Reklama

Reklama

Ohnivý kuře

(seriál)
  • Česko Opilý kuře (neoficiální název) (více)
Česko, (2016–2018), 190 h 3 min (Minutáž: 15–63 min)

Hrají:

Jakub Prachař, Jan Dolanský, Kristýna Leichtová, Petr Štěpánek, Josef Polášek, Simona Babčáková, Michal Suchánek, Lenka Krobotová, Linda Rybová (více)
(další profese)

Série(5) / Epizody(204)

Obsahy(1)

Ohnivý kuře je seriál z gastronomického prostředí. Dvojice kamarádů – kuchaři Mike (Jakub Prachař) a Burák (Jan Dolanský) – se vydává do městečka Janovy Lázně, aby tu provozovala zděděnou hospodu. Táhne s sebou zátěž pobytu ve vězení a nařízený dohled probačního pracovníka. Na místě zjistí, že strýcova hospoda je ruina, v níž se rozhodně nedá vařit ani točit pivo. Navíc je tu hned přivítá konkurence. Nóbl hotel Grand, který chce pro sebe a svého syna získat snacha majitele, lidová hospoda U Slepičků, již vede praktická Manka s nepraktickým bratrem, a večerka asijského obchodníka a jeho krásné dcery. Zavedenou klientelu už má i cukrárna paličaté Kláry a její kamarádky. Aby Mike s Burákem mohli otevřít svou vlastní restauraci, musí nejdřív vydělat peníze. Jenže oni se kvůli své naivitě a neopatrnosti dostávají spíš do dluhů. V tu chvíli poznají, komu mohou věřit a kdo je pro ně skutečný nepřítel. (TV Prima)

(více)

Recenze (168)

mstychov 

všechny recenze uživatele

Ja ten serial zkratka ,,zeru". Skvele herecke obsazeni, je to hoooodne vtipny, plny skvelych receptu a nadupany pribehama. Nerikam, ze nektere sceny nejsou prehnane, zvelicene......Nekdy se az moc snazi zaujmout divaka, takze je to misty trapny....ALE ten vtip a napad celkove vse zachranil....Ja osobne se tesim na kazdy dalsi dil. ()

MartinTerran 

všechny recenze uživatele

Celkem povedený komediální seriál o dvojici dobrých kuchařů, kteří jsou švorc a chtějí poděděnou ruiny přetvořit na restauraci. Mezi nejlepší vedlejší postavu řadím vietnamského obchodníka Lia, který má obchůdek hned vedle budoucí restaurace. Liu má super hlášky a když nahodí svůj "vietnamský" přízvuk, tak je to úplně pecka. V seriálu se řeší i vztahy jednotlivých postav. Není to sice nic světoborného, ale vždy se u seriálu dobře odreaguji a pobavím. Mezi českými seriály je to lepší průměr, čili 3*. Hodnocení: 57/100. ()

Reklama

SZYslak 

všechny recenze uživatele

Mladej Prachař mně začíná pěkně lézt na nervy, pořád stejnej, pořád neherec (edit: 2003 došlo k obratu). Dolanský zůstane "ČTVERÁKem" ze Sametových vrahů a hlasatelem vtipných hlášek na [kůlíku], jinými slovy, je ho tam škoda. Leichtová by mohla ukázat ... mmm něco. Chudák Barbora Seidlová, vypadá na čtyřicet. Luděk Sobota konečně nehraje debily. No a Norbert v okopírované auto scéně z Vesničky střediskové ... Norberte, tohle fakt nemáš zapotřebí. Za časů ušatých čepic, bývaly náramné zimy a obráceně, bývaly náramné zimy, za časů ušatých čepic. Mrk mrk. Zkrátka a dobře, další z odpadních zaplácavacích seriálů, točených on the fly. Ale můžu se mýlit, viděl jsem jen 5 minut (naštěstí) u rodičů. Jsem měkkosrdcatý, jedna za některé herce, ale na Českého lva to ale asi nebude. ()

husokachna odpad!

všechny recenze uživatele

Pilot působil na zdejší poměry jako koukatelnej průměr. Až na ústřely s trapným Vietnamcem a podobný pecky. Rychle to jde ale do kopru a nějak nechápu, o co tam jde. Celý to nějak nefunguje, všechno tam působí depresivně, utahaně, nesympaticky. Rozhodně to má do komedie daleko jako já do sexy boyse a nevím, proč by se na to měl člověk dívat. Recepty u titulků jsou už totální WTF...i když hovězí líčka bych si dal...ale určitě ne od Prachaře. PS: Takhle hvězdnej casting takhle vyplýtvat k ničemu ??? EDIT: Totální odpad! ()

akisha 

všechny recenze uživatele

Ještě se nestalo, že by českej soap seriál ode mě dostal tak závratný hodnocení tří hvězd, ale Ohnivý kuře prostě tak nějak "ujde." Dokonce se v něm dá identifkovat několik málo skutečně sympatických postav (ne, není to Prachař). Škoda, že se muselo jít až do takových extrémů co se týče debilnosti jiných postav (obzvlášť karikatura Babčáková, její uťáplej manžel a celá ta zbohatlícká rodina z lázní). Jo, a panebože, Suchánek?! To jako fakt? Suchánek, co má představovat někoho jinýho, než sám sebe? Tak to neexistuje. Suchánek je navždy jen Suchánek, taky navíc vypadá jak zakrslej skřet se zamrzlou pubertou. A v páru s Rybovou? Eh? No ale jedeme dál - Kristýna Leichtová je docela fajn, Polišenská je někdy i vtipná a výbornej je Jaromír Nosek, toho je tady skoro škoda. Člověk by řekl, že ty recepty na konci jsou jenom trapnej tah, jak zvýšit oblíbenost seriálu využitím lásky našeho národa k přiblblým kulinářským pořadům a je to nejspíš pravda, ale prdím na to, ten recept na krkovici na houbách byl vážně dobrej :-D. Takže jo, 45 %. ()

Galerie (3 841)

Zajímavosti (34)

  • Exteriéry se natáčely v Benátkách nad Jizerou. (rakovnik)
  • Průměrná sledovanost seriálu byla 850 000 diváků. (TheSlezy)

Reklama

Reklama