Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Tělo, které najdou dělníci ráno cestou do povrchového dolu, patří mladé ženě, kterou všichni ještě před pár lety obdivovali na obálce časopisů, „co vycházejí v Praze". Žárlil na ni někdo? Pomstil se jí? A co o ní vlastně ví Filipův parťák Martin Plachý, kterého nečekaně přešel cynický humor? (Česká televize)

Recenze (58)

fugyx 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Zaujímavosť prípadov nechýba, keď sa dostávajú od podozrivého k ďalšiemu podozrivému a každý má svoj diel viny. A všetkého bolo primerane akurát: komunistické žvásty, "neochvejné" policajné postupy, rekvizitky, aj hlášky... // I socialistický lidi jsou jenom chlapi. // V socialistický společnosti se přivydělává brigádou nebo překračováním plánu. // Jsem střizlivý jak pytlík mlíka. // Marvanove fantasy stavy sú čoraz lepšie. Keď sa pozerá na seba ako leží v kóme cez obrazovku televízora, ktorý sme mali i my doma... Paráda. ()

sud 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Martine, ty si pořád myslíš, že jsi chytřejší než já, ale na mě nemůžeš štípat dříví, nejsem Špalek! Konečně pořádný kriminální případ a epizoda, která (až na pár detailů) funguje jako samostatný příběh. Jeden zajímavější podezřelý než druhý, zápletka je čím dál absurdnější a divák ani neví zda se má smát, nebo cítit mrazení v zádech. Dokonalá scéna vyhánění mániček z hospody, Martin Plachý ukazuje jaký je doopravdy a objevuje se dokonalý Marek Daniel coby slizký soudruh Šejba st. (nepřehlédnutelná podoba s hoteliérem z filmu Homolka a tobolka). 100%. ()

Reklama

Ozzy2 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Od prvního dílu skvěle nabušenej seriál.Trojan excelentní a jsem zvědav, co se z něj na konci vyklube.On není policajt z roku 1982, na to dám krk, je tam z úplně jiného důvoduByla tam vidět i profesionální práce techniků.Ne jako v té přehypované sračce Rapl, kde technik najde ruku a mává s ní nad hlavou,aby to "policisté" viděli, jak ji našel on.Tady přijde k té tyči, zvedne ruku, že má nález a přijde kolega s látkou a důkaz převezme.I takové detaily dělají filmy a seriály koukatelnější.Je vidět, že měl štáb na place poradce a opravdu si dali záležet. ()

otík 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Konečně pořádný a povedený díl, ve kterém se pátrá po zabité dívce. Hláškuje se tu o sto šest, jedna bizarní postavička vedle druhé, jeden podivnější vztah k mrtvé vedle druhého. Mladý Marvan hlavně maká a pátrá, jeho budoucnost se tu moc neřeší, ale přesto když už se ke konci řeší, je to zábavné. Spokojenost, snad i další díly potvrdí vzrůstající kvalitu. ()

mh.mail 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

60% — Je to zatím čím dál tím lepší. Rozhodně letošní nejlepší seriálový premiérový počin ze všech stanic a žánrů dohromady. Jsem rád, že neznám původní předlohu, aspoň můžu být překvapen. A i tak si myslím, že se autoři dopustili určitých specifik, takže by to nemuselo být tak prozrazující. Těším se na další díly a fakt jsem zvědavej, co z toho nakonec vyleze. ()

Galerie (12)

Zajímavosti (3)

  • Pohostinství U Kahanu je Baráčnický dům v Kladně. (sator)

Reklama

Reklama