Reklama

Reklama

Polda

(seriál)
TV spot 3
Česko, (2016–2024), 59 h 7 min (Minutáž: 54–59 min)

Režie:

Jaroslav Fuit

Kamera:

Aleš Hart

Hrají:

David Matásek, Igor Orozovič, Vladimír Polívka, Ondřej Pavelka, Lenka Vlasáková, Jiří Vyorálek, Jana Kolesárová, Mário Kubec, Zdeněk Vencl, Jan Chudý (více)
(další profese)

Série(6) / Epizody(64)

Obsahy(1)

Kriminální seriál vycházející z žánru buddy movie, jehož hlavními postavami jsou dva naprosto rozdílní hrdinové – komisař Michal Bříza (David Matásek) a jeho parťák, absolvent policejní akademie Andrej (Igor Orozovič). (oficiální text distributora)

Videa (6)

TV spot 3

Recenze (166)

pakobylka odpad!

všechny recenze uživatele

Co to má proboha být ? TOHLE že je taky umění ? Děláte si srandu ? Z koho ? No ... jak se tak rozhlížím, patrně ze mě - že ano ! Po shlédnutí prvního dílu musím bohužel konstatovat, že zápletka je neuvěřitelně toporná a nefunguje jako krimi ani jako komedie, herecké výkony jsou trapně amatérské a repliky zoufale slaboduché. Myslím, že v budoucnu nelze očekávat jakékoli vylepšení nevábně vyhlížející vizáže milého "Poldy" ... popravdě - obávám se pravého opaku. I když ... na druhou stranu si nedokážu představit septik, v němž by bylo možné překonat stávající takřka hlubinnou metu, které hned napoprvé dosáhl. Takže se s ním definitivně rozcházím ... na věčné časy a nikdy jinak. ()

Sexton odpad!

všechny recenze uživatele

Chtěl jsem tomu opravdu dát šanci.. ale tento seriál je opravdu velice jednoduchej, úplně neuveřitelné, jak po 20 letech v komatu, během jednoho dne se stihne vyřešit téměř vše, včetně bydlení... to ale není to nejhorší.. Po shlédnutí prvního dílu vzniká hned několik otázek na zamyšlení... SPOILEROVÉ OTÁZKY : 1) "Proč pan Sýkora před 15 lety nepožadoval udělat test DNA rukavic, které nebyly jeho a nakonec ho usvědčily.2)"Proč k té vraždě vlastně došlo?" ( pan Sýkora si odseděl 15 let za vraždu, kterou nespáchal. Tak proč ho původní vrazi zavraždili?) :-) Skutečně tento jednoduchý seriál nemá smysl sledovat.. ()

Reklama

GeusX 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Přes počáteční nižší sympatie k hlavnímu hrdinovi, respektive k jeho neurvalému chování, jsem byl se seriálem spokojen. Na televizní obrazovce slušný průměr mezi kriminálkami s komediálními prvky. (Osobní plus a půl hvězdy v hodnocení, získal seriál natáčením v mé známé "poslední opravdové putyce v Karlíně", jejíž kouřový odér si filmaři "odnesli" jistě na památku :) 60% Edit po druhé sérii: Seriál a vtipné sarkastické průpovídky "koma poldy" mne bavili možná i víc. 70% ()

Ajfist odpad!

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Bože takovou blbost,aby člověk pohledal.Matásek musí být hodně zoufalý,když roli v takové hovadině vzal.Po dvaceti létech v komatu by měl ten zoufalec tak atrofované svalstvo,že by se musel zgruntu znovu všechno učit i chodit,mimo to,že by si zřejmě nepamatoval ani jak se jmenuje,natož svou minulost.Že tak hloupé sci-fi předloží divákovi tv Prima a bude naivně doufat v ohromující úspěch,to bych nečekal.Režisér tohohle braku musí být naprosto slabomyslný a scénáristé na tom budou s inteligencí hůř,než zmrzlá makrela.Ještě,že to dávali dohromady tři.Jeden by snad takovou koninu snad ani zvládnout nemohl. ()

Isherwood 

všechny recenze uživatele

Tu sci-fi o chlápkovi, co po dvaceti letech v komatu do týdne skáče jako kamzík, beru jako nejmenší úlet. Že umění napsat dobrý dialog, nebo ostrou hlášku, je pro tvůrce sprosté slovo, už ale nikdo neoddiskutuje. Ty jakože cool formální hrátky s kamerou a střihem, které mají hudební playlist, co byl na Spotify ve výprodeji, prostě jenom dokazují, jak to tady neumíme, protože snad vlastně ani nechceme. ()

Galerie (614)

Zajímavosti (35)

  • Premiéra epizody Kdo míří vysoko ... (2020) byla dne 22. 11. 2020 a tato epizoda byly uvedena až 14. 3. 2021. Mezi premiérami tedy byla přestávka téměř 4 měsíce. (rakovnik)
  • „Slušná čtvrť“ se nachází v Praze - Hodkovičkách, natáčelo se v Klánově ulici. (rakovnik)
  • Na konci epizody zazní píseň z filmu Hříšný Tanec (1987) – „The Time of My Life“. Film je v epizodě také zmíněn. (Katka189)

Reklama

Reklama