Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Jonathan Ecks (Antonio Banderas) je bývalý špičkový agent, který opustil řady FBI, když jeho manželka zahynula při explozi. Od té doby pustne a jeho život ztrácí smysl. Od bývalého šéfa Julia Martina se však jednoho dne dozví, že jeho žena není mrtvá: má novou identitu a žije ve Vancouveru jako manželka bohatého a vlivného Roberta Ganta. Ten vyvinul miniaturní zařízení, které se dá oběti vpravit do těla, aby ji v potřebném okamžiku zlikvidovalo. Ecks se vrací do akce. Jeho úkol je jasný: zlikvidovat Ganta a zjistit, co se stalo s jeho manželstvím. Na to se však musí spojit s agentkou s přezdívkou Sever (Lucy Liu) z DIA (Department Intelligence Agency), která byla dlouhá léta jeho nenáviděnou protivnicí a konkurentkou. Také Sever patří ve svém oboru ke špičce. A také ona v srdci skrývá bolestné trauma: kdysi přišla o dítě. Dávní nepřátelé na život a na smrt se bok po boku vydávají do vražedně nebezpečné akce, aby našli svou minulost. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (168)

TesterX 

všechny recenze uživatele

Po té spoustě záporných ohlasů jsem očekával odpadový brak, ale nakonec to nedopadlo tak zle. Dějová linka je sice zajímavá asi jako hodinové sledování pochodu velbloudů pouští a dojemné scény působí jako pěst na oko, ale tyto negativní stránky vynahrazuje spousta efektní akce. Prostě se to dá vpohodě skouknout. ()

VanTom 

všechny recenze uživatele

Když se krutopřísně (po)jmenujete KAOS, hned vám režírování (zajisté podobně krutopřísného) filmu půjde samo, no ne? Ballistic je úmorně tupé akční béčko se zaostalým scénářem, nepřítomnými herci (kteří zpytují, kde se to octli), statickými přestřelkami a přesně nula zajímavými nápady. Akorát peněz na klipově zpomalené výbuchy a rozmlácená auta se utratilo dost, to zas jo. Neskutečná nuda k uspání, skoro jsem nevydržel. ()

Reklama

MickeyStuma 

všechny recenze uživatele

Akční snímek v ryze asijském stylu. Nakonec fakt, že to natočil thajský režisér mluví samo za sebe. Zkratkovitý děj, žádné zbytečné řeči a dějové odbočky, pořádné akční scény. Lucy Liu opět předvedla, že kick-box a kung-fu pro ni není žádné tabu. Antonio Banderas coby matador akčních snímků už nijak nepřekvapil. Honičky, přestřelky, exploze a nějaká ta bojůvka na pěsti. Akční snímek převážně stavějící na efektivní akci. Samotný příběh má dokonce i myšlenku, ale všimne si ji vůbec někdo? ()

tron 

všechny recenze uživatele

„Vybavíme si to sami.“ – „Vidím, že sa vám to darí.“ Uf, tak tadiaľto cesta akčných filmov nevedie. Pritom som si myslel, že takmer NONSTOP akčný film (obsahujúci scénu, v ktorej Lucy Liu rozpráši komando kukláčov dvoma obuškami, následne obsadí džíp a rotačákom vystrieľa aj ich kamarátov) sa mi už z princípu MUSÍ páčiť. S narastajúcim počtom minút (a v spomalenom zábere explodujúcich vozidiel) som však pocítil únavu, rutinu, nudu a stereotyp. Je to nakladačka a ako každá nakladačka, i táto je únavne ukričaná a nabúchaná. Časom všetky údery, priestrely a kopance (a strašný scenár s miestami dosť vtipnými siláckymi hereckými výkonmi) už ani nevnímate. Radšej pozeráte na hodinky a čakáte na vyslobodenie. Pravdaže, existujú aj iné „nonstop akčné filmy“. Tie však nenudia, lebo majú lepší scenár, hercov a režisérov. TELO NA TELO však nič také nemá. Je to béčko v najhoršom zmysle slova, kde scenár slúži len na rozpútanie čo najvyššieho počtu monumentálnych akčných scén. Antonia Banderasa (DESPERADO), Lucy Liu (CHARLIEHO ANJELI), Gregga Henryho (ODPLATA) a ani Raya Parka (X-MEN) nemožno viniť z toho, že by boli v akcii neschopní a že by sa na nich zle pozeralo. Ale tento film je taký zlý/slabý/nezaujímavý/nezáživný, až nie je ani zábavný svojou prehnanou militantnosťou. ()

choze 

všechny recenze uživatele

Mohl to být krásný, osmdesátkově předimenzovaný akční nářez jako hovado, plný megabouchaček, megaexplozí, megamasakrů jeden (maximálně dva) proti stu a megasexy bab (Liu, Soto), ale zůstalo jen u těžkého a až parodického béčka s ultralbými, nezáměrně komickými dialogy, tempařsky zaražejícně retardovanými akčními scénami (nicméně s bohatou zásobou efektních záběrů do trajleru) a tragickým Banderasem. ()

Galerie (21)

Zajímavosti (2)

  • Game Boy vytvořil dle filmu stejnojmennou hru, která se uvedení dočkala rok před premiérou snímku. Právě to mohlo způsobit, že hra se nakonec dočkala větší popularity než samotný film. (Terva)

Reklama

Reklama