Reklama

Reklama

Šimon a Matouš jedou na Riviéru

  • Španělsko Simón y Mateo (více)
Trailer

VOD (1)

Klasická komedie s hrdiny kopírujícími Terence Hilla a Buda Spencera nabízí tradiční příběh dvou neohrožených hlupáků, kteří nevědomky pašují zbraně přes hranice. Ani tentokrát nechybí velká řada nezapomenutelných scén a geniální ústřední melodie. (Levné knihy)

Videa (1)

Trailer

Recenze (264)

duklak2 

všechny recenze uživatele

Hodně dlouhou dobu jsem si a myslím, že nejen já, myslel, že to jsou Spencer s Hillem. Zdá se to až neuvěřitelné, jak jsou si ti herci podobní. Velmi jsem si oblíbil Šimona s Matoušem. Velice se mi tento díl líbil. Obsahuje mnoho zábavných scének. Např. Jak pronásledovali ti lupiči v tom citroenu Šimona a Matouše a pak jak rozpůlili to auto a jeli dál. Ten jejich šéfik, říká: Proč jedeme tak pomalu? A ten řidič: Chybí nám půlka auta :-) Nemáme motor. ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Žid Paul Lawrence Smith (Adam Eden) ako Šimon (Simone) a Talian Antonio Cantafora ako Matúš (Matteo) urputne sa snažiaci napodobniť populárne fackovacie akčné komédie svojich slávnych značkových kolegov Buda Spencera (Carlo Pedersoli) a Terence Hilla (Mario Girotti). Prekvapivo sa im to výborne podarilo. Takmer predčili originál. "Šimon a Matúš idú na riviéru" (Simone e Matteo in gioco da ragazzi). Stará bláznivá talianská komédia pri ktorej som sa ako decko zadúšal od smiechu. *** ()

Reklama

Mylouch 

všechny recenze uživatele

"Kdyby nás viděl Fru-Fru, byl by na nás pyšnej." S přehledem odehraná komedie pro mládež, ovšem plná italských narážek na šlapky ap. Zábava našeho dětství, v níž se zakonzervovala estetika středomořského designu 70.let, s ♫ ústřední melodií, která od úvodních titulků tvoří sebevědomou páteř celé "tuningové" komedie. Hlavní dvojice plus stylový pilíř Dominic Barto a cesta do Dakaru jako nastavovaný přídavek. (Se znalostí dějů budoucích trochu zamrazí titulní list Figara se zprávou o evakuaci Francouzů z Phnompenhu) ()

sud 

všechny recenze uživatele

Spolu s druhým dílem jeden z nejoblíbenějších filmů mého dětství. Dodnes nevím, jestli tyto dva filmy vznikly jako parodie na Buda a Terence, nebo chtěli jít v jejich stopách. Dokud jsou Šimon a Matouš v náklaďáků, hláška střídá hlášku a je o zábavu postaráno. Škoda závěrečné pomalejší půlhodiny. Jak už jsem řekl - nostalgie jako hrom. Dosti infantilní, ovšem ideálně odpočinková komedie s výbornou hudbou (spíše by se dalo říct výbornou písničkou) a sympatickými ústředními hrdiny. 80%. ()

Mathiue1994 

všechny recenze uživatele

Nemůžu si pomoct, ale pro mě jedna z nejlepších komedií co jsem kdy viděl. Skvělá "parodie", u které se smějete už jenom zvuku facek, které Šimon s Matoušem rozdávají na potkání. Navíc typický styl Matouše, že drží v ruce knihu dá jí svému protivníkovi do podpaží a vlepí mu facku, takhle 20x opakuje. Z toho jsem se svíjel ve křečích smíchu ještě další 2 týdny, když jsem si na to vzpoměl. ()

Galerie (15)

Zajímavosti (9)

  • Ked Matúš pri hre so zbraňou 1x vystrelí na Šimona a trafí koleso, tak v prestrihu vidno, ako boli prestrelene 2 pneumatiky kamióna, i keď je to nemožné, lebo vystrelil iba 1x. (Budisovie)
  • Když Paul (Riccardo Petrazzi) spadne z římsy hotelu a propadne se do půl těla do země, je kousek vedle vidět hromada vykopané hlíny. (Hellraiser12)

Reklama

Reklama