Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Tokio boj se! Toxie přichází! Dobrodružství pokračuje. Ďábelská korporace Apocalypsa, s.r.o. plánuje přetvořit městečko Tromaville v obří chemickou továrnu. Odláká proto hrdinného obránce utlačovaných do Japonska, aby tam hledal své kořeny. V Tokiu se Toxie setkává nejen s otcem, ale s i nepřeberným množstvím zla, které je nutné vymítit. Ale obyvatelé Tromaville mezitím zoufale postrádají svého toxického mstitele... (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (94)

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Toto bolo moje prvé stretnutie s Melvinom alias Toxickým pomstiteľom. Dopadlo to presne tak ako som očakával. Nemám žiaden pozitívny vzťah ku filmom spoločnosti Troma a tak som vedel, že ani tento titul nebude nič pre mňa. Japonská misia Toxieho ma však sklamala ešte viacej ako som predpokladal. Je to vyložene trapné. Nedokážem prísť na chuť primitívnemu humoru, ktorý mi tvorcovia tohto braku naservírovali. Keby tam bolo aspoň viacej násilia, krvavého gore a nahoty. Lenže i v tomto smere je to bieda. * ()

Goldbeater 

všechny recenze uživatele

Toxie jede do Japonska - vskutku nehorázná volovina, ovšem s nehorázně vysokým indexem zábavnosti. Za mě více méně důstojné (dá-li se tohle slovo v souvislosti s Tromou vůbec použít) pokračování kultovní jedničky. Fascinuje mě snad jen překvapenost některých diváků, jak pokleslou zábavu to sledovali - vždyť je to Troma, proboha, co jste čekali? Já si to ochotně někdy dám klidně znovu. ()

Reklama

drackula 

všechny recenze uživatele

O niečo drastickejšie ako prvý diel, ale rovnako uletené. V zhruba polovici filmu akoby došli nápady a trochu sa recyklujú tie z prvého dielu. Každopáde ak by sa trošku ubralo z minutáže bolo by to ok, lebo v niektorých momentoch Toxie nudil. Ako celok však výrazne nesklamal. Ak má človek chuť na primitívny a miestami nechutný humor, nech sa páči :) 50 % ()

TheRaven odpad!

všechny recenze uživatele

Tak ani tímto si u mě Troma reputaci moc nezlepšila a zase se jí budu dlouho vyhýbat. Na tomto pseudobéčku opravdu neshledávám naprosto nic zábavného a hodného pozornosti. Jediné, co si ještě zítra budu možná pamatovat, je zajímavý dopravní prostředek na cestu do Japonska. Navíc je to typ filmu, na který se ani s největším přemáháním nekokážu dívat v celku, abych stále nekoukal na časomíru, na net, neodbíhal apod. ()

headcrab 

všechny recenze uživatele

Tak tohle byla opět strašná chláma, Lloyd a Michael ze sebe chrlí jeden nápad za druhym až je z toho zase slušná jízda.Možná pár scén zbytečně natahovaných a ty, kde nefiguroval Toxie, byly docela slabý, ale jinak je to prostě neskutečně ulítlej humor, kterej mám rád.Tvůrci si z toho dělaj absolutní holubník a tvoří jak se jim zlíbí, totální anarchie.Úvodní scéna byla naprosto dechberoucí, jenom škoda, že obsahuje téměř většinu gore z celýho filmu, ale jak už jsem řekl, většina "fragů" dál ve filmu byla funny i bez krve :).Lucky for you, it`s time for my.....piano lesson! ()

Galerie (30)

Zajímavosti (6)

  • Film se dokonce představil i v americké kinodistribuci. Přestože měl premiéru v pouhých 15 kinech, dokázal vydělat na 800 000 amerických dolarů. Rozpočet se přitom vyšplhal v tehdejší době na úctyhodných 2,3 milionů amerických dolarů. (gogos)
  • Natáčení probíhalo v New Yorku a Tokiu. (gogos)
  • Toxický mstitel se představil kromě své vlastní série i v mnoha dalších projektech studia Troma. Nejobsazovanějším hercem do této role byl Ron Fazio, který si zahrál v Toxický mstitel 2 (1989), Toxický mstitel 3: Poslední pokušení Toxieho (1989) a The Troma Systém (1993). (gogos)

Související novinky

Festival Naruby holduje béčkovým filmům a rumu

Festival Naruby holduje béčkovým filmům a rumu

23.03.2023

Organizátorem unikátního festivalu pro dospělé, tedy výhradně pro diváky od 18 let, je Kino Balt, které začalo v Praze dělat rumové kino. Hlavní koncept je jednoduchý – každý divák v ceně vstupného… (více)

Reklama

Reklama