Reklama

Reklama

Zákon přitažlivosti

  • Irsko Laws of Attraction (více)
Trailer 1

VOD (1)

Obsahy(1)

Audrey Woods (Julianne Moore) a Daniel Rafferty (Pierce Brosnan) patří v newyorském právnickém světě mezi špičkové specialisty na rozvody. Jednoho dne stanou proti sobě: Daniel zastupuje rockovou hvězdu Thornea Jamisona, Audrey jeho nespokojenou manželku Serenu. Klienti proti sobě vedou otevřenou rozvodovou válku, v níž hraje důležitou roli i zámek v Irsku. Jejich právníci zachovávají profesionální dekorum maskující bouřlivou antipatii. Elegantní Audrey je chladně upjatá, neurotická a striktně se drží zákonů, Daniel je ironik a požitkář a kravatu může mít správně uvázanou jen omylem. Právník je ovšem brilantní. Co se stane, když se tihle dva profesionálové, kteří neumějí prohrávat, do sebe proti své vůli zamilují? A co udělají, když se jednoho rána probudí po divoké noci v nefalšovaném irském stylu a zjistí, že mají na rukou snubní prstýnky? (Magic Box)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (135)

Zeek 

všechny recenze uživatele

Ačkoliv je to pouze průměrná americká komedie, tak ta zrzka (kterou mám už dlouho v top5) je prostě kouzelná. Opakem je ale Pierce Brosnan, kterého nemusím. A ani nádherná Julianne Moore z tohoto průměru nedokáže udělat něco víc, ono to asi ani nejde. Ale za ni jedna hvězdička navíc. Moje hodnocení: 60% ()

Tyler 

všechny recenze uživatele

Škoda přeškoda promrhaného potenciálu. Právnické prostředí, puntičkářská elitářka a svobodomyslný pohodář versus láska. V hlavní roli Julianne Moore a Pierce Brosnan. Proč tohle nevyšlo?! Nevím, ale je to prostě tak. Možná je problém v tom, že scénář dotyčné dvojici ani tak nedovoluje hrát, jako jim spíš přikazuje jen vedle sebe být. I tak jsou některé momenty kouzelné, na triku je má ovšem především Pierce Brosnan. Julianne se v "Zákonu přitažlivosti" nenašla. A to přitom všichni, kdo jsme viděli "Evoluci", víme, že jí komedie není cizí. ()

Reklama

nash. 

všechny recenze uživatele

Mí dva oblíbení herci jako pár v romantické komedii o tom, že co se škádlívá, rádo se mívá? Oho, to musí být super, říkal jsem si. Jenže nebylo. Spousta slovních přestřelek, spousta bláznivých situací, dokonale protikladná dvojka, úsměvně trhlí klienti, přesto spokojenost nějak ne a ne propuknout naplno. Možná proto, že jsem po razantní a zábavné první třetině čekal něco výraznějšího než nevýraznou romantiku okořeněnou občas nějakým vtípkem. ()

Radiq 

všechny recenze uživatele

Julianne Moore je moje kočka a múza, její krásnej pohled a neodolatelnej úsměv mě dycky dostane z křeče a je mi u filmu hned líp. Pravej opak je Pierce Brosnan. Z toho vzniká průměr. Za předvídatelnej a nezajímavej děj odečítám bod a za málo humoru taky. (Trapný bylo, že se vždy někde, resp. všude potkali úplnou náhodou). To bych se dostal na 1 hvězdu, ale to se mi zdá málo. Prostě: suchý megahovno u prdele z toho odporem nemám... ale kaštan by se tam našel... chch, hnus, co? chchch (pro nechápavé pointa: sice to nestojí úplně za hovno, ale za takovej malej boban jo...) ()

Bozvav 

všechny recenze uživatele

Příjemná podívaná, na kterou se dobře kouká. Slovní přestřelky dvou rozvodových právníků, kteří k sobě pocítili jisté sympatie, měly úrověň, nebyly moc přeslazené a celé to mělo slušný švih. Ústřední dvojice doplněná o umělecký rovádějící se pár a konzervovanou matku mne bavila. Žádné velké veledílo, ale na odpolední pobavení dobré. Za mne 65%. ()

Galerie (52)

Zajímavosti (5)

  • Frances Fisher hraje ve filmu matku Julian Moore, přesto je ve skutečnosti jen o osm let starší. (HappySmile)
  • V kubánské restauraci poručí Daniel Rafferty (Pierce Brosnan) pro sebe a Audrey Woods (Julianne Moore) podezřele vyhlížející hnědě kalný koktejl s koktejlovou třešní na dně. Je to  Huevo de Chivo, doslova „Kozlí vejce", ale překlad „Kozlí koule" je nepochybně správný.
    Nápoj  je tvořen stejnými díly mandlového likéru Creme de Almond (28 obj. % alk.), Tequila Blanco (40 obj. % alk.) a Rum Bacardi 151  (75,5 obj. % alk.).Nápoj má tedy slušných  48 obj. % alkoholu, a tak nelze se divit, že se po něm hlavní hrdinka zakuckala. (Tixo)
  • Režisérem měl být původně Michael Caton-Jones, který ale na poslední chvíli odešel kvůli tvůrčím neshodám. (HappySmile)

Reklama

Reklama