Reklama

Reklama

Tvoje tvář má známý hlas

(pořad)
Hudební / Soutěžní / Reality-TV
Česko, 2016, 120 min

Kamera:

Martin Hes

Účinkují:

Ondřej Sokol (moderátor), Vladimír Polívka (moderátor), Jakub Kohák, Janek Ledecký, Jitka Čvančarová, Ivana Chýlková, Adam Mišík, Petr Vondráček (více)
(další profese)

Obsahy(1)

Začíná nová velkolepá show! Osm známých osobností se za pomoci týmu maskérů, kostymérů a choreografů změní na ikony hudební scény a zazpívají jejich nejslavnější hity. (TV Nova)

Recenze (442)

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Za malý okamžik se z bývalého krále diskoték v Horních Měcholupech stane rocková babička Tina Turner." Tak to bylo hodně keců a málo zábavy. Takové už estrády bývají. Původně jsem si naivně myslel, že u tohohle bych se mohl pobavit, ale pěvecké i herecké možnosti českých umělců brzy narazily na své limity. Výjimkou je samozřejmě Jakub Kohák, kterému Pavarotti nesahá ani po plnovous, ale to je tak všechno. Dlouho jsem hledal důvod k udělení alespoň jedné hvězdy, pak jsem ho asi našel, ale už si na něj tak nějak nedokážu vzpomenout. ()

InJo 

všechny recenze uživatele

Celebrity se přestrojují za jiné celebrity, aby jim celebrity v porotě řekly, jak jsou super, nejlepší, možná i lepší než originál (nedokážu si představit, že by tam někdy někoho za jeho vystoupení vyloženě zkritizovaly). Samotný formát mi vlastně nijak nevadí, některé pravidelné účinkující mám i celkem rád, ale nevím, proč bych s tím měl opakovaně ztrácet čas. Navíc mi to tou svou kombinací totálního pozlátka, nabubřelosti a bezzubou tendenčností trochu připomíná některé socialistické estrády, v nichž také vystupovaly jen (tehdejší) celebrity a které divákům mohly v dané době připadat jako dobrá zábava hlavně kvůli tomu, že neměli žádné srovnání. V současnosti už je přitom většina oněch pořadů prakticky k nepřežití - tipuju, že podobný osud čeká i Tvář... Btw jsem jediný, komu název toho pořadu nedává moc smysl? ()

Reklama

marhoul 

všechny recenze uživatele

Přepnu a vidím Bořka Slezáčka jako Cher. Takto: vidět jenom Bořka Slezáčka je už peklo nejrozpálenější. Ovšem vidět ho krákat rádoby jako Cher, to prostě nechceš!!!!!!!!!!!!!! Jednu hvězdu téhle trapárně nechám. Protože kdysi mě fakt pobavil Rychlý jako Nedvěd a Cina třeba s Fialovou to rozbalili taky zajímavě. To už jsem ovšem viděla jen konkrétní vystoupení na YT, poněvadž toto sledovat jako celý večerní pořad včetně reklam, bylo nad mé síly. Ačkoli se nebráním jakékoli kravině, mantinely nepustily. V současnosti je to ale odpad totální, na který se už více nechystám. Ono by to nemuselo být až tak zlé, pakliže by nové řady dávali jednou za řekněme tři- čtyři roky? Konkrétně formátu takovéto zábavy by to jenom prospělo a natahali by se tam lidé, kteří něco opravdu umí ve výrazně vyšší koncentraci. Povětšinou široké veřejnosti méně známé tváře jsou velice šikovné a může to být pro ně vstupenka do našeho malého filmového Brčálníku. Jo a jinak, když by byla chuť se fakt od srdce zasmát, dobrý byl i Roman Vojtek jako Bee Gees. U jeho nástupu se nenormálně řežu a prodlužuju život, konečná.... :))))))))))))) ()

Roman.Ticka 

všechny recenze uživatele

Hudbu miluju o tom žádná, vidět a slyšet staré většinou hvězdné pecky jakbysmet, ale že ten náš malý český rybníček má tolik dravých štik, mě dostalo. Opět se vrací známé - zlaté české ručičky. Už asi vím v čem je jinak problém - v nekvalitní logistice na tuti. Tady vše naprosto klape, kromě skvělých výkonů, včetně choreografie a poroty. Naši komedianti si u mě hodně šplhli, dokonce i Čvančarka je snesitelná. 😜 🆒 💫 ()

Katarine 

všechny recenze uživatele

Dala bych i 4* jen abych zkazila průměr všem odpadovým hodnotitelům, ale to bych zase poškodila všechny kvalitní věci, kterým jsem z různých důvodů nižší hodnocení udělila. Zůstanu tedy ještě lehce při zemi s klidným svědomím, že jsem se u tohoto pořadu opravdu bavila a na některé výkony hleděla s málem otevřenou hubou a vyplazeným jazykem až na zem. Trapnosti sice pořadu nescházely, ale mávala jsem nad nimi rukou při vzpomínkách na ohavné estrády dřívějších let, jako byly Novotného Dobroty či novácké silvestrovské pořady. Nedá mi to a musím vyzdvihnout práci maskérů i choreografů a dále vystoupení Aniček na Siu, Chýlkové na Gangnam Style, Holišové na Edith Piaf, Shaniu Twain, Arethu Franklin a Beyonce (tedy zasloužené vítězství), Krause na Rammstein, Rychlého na Nedvěda a Hegerovou, Mišíka na Prince a Vondráčka s Fialovou na jejich Hříšný tanec. To byly pro mě jednoznačně největší pecky. ()

Galerie (44)

Zajímavosti (17)

  • Od roku 2018 se v každé sérii objevil vždy jeden účastník ze SuperStar. (ČSFD)
  • Za celé čtyři řady Tvojí tváře se rozdalo dohromady 1 650 000 Kč pro dobročinné účely. [Zdroj: Nova.cz] (Rebelka_)
  • Vítěz pořadu dostane šek na 50 000 Kč, které musí darovat na dobročinné účely. (ČSFD)

Reklama

Reklama