Reklama

Reklama

Kocour

  • USA The Cat in the Hat (více)
Trailer

Obsahy(1)

To je zase jednou venku pořádná plískanice a Sally s Conradem se sami doma tuze nudí. V tom do domu jako smršť vpadne Kocour a začne z klobouku tahat jedno kouzlo na druhým. A když se k němu ještě připojí jeho dva kumpáni Věc Jedna a Věc Dva, rozproudí se parádní zábava, plná gagů, šílených scének a veselého dovádění. (oficiální text distributora)

Videa (1)

Trailer

Recenze (79)

VanTom 

všechny recenze uživatele

Na to, že tahle prostší (ale ujetější) a vizuálně kýčovitější "Mary Poppins" pobrala rozumu předškolních dětí, připadal mi (Myersův) humor často nepřiměřeně slizký, až zvrhlý. Asi aby všechnu tu koncentrovanou, barevnou (a hlasitou!) infantilitu vydrželi i dospělí. Také se svým vtipům nejvíc smál Kocour (Myers) sám. Aspoň někdo. ()

stOKYi odpad!

všechny recenze uživatele

Rozpočet a následné zárobky filmu upevnili niečo, čo som si dávno myslel. Je to sračka, čo sračka, lajno dokonca celý týždeň črevami produkované konské hovno. S takýmto rozpočtom sa dá konské hovno zabaliť do krásneho ligotavého alobalu a spraviť z toho zárobkový výrobok na neskutočné hlúpom divákovi. Tento film je taký odpad že z jeho filmovou páskou by som ani na púšti môj prepotený zadok nevytrel. Som pohoršený až tak, že ma nepohoršuje ani môj vulgárny komentár. :) ()

Reklama

Trustme 

všechny recenze uživatele

Monstrózní fantasmagorie nejhrubšího formátu s prověřením divákovy psychické síly a soudržnosti mozkových pochodů. LSD simulátor na obtížnost UNREAL. Testovací film pro nastavení barevného podání vašich TV a monitorů s přednastavenou škálou: hráškovo-pistáciovo zelená / fialově borůvková / paris-hilton růžová. Film pracující s postupy a dějem jaké vás nemohou napadnout ani v případě, že jste fanoušky moderní asijské kinematografie! Shlédnutí Kocoura je opravdu jen na vlastní nebezpečí a surrealní riziko, které hrozí střízlivému realistovi je značné! Film s nejostřejšími kritikami světových periodik a mnohonásobný aspirant na cenu kýče. Občas je potřeba se filmem nechat ulítnout a Kocour je velmi excentrický úlet... ()

ELDoctorow 

všechny recenze uživatele

Keď nejakú hranú rozprávku na motívy kníh Dr. Seussa tak jednoznačne Grincha v podaní Jima Carreyho. Kým ten bol sympatický, výborne zahraný, nebol problém si ho obľúbiť a celý film bol dobre a vtipne natočený tu máme nesympatického kocúra v otravnom podaní Mikea Myersa, ktorého som mal už päť minút po jeho objavení na scéne chuť zobrať k môjmu veterinárovi a nechať utratiť. Ešte predtým ho však nechať vykastrovať a to bez narkózy, aby získal aspoň akú-takú predstavu čo som zažíval pri sledovaní jeho filmu. Pritom nechýbalo veľa a mohol to byť výborný film – stačilo by aby sa pár minút po nástupe kocúra v dome objavil Alf a v naturalisticky zobrazených scénach plných cákajúcej krvi, lietajúcich utrhnutých kusov mäsa a srsti ho zožral. To by sa deckám páčilo! ()

Honzyg 

všechny recenze uživatele

Strašně praštěný film, ale upřímně jsem se u něj zasmál. Film pro malé děti, který je ale zároveň plný vtipů pro dospělé, které děti nemohou pochopit. Kdo se u tohoto filmu chce pobavit, ten se určitě pobaví. A uznávám, mám zaujaté hodnocení - překlad pro dabing dělala moje sestra, takže na Kocoura nedám dopustit. ()

Galerie (25)

Zajímavosti (9)

  • Z Dakoty Fanning a Abigail Breslin se během natáčení staly dobré kamarádky. (zajda404)
  • Během natáčení byly ukradeny tyto předměty: 2,5 metrů velké brýle; 1,2 m, 1,8 m a 2,4 m velká kovadlina, 1,2 m velký klíč a 2,1 m velký golfový míček, který vážil víc než 90 kg. Tyto předměty dosahovaly hodnoty 55 000 $. Později byly nalezeny v nákupním středisku přesprejovány grafity. (HappySmile)
  • Když děti podepisují smlouvu a najdou certifikát Spay & Neuter, je na něm jako datum narození uvedeno 25. května 1963, což je datum narození Mika Myerse, který hraje Kocoura. (HappySmile)

Související novinky

Rozdáme si to počtvrté, bejby!

Rozdáme si to počtvrté, bejby!

20.05.2007

Kdyby Mike Myers (ten komik, ne ten psychopat v bílé masce! ;-) tu a tam neposkytoval hlas tlustému zelenému ogrovi, svět by už pomalu zapomněl, že někdo takový kdysi svými filmy vydělával stovky… (více)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno