Reklama

Reklama

VOD (1)

Ania, sedmadvacetiletá učitelka hudby na základní škole, si domluví rande na online seznamce Planet Single. Její protějšek Ant-Man se nedostaví. V baru si ale Anii všimne úspěšný TV moderátor Tomek. Pozornostmi žen zhýčkaný arogantní Tomek se domnívá, že Aniu sbalí k jednorázovému použití, ale se zlou se potáže. V dalším díle svého TV pořadu Tomek představí loutku Haničku, silně podobnou Anie, a zesměšňuje její vzhled, povahu a chování. Pořad má velký úspěch a je zařazen do primetime. Tomek vyhledá Aniu, potřebuje se od ní dále inspirovat – má si dávat rande online a Tomkovi sdělovat své zkušenosti. Ania nakonec souhlasí, když jí za to Tomek slíbí koupit nový klavír pro její školu. Ant-Man, který se ve skutečnosti jmenuje Antoni, s omluvou požádá o druhou schůzku, vysvětlí, že tu předchozí zmeškal kvůli dceři. Je lékař, vdovec a Ania si s ním výborně rozumí. Tomek, který se do Anii pomalu zamilovává, žárlí a podezírá Antoniho, že Aniu vodí za nos. Špehuje ho a dojde k názoru, že je ženatý. Další schůzku zkazí tím, že tam vpadne i se štábem a kamerou. Ukáže se ale, že žena, kterou měl za Antoniho manželku, je ve skutečnosti jeho sestra. Antoni nelhal, a je z toho hrozný trapas. Ania Tomkovi řekne, že už ho nikdy nechce vidět. Svěřuje se své kamarádce, kadeřnici Ole, která má se seznamkou vlastní problém. Dcera z prvního manželství jejího partnera Bogdana ji nesnáší, a tak jí a Bogdanovi vytvoří na seznamce falešné profily a přesvědčí je, že si spolu píšou, ačkoli ve skutečnosti vše píše ona... (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (99)

claudel 

všechny recenze uživatele

Na komedii tohoto typu to má neúnosně dlouhou, přímo přepálenou stopáž. Taková komedie, aby byla úderná, musí mít nanejvýš sto minut. Jelikož mám od polských filmů velká očekávání a laťka je nastavena hodně vysoko, tři hvězdičky jsou možná až příliš. Smrdí to totiž hroznou schematičností a americkými vlivy. Sestříhat, vyostřit, opepřit a zamíchat více humoru. ()

Everyone 

všechny recenze uživatele

Nevěřil bych, že romantická komedie může být originální. Evidoval jsem nějakých 10 vzorů, které se různě kombinovaly a balily do různých hávů s odlišnými rukopisy. A může, tedy až na posledních 20-30 minut, tam se polský manuskript nechal hodně ovlivnit klišoidním Hollywoodem, jinak by to bylo v rámci žánru za plný počet. ()

Reklama

TheSpearCZ 

všechny recenze uživatele

Polská romantická komedie je pro mě asi tou nejpříjemnější kombinací na sledování vůbec. A Planeta singli je přímo výstavní ukázkou toho, že Poláci jsou někde úplně jinde než my. Je to originální, vtipné, herci jsou charismatičtí a učitelka krásná. Ale hlavně je to ze života. Scénka při vysílání posledního dílu mě společně s výborným soundtrackem naprosto oddělala. Krása. Lepší 4* ()

Garson 

všechny recenze uživatele

PLANETA SINGLE je taková milá romanťárna postavená především na hlavní hrdince Aně a na televizním komikovi který se jmenuje Tomek.Tahle dvojice uzavře mezi sebou dohodu,že Aňa své milostné avantýry které jí nevyjdou podle představ převypráví Tomkovi který na tom postaví popularitu svého televizního pořadu.Velmi se mu daří zvedat sledovanost pořadu,protože jak je známo tak ženy nemají nouzi o zástupy tragédů lačnících po jejich pozornosti i když sami nemají ženám většinou co nabídnout.Ženy na tohle mají šestý smysl a tak velmi brzy poznají že jediné co si tito muži zaslouží je soucit a to je dost málo na vybudování nového vztahu.Občas se ve filmu mihne i připomínka k seznamovací aplikaci PLANETA SINGLE.Můžu říct narovinu že seznamkám nevěřím,nejen proto že se na nich objevují pochybné existence,ale především je to zásobárna osobních údajů a ještě si zaplatíte za velké zklamání.Někde jsem četl že ze všech vyrobených granátů nevybuchl většinou jeden z 10000 kusů.Ano,asi takovou pravděpodobnost máte na seznamce že narazíte na toho pravého partnera.Jinak film ukazuje že nejvhodnější partner je vždycky ten kterého už znáte,něco o něm víte a né někdo úplně neznámý kde se můžete spoléhat jen jestli přeskočí jiskra,ale to je jako rozdělávat oheň pomocí křesáním kamenů o sebe,ale kdo vám zaručí že držíte ty správné kameny? ()

Jirka_Šč 

všechny recenze uživatele

Nějak jsem si odvykl sledovat tento druh lehce nerealistických filmů (všichni mají fotogenické bydlení - kdo škodil, škodí, ale pak si to rozmyslí - lidé se hádají v restauraci, ale nikdo je neokřikne - nesourodá skupina zvládne v expresním čase dokonalé vystoupení - atd.). Neoznačil bych to za komedii (přestože napodruhé jsem se smál víc, než napoprvé), na tu je to příliš vážné a občas i smutné. Řekl bych, že to je film s docela sympatickým poselstvím: Nehledáme dokonalého člověka, ale člověka, který se k nám dokonale hodí. Zaznělo to už v Good Will Hunting, čas od času však není zlé si připomenout. P.S. Agnieszka Więdłocha jest świetną aktorką i ma bardzo seksowne nogi :). Przyczepa. ()

Galerie (35)

Zajímavosti (11)

  • Po závěrečných titulcích následuje ještě jedna scéna. (griph)
  • Film bol aj vďaka slovinskému režisérovi Mitja Okornovi mimoriadne populárny v Slovinsku, kde ovládol za prvý týždeň pokladnice kín a dostal sa na prvé miesto v návštevnosti. (Arsenal83)

Související novinky

VOD tipy na konec srpna

VOD tipy na konec srpna

19.08.2023

S příchodem druhé poloviny srpna se nám léto pomalu přehouplo do své finální fáze, a pokud už vám příležitostné deštivé počasí narušuje plány na rozverné venkovní aktivity, nemusíte klesat na mysli,… (více)

Reklama

Reklama