Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Jeden moderátor, dva týmy, čtyři soutěžící a dvanáct otázek. Nová (ne)vědomostní soutěž konečně v Čechách. Moderuje Michal Novotný. (TV Barrandov)

Recenze (27)

ještěžiju 

všechny recenze uživatele

Tak pokud se chcete dozvědět nějaké nové zajímavosti a díváte se na slovenskou obdobu soutěže s názvem "Dobre vedieť!", tak je to naprostá zbytečnost. Navíc by mě zajímalo, jestli samotní soutěžící neměli možnost slovenskou verzi sledovat. Ta už se nějaký ten rok vysílá a samozřejmě ty otázky už byly vysloveny a zodpovězeny v ní. :-) A to ani neberu v potaz to, že to má nějaký původní zahraniční obraz a i tam to vše zaznělo. :-) Mno pokud porovnám aspoň tu SK A CZ verzi, tak SK verze vítězí. Jak moderátorsky, tak i provedením ... zatím to vypadá, že česká verze nehodlá provádět ani potvrzující pokusy ve studiu ... byť bych jim to ani nedoporučoval. Karol, co provádí pokusy u Slováků, je zábavný ... ten český představitel je děsný. ()

oskiii odpad!

všechny recenze uživatele

Suchánek s Genzerem uzavírají svou kariéru. Začalo to štěky ve filmech a seriálech. Následoval novacký Katapult, Tele Tele a Mr.GS - zlatá éra. Poté přestup na Primu a úspěšná Partička. Pak už následoval úpadek v podobě primackých pohodových serošů. A postupný pád jest dokonán nyní. Barrandov je konečná stanice ze které není cesty zpět. Tam vládne pevnou...rukou...parta kolem zženštilého Cibulky. ()

Reklama

Chlo0opek 

všechny recenze uživatele

Ze začátku měl u mě tento pořad potenciál na lepší než jen lehce podprůměrné hodnocení, ale postupem času, kdy se projevil Michal Suchánek, to na víc než na hořší průměr nemá. Richard ho válcuje v inteligenci či odhadech, tak se Suchoš upnul k prachsprostému urážení soupeře, a když už něco ví a nebo to dělá, že ví (což teda naštěstí není příliš často), uchýlí se zas k zesměšňování druhé strany. Zkrátka Michal Suchánek je zde jednoznačná slabina a dokud tu bude on, nemá tento pořad kvalitu vzdělávací nebo zábavné soutěže, ale z jeho strany to stojí jen a pouze na urážkách a buranském chování... ()

Olík 

všechny recenze uživatele

"Protože já, protože já, protože já miluju. A miluju a miluju, a miluju a miluju a miluju a maluju a miluju a maluju"....."a recykluju a recykluju a recykluju". Recyklace tématu, recyklace Suchoše s Geňou a nakonec vlastně recyklace i toho Novotného. Pánové Suchánek s Genzer jedou na horské dráze(jednou nahoře, dvakrát dole), vykukují zpoza úkrytu, která televize jim pro další sezónu otevře svoji náruč a chovají se jako vysloužilí seladón v baru ve čtyři ráno (tj. berou vše). Další přestupní stanicí jejich jízdy televizní estrádou a zároveň dočasnými chlebodárci se rozhodla být TV Barrandov, které se G&S odvděčují tak nějak po svém. Genzer se sice snaží, ale to nejlepší ze sebe už vydal v konkurenční Partičce a Suchánek? Ten jenom neskrytě grimasami hodnotí, který z hostů je mu jak sympatický a jeho rádoby vtipné výkřiky snad ani nemá cenu komentovat. Cítím k těm dvou docela sympatie, Mr.GS jsem měl rád, Partičky jsem byl fanoušek, ale tohle je hodně okaté "zbal prachy a vypadni" a velmi krátkou životností. ()

otík 

všechny recenze uživatele

Vysílány 2 série, v první sérii moderátor Michal Novotný, týmy vedli Suchánek s Genzerem. Ve druhé sérii moderoval Martin Zounar, týmy vedli Dana Morávková a Aleš Cibulka. Jde o naprosto totálně okopírovaný zábavně-poučný pořad Dobre vidieť (https://www.csfd.cz/film/436106-dobre-vediet/recenze/) nejen nápadem, ale taky grafikou, hudbou a celkovým vyzněním. I přesto je česká verze zcela sterilní, nemá to náboj ani energii a dokonce i ta znělka je horší. Smutné. ()

Galerie (5)

Zajímavosti (1)

  • V jednom díle se finálová otázka ptala na největši jezero na světě. Správná odpověď byla Hořejší jezero, přitom největši jezero na světě je Kaspické moře. (Spajda698)

Reklama

Reklama