Reklama

Reklama

Zabít Gunthera

  • USA Killing Gunther (více)
Trailer 1

V komedii, která se odehrává ve světě nájemných vrahů, si několik mladých neostřílených zabijáků najme štáb dokumentaristů, aby získali nezvratný důkaz, že právě oni zabili největšího z nechvalně proslulých zločinců všech dob – Gunthera. Jenže Gunther o jejich plánu ví a je odhodlaný učinit jim ze životů peklo. Začíná závod s časem, ve kterém se z lovců rychle stává štvaná zvěř. (Bontonfilm)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (182)

GeusX 

všechny recenze uživatele

Zajímavý způsob jak natočit film s hvědou bez hvězdy. Už jsem si říkal, že se tam ten Arnold snad ani neukáže a možná "délkou" pobytu na plátně trumfne i Seagala z filmu Boeing 747 v ohrožení. Když protrpíte většinu filmu (čekáním kdy a zda vůbec se Arnie objeví), který se pokouší trochu odlišným způsobem a rádobyhumorně vyprávět děj o pátrání po tajemném nájemném vrahovi, on se ukáže. Jeho role je aspoň trochu zábavná. Nebo spíš k smíchu? ()

Gogo333 

všechny recenze uživatele

Killing Hasselhoff moc dobře nedopadlo, ale tady hraje Arnie a Cobie, tak jsem čekal, že půjde o lepší kousek. Bohužel je to nezajímavá nuda, obohacená o trapnost. Hodně to pak na konci filmu zachraňuje Arnie a jeho cca 15 minut. Arnie je naprosto perfektní a scény s ním fakt pobaví. O to víc zamrzí, že celý film není z jeho pohledu jako těch pár posledních minut. Původně jsem chtěl dát 1*, ale Arnie tomu vysloužil ještě druhou hvězdičku. Pokud bych to měl porovnat s KH, tak KH je celý film na ty dvě hvězdy, tady je první hodina odpad a vše zachraňuje konec s Arniem. Velká škoda, mohla to být fajn akční komedie, takhle si radši pusťte Smokin' Aces. ()

Reklama

C0r0ner 

všechny recenze uživatele

Vím, že kvalitní filmařiny a vůbec kvalitního čehokoli tady moc nenajdeme, ale tenhle film je pro mě čistou, jednoduchou zábavou, kde se banda volů navzájem likviduje v překvapivě hodně veselých scénách. Je to neobvyklé, vtipné a rychle to uteče, takže za mě spokojenost, i když to byla hrozná blbost. 70% ()

kenkaku 

všechny recenze uživatele

Nějak nechápu komu tímhle Arnold prospěl... sobě určitě ne. Taran Killam je nesympatický rádoby vtipný retard a v tomto případě stojí za kamerou, před ní a ještě napsal scénář. Tragedie. Chápu, že bylo cílem si utahovat z 007, viz kecy na konci titulků "Gunther se vrátí (pokud film vydělá)", proto je film debilní až na půdu pravděpodobně schválně, ale opravdu za to utrpení to nestojí. Prosím... ať nevydělá. ()

Rominator 

všechny recenze uživatele

Blake (Taran Killam) sestaví a vede tým svérázných zabijáků, který má odstranit nejlepšího hitmana na světě. Najít a zabít Gunthera (Arnold Schwarzenegger) nebude vůbec jednoduché, protože je prostě nejlepší... Arnie se na scénu dostává teprve v čase 1:07:44 a uvede se slovy: "Put your weapons down." Arnold hraje v regulérní vedlejší roli, která nebyla vůbec špatná, ale mohl dostat větší prostor. Country písnička v závěrečných titulcích byla třešničkou na dortu. Schwarzenegger byl také výkonným producentem. Snímek mě jako celek vůbec nezaujal a při opakované produkci bych si pustil pouze Arnieho scény (necelá čtvrthodina). Hlavní hvězdou filmu je (bohužel) Taran Killam, který to celé napsal, režíroval a produkoval. Gunther se vrátí ve filmu THE GUNTHER WHO LOVED ME (pokud tenhle vydělá nějaké peníze). HODNOCENÍ 40% ()

Galerie (37)

Zajímavosti (7)

  • Film obsahuje potitulkové scény. (figis20)

Reklama

Reklama