Reklama

Reklama

Půlnoční láska

  • USA Midnight Sun (více)
Trailer 2

Obsahy(1)

Sedmnáctiletá Katie (Bella Thorne) trpí přecitlivělostí na denní světlo, vzácnou život ohrožující chorobou. Od dětství je celé dny zavřená ve svém domě a ven může vyjít jedině v noci. Její život se změní, když jedné letní noci potká Charlieho (Patrick Schwarzenegger), svou platonickou lásku, se kterým začne prožívat neobyčejný vztah. (Vertical Entertainment)

(více)

Videa (6)

Trailer 2

Recenze (155)

marhoul 

všechny recenze uživatele

Na čtyři to nevytáhnu, ale chválím výběr ústřední dvojice herců. Šlo jim to pěkně, Bella je sympatická i Patrik mě příjemně překvapil. Umírací romantika pro mladé, která jistě dokáže oslovit i už dávno dospělé, předvídatelná, dojemná, poměrně vkusně natočená, však začátek obsahuje několik trapných scén, kdy kromě Patrika přehrávají všichni. Na nedělní odpoledne, kdy to máš na noťasu a telku přepínáš mezi atletikou a cyklistikou, dobré. ()

Havaj8 

všechny recenze uživatele

Skoro se až divím, že to není od Sparkse, on ale nemá tyhle smrtelný choroby v repertoáru. Je to super romantika se všema zaběhlejma klišé, ale díky Schwarzeneggerovi jr. a Belle pořád stravitelný. Bella je tu oproti jinejm filmům roztomilejší a zranitelnější a to jí sluší. Příběh vystavěnej, sice předvídatelně, ale tak aby si mě to nakonci získalo. ()

Reklama

Phietros 

všechny recenze uživatele

Pokud máte rádi teen pohádky, romantiku se vším všudy a nevadí Vám milostný příběh, který nekončí šťastně, usedněte a připravte si kapesníky! Katie je celý život uzavřená pod rolety oken, krom pravidelných návštěv doktorů, jelikož trpí ojedinělou nemocí na denní světlo. Roky plynou a ona dospívá a touží po lásce. Tajně obdivuje Charlieho, který chodí kolem jejího domu každý den již několik let. Díky lásce k hudbě, chodí Katie po setmění hrát na kytaru na nádraží. Když jí tam jednoho dne spatří Charlie, začne se o ní zajímat až se do ní zamiluje. Netuší však jakou má nemoc a ona nechce pokazit jejich společné zážitky. Prožívají tedy krásné okamžiky do chvíle, než se jednoho rána po večerním výletě vzbudí na pláži a Katie zjistí, že vychází slunce! 70% ()

silentname 

všechny recenze uživatele

"Midnight Sun" nakoniec dopadol celkom obstojne. A som trošku prekvapený, lebo je málo skutočne dobrých romantických filmov, ktoré by dokázali prekvapiť. Buď dostaneme neskutočné klišé, presladenosť alebo melodrámu. Alebo v najhoršom prípade všetko dokopy. Tento film funguje trošku inak. Nemôžem povedať, že určité elementy klišé tu nie sú, ale netlačí sa na ne moc a v niektorých prípadoch dokonca niektoré možnosti klišé absolútne odignorovali. Za čo dávam tvorcom celkom schopné plus. Bella Thorne je dobrou vedúcou herečkou vo filme a musím povedať, že je to rozhodne príjemnejšie ju vidieť tu, než v niečom ako bolo Amityville: The Awakening. Je sympatická, s Patrickom Schwarzeneggerom má dobrú chémiu a vznikajú z toho celkom zlaté momentky. Osobne mám pocit, že hoci prvá polka bola viac klišé, tak som si ju asi užíval viac ako druhú. Lebo sa viac sústredila na romantické časti. V druhej polke to bolo viac dramatické a hoci je tam tiež veľké množstvo dobrých momentiek, tak je mi jasné kam to pôjde. Mrzí ma, že Morgan je tu viac menej nevyužitá a mohla mať určite viac priestoru. Na druhú stranu sa film ale sústredí na to, na čo sa sústrediť má. Ako celok film funguje a myslím si, že na romantickú náladu je uspokojivý. Ak chcete teda byť so svojou polovičkou v romantickej nálade, tento film nie je zlá voľba. Hodnotenie: B- ()

Matrinx 

všechny recenze uživatele

Na první pohled to je vcelku nadějný film - má zajímavý námět s pěknou holkou, která má velmi neobvyklé potíže a žije jen v noci nebo za okny s UV filtrem. Vzbuzuje to otázky, jak dokáže takový člověk dál existovat v lidské společnosti po dokončení domácí školy, jaké by to bylo s někým takovým dlouhodobě chodit? Ale pak se na to podívám a naleznu tu obvyklou zápletku podobných filmů, která je kreativní asi tak jako recept na instantní čínskou polévku. Prostě jí ukaž krásnej hrníček, ve kterém vždycky chtěla být, strč jí do něj a nalej na ní pěkně horkou vodu. V tomhle případě přece šlo vymyslet i něco víc - a mimochodem jí u toho nezřídit obličej. Zklamání... ()

Galerie (39)

Zajímavosti (5)

  • Belle Thorne bola v prvom ročníku diagnostikovaná dyslexia a naozaj bola vzdelávaná doma. Jej otec zomrel pri autonehode rovnako ako matka jej postavy Kate. (Arsenal83)
  • Na základe rovnomenného tínedžerského románu od autorky Trish Cook. (Arsenal83)
  • Ve scéně, kdy jedou Katie (Bella Thorne) s Charliem (Patrick Schwarzenegger) vlakem a „připíjejí“ s čínou, je krabička jídla otevřená. Po střihu, než jídlo položí, jsou však obě krabičky zavřené. (vojacekr)

Reklama

Reklama