Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Kola vozu městských služeb zavezou Luďka do Chánova. Netuší, že ho tam čeká setkání se synem Tondou. Luděk Tondu zachrání a Luďka zachrání Franta. Kamarád Franta to myslí dobře, ale lež, kterou vymyslel, Luďkovi pořádně zkomplikuje život. (Česká televize)

Recenze (110)

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"Já nemůžu do Chánova. Tam bílej nepřežije 10 minut." Tak to není pravda. Já jsem jednou byl v Chánově a … vlastně nebyl. Ale to je jedno, protože já bych tam přežil až do chvíle, kdy by v oranžovejch vestách přijel inkognito koordinát Snědé tísně Luďan s domestikovaným Frantou. V tu chvíli bych zemřel smíchy. To by mě ho snad musela Žaneta vykouřit, abych obživl. Mimochodem ta její nabídka byla skvělá a Luďan ten souhlas prodal taky luxusně. Ale to už píšu jenom nějaký ty český gádžoviny, takže konec a hurá zpátky do Mostu. ()

KyleReese 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Zatím nejvíc nahláškovaný díl. Franta jako Tondův "zákonný zástupce" a Luděk jako "bojovník za práva cikánů" mě dostali.:-)) No a o Snědé tísni snad ani nemá smysl mluvit:-))) Naplno se ukazuje, jak si tvůrci dělají prdel ze zažitých společenských stereotypů a zároveň s ironií nahlíží na přátelství a rodinu, jako na lidi a ne jako na účastníky nějaké reality show. "Smaž to odtamtud." "Ty Vole, to je na facebooku, to už nejde smazat" :-))) ()

Reklama

fabecc1222 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tenhle díl je dle mého jasně nejlepší, tady se jede vážně jeden klenot za druhym. Hned ze začátku to odpálej dementní plešky na kolotoči (totálně wtf odlet z kolotoče, jak Happy tree friends twle). Luďan v Chánově je další totální nářez, hlavně s pokračováním a jeho druhou návštěvou, super práce s kamerou při záběru na průchod rozpadlejma barákama ("Já bych to tak nechal, jako kulturní památku"). Pak se přesunem na závody, kde Žanetka ukáže, že umí rychle odpouštět, a hned napravovat věci i hodně příjemným způsobem...Snědá tíseň, tak to je brutal ("Cigorky už to lajkujou"). A v závěru pak chudák Eda a jeho touhy, kterým prostě nejde odolat. V tomhle díle se to prostě všechno sešlo, od jednotlivých koncepcí scén, přes herecké výkony, až po ikonické hlášky, které hned zlidověli, a zapsali se do historie našeho vysílání. ()

Radko 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Snědá tíseň zachraňuje a súčasne prenasleduje Luďana a rovnako tak jeho sestru (ex bráchu Pavla) Dášu. Raz jedinečná občianska iniciatíva s geniálnym názvom zachraňuje zdravie a možno aj život Luďanovmu synovi, prechádzajúcemu momentálne skinheadským obdobím. Inokedy Snědá tíseň zasvrbí Dášinho nápadníka, ktorý si z dôvodu zbavenia sa tiesne vyholí okolie svojej kakaovej dierky. Raz záchrana, druhýkrát prekliatie. Plus mnoho iných, podarených situácií. Spolu s prvou časťou, zatiaľ najlepšie epizódy. ()

a-ja 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pořád jsem čekala, kdy se to totálně posere a už je to tu... Hodní a tolerantní cikáni, bílej chodí s cikorkou, cikán od kukavozu píchá tu nejlepší bloncku a mluví jako filozof, mladej kluk nemůže bejt jen automechanik, protože aby všichni byli šťastní, musí mít alespoň gympl (nojo, ten, kdo pracuje rukama, je dneska buran a fuj...), nakonec možná i toho vyděrače Romana napravěj a Eda bude šťastně strkat konečně tvrdýho buřta do transky, no hnus, velebnosti... A taky teda velká škoda, protože do 3. dílu to bylo fajn (rozuměj - agitace byla snesitelná a fóry skvělý)... ()

Galerie (14)

Zajímavosti (7)

  • Písnička, která hraje v 7. minutě, je „Raindrops Keep Fallin' On My Head“ od B.J. Thomas. Ve 29. minutě hraje „Bad Romance“ od Lady Gaga. Na konci epizody pak hraje „Obsession“ od Army Of Lovers. (Duoscop)
  • Když se v Severce dívají na fotbal, lze si všimnout, že se dívají na program ČT 4. Ten však v době vysílání epizody byl už dávno přejmenovaný na ČT Sport. (korinek)
  • Při natáčení seriálu Most! založili tvůrci facebookovou stránku Snědá tíseň, kterou potřebovali kvůli natáčení. Dlouho se na ní nic nedělo, avšak po premiéře této epizody nasbírala během několika desítek minut přes tisíc fanoušků. [Zdroj: iDnes.cz] (rakovnik)

Reklama

Reklama