Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(8)

Obsahy(1)

Osud je spojil. Nebezpečné síly se je snaží rozdělit. Geralt a Yennefer dělají, co mohou, aby byla Ciri v bezpečí, zatímco se na kontinentu schyluje k válce. (Netflix)

Videa (4)

Trailer 3

Recenze (164)

DragonnCZ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

7/10. - Upřímně čekal jsem od této série leccos. Co, ale musím uznat, nebylo to špatný. Sbohem Henry, nedivím se, že jsi to opustil. Tento seriál mám nesmírně rád, tedy spíše první sérii. 2. série byla opravdu na nic a katastrofální prequel ne třeba komentovat a další prznění super značky Netflixovským stylem je opravdu smutné a je mi líto co nám fanouškům s tím provádí. I tak, tahle série nebyla katastrofa a opravdu se dala. Dialogy mají nějakou váhu narozdíl od té 2 série. Příběh je stravitelný. Skvělé zakončení a však ta hořká pachuť Netflixovskýho prznění napříč sérii a těch meh epizod tu stále je. Jako důstojná rozlučka s Geraltem lomeno Henry Cavillem si nemohu stěžovat. Sedm, ale přece jen s odřenými uši. ()

Shakers 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

3.séria - 75%. Nemôžem sa stážovať, tak ako ostatný, pretože ma to bavilo rovnako, ako predošlé série. Bavil ma Geralt, Ciri aj Yennefer, akcie sú tiež veľmi pekne natočené a lokácie, hudba, výprava, kostýmy tiež stoja za to, ako aj v predošlých sériách. No čo ma sklamalo bolo finále, určite som si takýto odchod Henryho neželal, práveže teraz ma to zaujíma najviac, no bez neho, bude ťažke znova sa vrátiť späť. ()

Reklama

3DD!3 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Velký špatný. Když Cavil neseká na kusy příšery je to buď strašně zmatené, nebo nudné, často obojí. Předlohu jsem nečetl, ale blekotat pořád dokola jak je Ciri důležitá a jak všechno změní přece pro knihy nemůže být dostatečně nosné téma. Plky o rodině začínají být horší než v Rychle a zběsile. Herecky to vlastně taky není žádná sláva a krom hlavního bručouna je to mizérie, i když za to možná můžou mizerné dialogy. Když si vezmu ten potenciál, který tvůrci po první řadě zabíjí nezajímavými politickými linkami je mi to až líto, že Zaklínače nekoupilo HBO. Henry Cavil odchází a já to zabalím asi s ním. ()

ing.Frosty 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jakožto fanoušek knih a her jsem jen kroutil očima jak se snaží slepit tu hrůzu, co spáchali v minulé sérii. Což se jim samozřejmě nedaří, protože dvě papírem šustící věty to prostě nespraví. Polovička jakožto nečtěnářka a nehráčka zase nechápala, co se děje. Souboje se snaží být efektní, ale po půl minutě začínají nudit, jelikož jsou naroubovány tak příšerně na sílu. Ústřední trio se snaží a jejich charisma to posouvá na hranici koukatelnosti, ale jakmile se střihne jinam, mozek odpluje do Země Nezemě. Nějaká snaha tam je vidět, ale základy světa ani postav nefungují a to už prostě slepit nepůjde. Nejsem tak pohoršen jako před dvěma lety, jen je to prostě nuda k posrání. ()

Alois88 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak vám nevím. Ze třetí série zcela evidentně čiší snaha vrátit seriál zpět do kolejí knižní předlohy, což maximálně oceňuji. Nedá se ovšem říct, že by se to vydařilo. Spíš než po kolejích tedy jedeme po rovnoběžné silnici s mnoha objížďkami. I když odmyslím záměrné prznění postav ve jménu diverzity, aby byly uspokojeny hlavní požadavky Netflixu, a že je toho v této řadě požehnaně, tak stejně nejsem spokojený, protože děj působí strašně nekonzistentně. I přes tuto kritiku bych ale řekl, že se třetí řada podařila více než ta druhá a totální nátěr od fanoušků vnímám hlavně jako pomstu za nešťastný odchod Cavilla. Ostatně, většině lidí z mého okolí, kteří nečetli knihy, se seriál líbí. ()

Galerie (42)

Zajímavosti (5)

  • Hrad, v ktorom sa Geralt stretne s príšerou, je inšpirovaný hradom Predjama v Slovinsku. (Ingtar2)
  • Bojový choreograf Wolfgang Stegemann se vrátil ke 3. sérii, aby připravil bojovou scénu podobnou z první epizody Začátek konce (2019). Do přípravy druhé série nijak nezasáhl. (Geralt z Rivie)

Reklama

Reklama