Reklama

Reklama

Recenze (42)

sirien

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ok... jako působí to jako Američtí bohové. Po prvním díle si nejsem jistej, co si myslet - možná to je geniální, možná zmatlané... což je teoreticky asi ten dojem, co by to správně mělo z kraje vyvolat? Určitě to má velký příslib jak co do kvality tak co do atuenticity zpracování, ale hodnotit budu asi až uvidím, jak se ten obsah z toho dílu zužitkuje dál. ()

Davies182 

všechny recenze uživatele

Studená vizuální onanie nad nezfilmovatelnou a po atmosférické stránce snad až meditativní knihou. Román se vyznačuje silnými mikropříběhy s nadmíru poutavými filosofickými pointami, které hrají prim nad bezduchým mlácením vypravěčské slámy a dosebezahleděností. V pilotu je to zatím přesně naopak. Gaiman je architektem barvitého městečka plného spletitých uliček, v němž Fuller se Sladem zatím jen opatrně našlapují ze strachu o poškození vzácných historických budov. ()

Reklama

Happens 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Silně artový film, těžící ze síly momentů a barvitých dialogů (a la Quentin Tarantino), sestříhaný z dílčích částí, přičemž hlavní linie se posouvá do dalších epizod. Pro někoho zmatečné místy až na styl Davida Lynche, ale stále si přes svou mysterioznost drží zajímavou a pozvolna rozklíčovanou epiku. To chceš. ()

ScarPoul 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Trochu nekonzistentné.. a umiestnené v takmer divadelných stretnutiach a rozhovoroch. Celé to pôsobí ako výňatok z akejsi statickej konverzačky. Poďme dať postavy na toto miesto a nech sa chvíľu rozprávajú. Na druhú stranu atmosféra ako sviňa a poteší vidieť postavy zhmotnené cez fasádu známych hercov. Som zvedavý čo bude ďalej. Zatiaľ som v miernej neistote. Ale nechcem dať úplne priemer. ()

MsUtahraptor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Co činí z téhle epizody přece jen špičkový úvod by se dalo shrnout do tří pěkných skupinek: 1.) ztvárnění vedlejších postav- Low Key Lyesmith, Mad Sweeney, Audrey, Technical Boy-, 2.) (dle očekávání) úchvatný vizuál- krev a déšť především-, a hlavně 3.) Reitzellova hudby od lehkých tónů piana po všechny ty podivné a děsivé skřípoty. ()

Galerie (13)

Reklama

Reklama