Reklama

Reklama

Epizody(9)

Obsahy(1)

Luxus na talíři vs. Vaříme s Mírou. Snobárna vs. blafy. Robert Mikluš vs. Míra Hejduk. V novém seriálu Žrouti od společnosti Negativ (Kancelář Blaník, Autobazar Monte Karlo) se prolínají kuchařské osudy hrdinů obou obskurních kuchařských pořadů... Unikátní gastrositcom sledujte na internetové televizi Stream.cz. (StreamCZ)

Videa (1)

Trailer

Recenze (58)

Lockdown 

všechny recenze uživatele

Todle Stream solidně zmrvil. Jak Luxus na talíři, tak Vaříme s Mírou jsou parádní vtipné kraviny které si člověk pustí v pauze mezi fotbalem. A tak naše klučiny napadlo, že když to funguje dobře osamoceně, tak to určitě bude fungovat dobře i jako celek. A ona chyba lávky. Jde o tupou a naprosto nevtipnou kravinu ze které je člověku akorát blbě. Jednu hvězdu dávám za znělku, která je tak debilní až ji člověk z té hlavy nemůže dostat. 20% ()

Marceloo 

všechny recenze uživatele

Rivalita medzi dvoma populárnymi kuchármi z Českej Republiky sa mení na boj na ostrie noža. - Ešte pred pozeraním mi bolo jasné, že v tejto show toho vela hororového nebude. Absolútne netuším, kto sú títo ludia, takže ich nemôžem nejak dôrazne posudzovať. Našťastie boli epizódy celkom krátke a napriek naozaj prízemnému, pre ludí, ktorí sa s týmto druhom humoru často nestretávajú, určite aj nepríjemnému humoru, som sa celkom bavil. Vidím v tom však premárnený potenciál na dobrý krimi horor so zaujímavou zápletkou. Uvedomujem si však, že tvorcom tohto projektu o vytvorenie hororu určite nešlo. + herec z Polednice ()

Reklama

SOLOM. 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

„Rád vařím a vím, že to umím a holkám se to líbí…“ (Midi Lidi to zpívají zkráceně a tvrději…). No tak tento „kulinářský“ miniseriál stojí hlavně na vulgarismech, honění, žraní psů a soubojích dvou rivalů. Celková kvalita jednotlivých epizod je dost různorodá. Občas se u nich divák zasměje, ale většinou je tato parodie na „vaření“ dost trapná a některé hlody nebo situace, které se pořád opakují, časem přestanou být i zábavné. Robert Mikluš vs. Míra Hejduk však zaujmou jen velmi okrajovou skupinku diváků. Asi nejvíce mě pobavila Jana Plodková a v první epizodě Zuzana Stavná – která není kurva, ale ráda „uvolňuje“ všechny pány v dohledu… ()

Tom_Lachtan 

všechny recenze uživatele

Vyvrcholení vlastního seriálového universa, co si na stream.cz ironicky patlají pomocí parodií na kuchařské show a nutno říct, že funguje výborně, sice to nemá údernost kanceláře Blaník od stejného týmu, ale humor tam prostě je a takový zuřivý ochránce zvířat vyšetřující ztracení mláďátka mravenečníka je jednoduše zábavný. Problém nastane tehdy, kdy se klasický seriál promění do dalšího kuchařského pořadu, který je to nejslabší z celých tří seriálů a místo nějakého pořádného vrcholu zůstává jen pocit toho, že vám nějaký zákeřný holub nakálel přímo na kopeček vaší oblíbené zmrzliny a do toho vás svědí levý ušní lalůček. Promarněná příležitost. ()

endrix 

všechny recenze uživatele

Tak tenhle projekt (protože to není seriál, jsou to vlastně tři, respektive čtyři pořady tvořící jeden celek) mě nejprve nadchl. To je opravdu něco, co tu ještě nebylo. Dva kuchařské pořady, které spojí jeden příběhový seriál. S dalšími díly přicházelo znechucení nad promrhanou šancí na něco výjimečného. Zbytečná hrubost a vulgarita mě moc neoslovily. Ovšem když jsem viděl poslední díl a vše do sebe zapadlo (byť předvídatelně), musím uznat, že jako celek to stojí za pozornost. ()

Galerie (5)

Reklama

Reklama