Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Muzzikanti jsou film plný písniček a melodií od folklorních kořenů až po mladou rockovou současnost, odehrávající se na československopolském trojmezí, v drsném, ale půvabném kraji Těšínského Slezska, kde slovo chlapa má stále svou sílu, půvab žen přitahuje od nepaměti a hudba má své nezastupitelné místo. Zkrátka magický kraj pro zdánlivě obyčejné, a přece něčím osobité a hlubokou lidskostí protkané příběhy s dobrým koncem... (Bohemia MP)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (220)

Deimos 

všechny recenze uživatele

DivX/// Obsazení 5/10 Děj 3/10 Hudba 5/10 Technická stránka 3/10/// PLUS: jedna hvězdička za písničku Hej sokoly, která byla milým překvapením, zvláště v současné době, některé další melodie jsou minimálně líbivé, femme fatale Michalina Olszańska, někteří oblíbení herci (Ďergel, Sandeva, Kramár, Lichý, Calta), kamera MÍNUS: příšerná režie, střih, špatně vystavěný děj a jeho vývoj, příběh stojí pocitově na místě, opakování jednoho songu asi 5x, jako muzikál to nefunguje, herci jsou nazpívaní někým jiným a je to rušivé/// Shrnutí: Potenciál pěkného filmu byl téměř totálně zmršen a zabit špatným (zvláště technickým) zpracováním. Později si doslova musíte zvyknout, aby jste film dokoukali, i tak je to utrpení. Přemíra úlisného chování mužských postav a velká míra sexu a nahoty do takového filmu nepatří. Pár dobrých momentů se tu najde, ale výsledek působí jako rozčarování a to i přesto, že jsem očekával, že to bude špatné./// Celkem 37%/// ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Zmes českých,slovenských a poľských hercov, slovenský spevák spieva česky a hlavný herec sa tvári, že vie spievať jak Hrušinský v Diskopříběhu. Pardon omyl, hercov tam bolo len pár. Šlo skôr o zmes skrachovaných superstaristov, ktorí sa pricucli k Dejdarovi a Nohavicovi. Ale songy boli celkom fajn, tak aspoň dve hviezdy. ()

Reklama

Prubner 

všechny recenze uživatele

Soundtrack si asi koupím, ale film je strašný. Scénář je příšerný, napsaný neobratně a amatérsky, a režisér Rapoš už zapomněl točit. Technicky je to taky hrůza, hlavně postsynchrony. Film před úplným dnem zachraňuje hudba, pár dobrých herců, skvělá kamera, beskydská příroda a půvab Sáry Sandevy (hrát neumí). Potěší i cameo Evy Vejmělkové. Film má pár dobrých okamžiků, ale taky spoustu WTF momentů, kdy jsem nevěřil vlastním smyslům. Prostě - kupte si radši ten soundtrack, film je ztráta času. ()

Mrkvič 

všechny recenze uživatele

No, je to teda příšerný dílo. Předabované i přezpívané herečky? Do ….. proč??? Každá předabovaná postava byla otřesná, nerozuměl jsem jí každé třetí slovo a při zpěvu ty změny hlasů byly vůbec komický. Že je ve filmu zápletek jak pro deset dílů seriálu je taky nepochopitelný. Že někdo okolo neřekl "věnuj se tomuhle, to je fajn nápad, a na tyhle tři se vyser". Ále. Kříže mám moc rád v každé roli. Ano, zde byl parodicky trapný nechtěně, ale i tak to byla sranda. Některé písničky se daly poslouchat - většinou teda ty prej mizerné, kde řádil Dejdar. Dalo se dívat na prdelku Sary Sandevy. Mišelína Olszánská ukázala cecíky. A občas zazpíval skutečný Izzy z Dogy. ()

Rockerman 

všechny recenze uživatele

Mám ke kapele Doga trochu zvláštní vztah. Přes svého mladšího brášku, který hrál v této skupině v její prapůvodní sestavě a podílel se i na jejich debutovém albu, jsem měl možnost poznat Dogu trochu blíže. Nestal jsem se jejich skalním fanouškem, ale i po bratrově odchodu ze sestavy jsem jim fandil a tu a tam jsem si něco od nich poslechl. Něco se mi líbilo, něco ne. Izzyho si vážím pro jeho zapálenost rockovou muzikou, kdy vydržel první roky, kdy se jim tolik nedařilo a dotáhl to k respektovné kapele na naší rockové scéně. Svou zarputilostí mi připomíná Aleše Brichtu. Pro výše uvedené proto nemohu být k filmu objektivní. Jasně, že to má velmi děravý, až chaotický scénář. Na druhou stranu jsou tu naše milované Beskydy, hezké holky a celkově pozitivní vyznění filmu. Pavel Kříž asi není úplně nejlepší volba na roli Izzyho ( ale to jsem si myslel, i když hrál Hitlera), ale snažil se a působil nostalgicky, dojemně, vtipně. Hezký fór byl název kempu " Take it Izzy camp". Celkově se tedy ta "amatérština" dala zhlédnout, ale pomohl by tomu lepší scénář. ()

Galerie (627)

Zajímavosti (10)

  • Natáčelo se v oblasti Těšínského Slezska. Například v Jablunkově na akci Gorolski Święto, Dolní Lomné na Slezských dnech, Hrádku na Slavnostech Belka, Návsí u benzínové stanice Shell. Dále na Hrčavě, Českém Těšíně, Třinci. (Jurenka01)

Reklama

Reklama