Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(64)

Obsahy(1)

Cyklus mikrokomedií se odehrává v obci Jetelín pár kilometrů za Prahou. Hlavními hrdiny jsou čtyři kamarádi, kteří společně vyrůstali ve čtyřech sousedících domcích. Dnes už je jim kolem čtyřicítky, většina si založila rodiny, ale pořád žijí blízko sebe, všechno o sobě vědí, několikrát denně se vídají, navštěvují a scházejí v hospodě. Pomáhají si a podporují se navzájem, taky si ale nezřídka lezou na nervy. (TV Prima)

(více)

Recenze (143)

ciapok

všechny recenze uživatele

prekvapila ma táto smršť odpadových hodnotení. pretože v zásade všetky seriály tohoto razenia sú tovar druhej až tretej akosti a schytal to práve tento. Genzera si pamätám ako absurd-komika z TELE-TELE a tu ukázal, že si herectvo užíva a ide mu to. Možno mi jeho výkon zatienil fakt že serial je ozaj biedny...neviem...ak na to narazím ešte v TV, možno zmením názor. no odpad to isto nebude ()

Profík odpad!

všechny recenze uživatele

To je tak OBROVSKÝ WTF, že bych byl skoro ochotnej uvěřit, že je to nějakej metahumor a někdo se v pozadí popadá za břicho, jak se mu povedlo dát do vysílání odpornost, kterou můžou snad vydržet jen největší masochisti. Odpadem šetřím jako šafránem, ale tady po dvou dílech nemám jinou možnost. Možná se za měsíc na streamu objeví video od Kazmy, jak zas všechny převez, nevím nevím. Doufám, že to nezkazí nadějným herečkám kariéru. Pokud to není metahumor, tak hodnocení zhruba někde kolem 2%, To už snad raději zrnění. ()

Reklama

Castrator odpad!

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak tohle je hodně hodně špatné. Velmi hodně špatné. Cca 185 odpadů z 200 hodnocení a dalších cca 5 jednohvězd hovoří jasnou řečí. Kdyby Jetelín nebyl tak zoufale trapný a nevtipný, retardovaného diváka by si asi našel, ale tady fakt není nic, proč by na to měl koukat "průměrný" televizní divák, ani divák retardovaný. Fraška. /// Po třech týdnech je hodnocení už osm set a poměr odpadu ještě vyšší. Viděl jsem asi sedm dílů a za těch 140 minut jsem nebyl svědkem jediného vtipu. Sitcom, mikrokomedie, aha. ()

mimner 

všechny recenze uživatele

Já prostě nemůžu dát odpad. I ten odpad Vás musí alespoň znechutit. Čekal jsem jen to nejhorší a ono to ve mě nezanechalo vůbec nic. Prostě jsem koukal, čekal a pak to vypnul. Nikde žádný vtip, nikde náznak scénáře, nikde náznak motivace chování jednotlivých postav. Připadá mi, jakoby každý díl byl sestřihem nepovedených scén...občas na sebe totiž ani nenavazují. Tímhle už vážně nechci ztrácet čas. ()

Céčko odpad!

všechny recenze uživatele

Co to - kurva - je? Jak může TV Prima dát, byť jen korunu, za natočení něčeho tak dementního? Jsem naprosto v šoku z toho, jak moc špatný ten seriál je... A souhlasím s vitajakem v tom, že asi chtěli názvem a složením hlavních postav narážet na Čtyřlístek. Nicméně mi uniká důvod a pointa toho, proč to udělali. Těm lidem naprosto chybí soudnost a povědomí o tom, co vtipné je a co není... A chápu, že třeba někdo sleduje Ordinaci nebo Ulici, nicméně tohle snad nebudou podle mě dávat ani ti největší masochisti. ()

Galerie (126)

Zajímavosti (1)

  • V epizodě je zmíněno, že Antoš (Radek Bár) má totálně sesmahlé chuťové buňky. V dalších epizodách je však jasně poukázáno na to, že chuťové buňky má. (VSVB)

Reklama

Reklama