Reklama

Reklama

Epizody(10)

Obsahy(1)

Julius "Lavi" Lavický byl velký fotbalový talent. Večírky, alkohol, kouření, holky a eskápada za eskapádou mu ovšem ničí slibně rozjetou kariéru. Už dokonce nehraje za Spartu, ze které byl stylově odejit, ale "pouze" za Vyšehrad. Bude sekat latinu v tomto rodinném klubu, řízeném charismatickým majitelem, nebo nás čekají další až mýtické historky? (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (344)

Tommassi3 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Kuba Štáfek dokazuje, že i navzdory svému domovskému projektu platí za výtečného komika, slušného herce - Ačkoli střihnout si takového rozkošně vygumovaného suvenýra musela být radost.. - ba dokonce vůbec ne špatného tvůrce.. Má sice opět o Kolečko víc, nicméně tomu to tentokrát zase jednou jede jako po mokrý trávě při špatným obutí.. Na dobře zvoleném půdorysu mikrokomedie rozehrávají pánové výtečné bago, při němž se vtipně trefují do jedné fotbalové osobnosti za druhou jako svýho času Roberto Carlos do zdi.. Vulgarity (v)hodně za pulicí čarou tentokrát celému projektu přesně pasují.. Účast několika fotbalových hvězd potěší i z toho důvodu, že naznačuje, jak si ze sebe kluci zvládají dělat legraci, což jim budiž přičteno ke cti.. Vysokou kvalitu, jakkoli některé epizody platí za vyloženou holomajznu, dokládá pak především reakce mistra Limberského..;) ()

P1tr 

všechny recenze uživatele

Český internetový fenomén dostává své pověsti, ale bohužel jenom v první polovině epizod, ve které jde o opravdu svižnou a odvážnou sportovní satiru, která si nebere servítky a skvěle baví. Po přeobsazení jedné z kličových jde ale energie a kvalita do kopru a druhá polovina první série jede již na půl plynu a je pouze odrazem předchozích geniálních dílů. I přes slabší epizody jde ale na naše poměry o netradiční a zajímavý projekt, který má povedené epizody tak silné, že zlidověly a staly se fenoménem, což je obdivuhodné. Snad podobných dílů ještě pár přibyde. ()

Reklama

Trevor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Príjemným humorom podaná satira o českom futbale, ktorá však tento fenomén vykresľuje s jeho najväčšími problémami - Lavický ako obrovský talent, ktorý podáva lepšie výkony v baroch a v posteli ako na futbalovom ihrisku padne na dno a po vyhadzove zo Sparty Praha skončí v treťoligovom Slavoji Vyšehrad. Ani tam však svojimi výkonmi neoslňuje, skôr naopak. Ak by bola séria dlhšia mohla sa viac zamerať aj na zápasy, takto však tvorcovia vo viacerých epizódach vystihli najpálčivejšie problémy mnohých "hviezdnych" futbalistov a hlavný protagonista svoju úlohu tiež zvládol viac ako dobre. Škoda niekoľkých slabších epizód, ale celkovo je seriál príjemným prekvapením pre všetkých futbalových fanúšikov a hráčov, rovnako ako trénerov. ()

LEGACY 

všechny recenze uživatele

Lavi je byl a bude nejlepším a nejožralejším hráčem třetí ligy. Tohle přesně vystihuje český ''buranský'' čutec, no a já jsem každopádně doteď v šoku, když vím, že po tom, co Lavi skóroval už nic dalšího nepřijde. Mám chuť založit sbírku na podporu této pasoviny a pomoc Lavimu dostat se zpátky na vrchol, přece nechcete aby skončil v nějakým Valladolidu :D ()

angel74 

všechny recenze uživatele

Předně bych chtěla poznamenat, že fotbal mám celkem ráda, negativně zaujatá tedy rozhodně nejsem. Tvůrci nezapřou dobrou znalost prostředí, z něhož si oprávněně střílejí. Bohužel, to je asi tak jediné pozitivum, co mě napadá. Nesedí mi přílišná vulgarita, která čiší téměř z každého druhého záběru, o té verbální se radši ani nebudu zmiňovat. Opravdu vtipné situace bych spočítala na prstech jedné ruky. Sorry jako. (40%) ()

Galerie (33)

Zajímavosti (23)

  • Postava trenéra FK Slavoj Vyšehrad Michala Žloutka (Jiří Ployhar) je inspirována bývalým trenérem českého národního týmu Michalem Bílkem. (tukomaster)
  • Při akci na konci zápasu, kdy dá Lavi (Jakub Štáfek) gól, se mění v jednotlivých záběrech různé balóny. (Bigrambo)
  • Hráče Vyšehradu představují skuteční fotbalisté Slavoje Vyšehrad. (griph)

Související novinky

Začal se natáčet film Vyšehrad

Začal se natáčet film Vyšehrad

17.09.2020

Po úspěšném seriálu přechází postava Laviho do celovečerního filmu, za kterým stojí jeho původní tvůrci. Film Vyšehrad vzniká v produkci Gangbang production a bude se natáčet do poloviny října… (více)

Reklama

Reklama