze uživatele

Totalne nezazivny thriller ani neviem o com. V polovici som to vypol. Skoda, ze som si dopredu nezistil kto to reziroval. Shintaro Shimosawa je pre mna totalny packal, ktory napisal neznesitelne nudny film Repentance, ktory sa nedal dopozerat a toto je rovnaky pripad. Nabuduce si dam na neho pozor a vyhnem sa mu. To sa týka aj Byeong-heon Lee. Akonahle hra v americkom filme, tak je to sracka. 0/10. ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"V právu žádná pravda není. Všichni lžou." Již dávno vím, že pravda v právu nikoho nezajímá. Důležité je pouze to, kdo má dražšího právníka, neboť ten za svůj honorář dokáže vymyslet daleko lepší pravdu. O to tu tady však nejde. Tady jde o to, že mladý právník chce ulovit velkou rybu a myslí si, že mu to projde. I nepříliš zkušený filmový divák by mu v té chvíli nejradši pošeptal do jeho pečlivě depilovaného ouška, že on i jeho rodina asi budou mít problémy, ale říkejte to dravci, který má v ruce flešku a neváhá s ní machrovat. Já jsem se přitom tedy nenudil, na pár známých tváří jsem radostně zamával, nevadilo mi, že se děj několikrát zvrátil, ale hlavnímu jelimanovi jsem přesto moc nefandil. Padouši byli totiž o dost zábavnější než on. ()

Faila 

všechny recenze uživatele

Tak tenhle film mě opravdu dostal! Připadal mi tak děsně pitomý, že jsem ho prostě musela dokoukat do konce! Pochybuji, že to byl záměr, ale svůj účel to splnilo. Na začátku mi vadila jen kamera a střih, potom mi začaly připadat dost pitomé i herecké výkony a nakonec mi děsně rvaly uši ty pitomy, které musely postavy přednášet. Jedna hvězdička za námět, druhá za to, že se tvůrcům podařilo ukecat Hopkinse a Al Pacina, aby do toho šli, protože to je podle mě to nejvíc, co se tvůrcům tohohle filmu podařilo.... ()

Galerie (27)

Reklama

Reklama