Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Bushwick je území v New Yorku, kde se rozpoutalo hotové peklo. Ulice se náhle mění ve válečnou zónu. Do města vstoupila neznámá armáda a je vyhlášeno stanné právo. Studentka Lucy (Brittany Snow) jede s přítelem metrem, když jsou všichni pasažéři vyzváni, aby opustili metro. Když se vystrašená Lucy, která přišla o přítele, snaží ukrýt v nějakém suterénu, je napadena bandou výrostků. Tu zpacifikuje bývalý voják Stupe (Dave Bautista). Od této chvíle se jejich cesty spojí a oba se snaží přežít a dostat do bezpečí. (PROCESOR)

(více)

Videa (3)

Trailer 1

Recenze (55)

Fifer 

všechny recenze uživatele

Skvělá akční jízda na jeden záběr. Birdman v apokalyptickém filmu. Metoda zdánlivě nepřerušovaného záběru se perfektně hodí pro zmatek na ulicích, kdy davy lidí vyděšené prchají tam a zase zpátky. Byl jsem nadmíru spokojen. Škoda té proměny hlavní hrdinky, která se během několika hodin změní z bezbranné dívky v Jasona Bourna. Tvůrci si měli vybrat, buď měli zvolit hrdinku jako drsnější postavu (dělá bojové sporty, policistka atd.), anebo ji měli nechat jako bezbrannou dívku až do konce. P.s.: když jsem poslouchal vyprávění hlavního hrdiny o 9/11, tak mě mrzelo, že ho nenechali celej film mlčet. Strašnej kýč a limonáda. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Jasně, na tom příběhu není vyloženě nic objevného, ale líbí se mi, jak spolu s postavami vlastně nevíme, co se stal, jak je to drsné a jak tu hraje Dave Bautista, který ukazuje, že má na víc než jen na role, kde je primárně komediálním charakterem. Jo, tenhle drsný boj o život v centru velkoměstě mě zaujal. ()

Reklama

Morholt 

všechny recenze uživatele

Pouliční válka v kulisách newyorské čtvrti. Možná se tu kecalo trošku víc, než je zdrávo a přemýšlet u toho člověk také příliš nemůže, ale jinak to mělo solidní tempo, přestřelky nebraly konce a zadařilo se i herecky.Líbilo se mi i vysvětlení, co že se to vlastně děje. Výraznější vadou na kráse je ne zrovna dokonalá technická stránka, která odhalovala místy bolestný nedostatek financí. Ale i tak se jedná o solidní jednohubku. 60% ()

oveckaoa 

všechny recenze uživatele

Ženská jede s přítelem do Bushwicku představit ho jejím rodičům tam ,ale vypuknou nepokoje a on zemře  a ji chtějí znásilnit. Pomůže jí Drax a snaží se přežít a to je ve zkratce celý film. Pominuli takovou blbost, že profesionální žoldáci nedokážou sejmout několik vidláků tak se to dá. Jsou zde i věci, které můžou v dnešní době vadit a v dnešní době by neprošly například při první příležitosti zde chtějí černoši bělošku znásilnit a zabít  (narážka na Blm kdy to opravdu chtěly dělat) další černoch zde káže o tom, že je to jeho čtvrť a nikdo jiný tu nemá co dělat (ačkoliv jsou zde později jak běloši tak Asiaté) a na konci velí ta běloška celé skupině kde je to takřka samý černoch (v dnešní době by to neprošlo jelikož rasismus). Kazí to  ta stupidita , že nedokážou porazit několik vidláků a , že na ně americká vláda nedokáže za celý film nikoho poslat přitom takových 1000 vojáků by bohatě stačilo , když jim natrhly prdel místní vidláci . I triky ve scénách kdy něco hoří vypadají strašně. P.s. ten konec je jako co zkušený voják co si vše kontroluje je náhodně zastřelen černoškou pak umře i ta ženská a přežije to ženská co jen fetuje a hulí.  60 procent ()

kenkaku 

všechny recenze uživatele

Začátek (hudba, vrtulníky) je neskutečně podmanivá. Naladí člověka na něco "stylového" a ono ano! Bohužel ale jinak než by jeden myslel. Celý film je totiž točen jakoby bez střihu (krom záběrů ze vzduchu) což obzvlášť u akčního filmu (střelba, rvačky, výbuchy) působí dost dobře (žádný zběsilý střih,ale precizní načasovaní a práce s kamerou). Opravdu komparz si užil. Bohužel dialogy a scénář je něco nad čím nejeden zapláče. Na druhou stranu oceňuji neúprosnost (závěr jsem takovýhle opravdu nečekal). ()

Galerie (13)

Reklama

Reklama