Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Tom Leezak (Ashton Kutcher) a Sarah McNerneyová (Brittany Murphyová). On – sportovně založený reportér nočního dopravního vysílání v rádiu, ona –svobodomyslná spisovatelka z rodiny, která je velmi bohatá, ale navíc velmi, velmi snobská. Jejich štěstí, zdá se, nestojí nic v cestě. Jaké je překvapení Tomových kamarádů! A jaké zděšení zavládne v Sářině rodině, když se mladý pár do sebe bleskově zamiluje! Tom se okamžitě přizpůsobí Sářinu vnímání světa, životních hodnot a očekávání. A Sarah zcela ignoruje tatínkovo varovné sýčkování, které ji zrazuje před krokem, k němuž ji táhne hlas srdce. Nedej bože, aby byla svatba, aby se provdala za „rytíře v rezavém brnění!“ Jenže svatba je – a velká. Po ní mladý pár – s vyhlídkou dokonalé dovolené – vyrazí do Itálie. Ale kvůli Sářinu bývalému příteli, který čirou náhodou dlí v Benátkách, a kvůli řetězci neúnavných propletenců smůly procházejí mladí novomanželé testem limitů své mladé lásky… (TV Prima)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (142)

sun.eagle 

všechny recenze uživatele

Podle zdejšího hodnocení jsem čekal průser, a nakonec to dokoukal do konce. Film utekl rychle, což je jasný důkaz jeho zábavnosti, pokud můžu mluvit za sebe. A byli chvíle a nebylo jich málo kdy jsem se hlasitě od srdce zasmál. Dvě věci: možná mě film tak bavil kvuli Brittany Murphy která film v podstatě spolu s Kutcherem celý drží, a za další pokud chcete vypnout mozek a jen se bavit tak Líbánky jsou to pravé. ()

tom88 

všechny recenze uživatele

Ďalšia z typických amerických komédií. Nemyslím, že je nejak moc podpriemerná, skôr len priemerná. Je to milá zábava, ktorá možno každého nemusí baviť, ale pre mnohých je dobrá. Vtipkára Ashtona mám rád, takže mi tu vôbec nevadil a Brittany tiež ušla. Dej je možno trochu stereotypný a naivný, ale na večerné pobavenie úplne stačí. 55%. ()

Reklama

Muso 

všechny recenze uživatele

Novodobá romantická kravina, ktorá sa chce hrať aj na komédiu. Nič nové vám tento film nedá, od začiatku presne viete kam to bude smerovať, ťažko budete hladať scénu na ktorej sa zasmejete a kvôli dvom pekným záberom hôr sa tento film skutočne neoplatí sledovať. Pre všetkých so sklonom k masochizmu ako vyšité. ()

codeas 

všechny recenze uživatele

Komedie založená na naschválech, nesnázích, smůle, trampotách to byly již několikrát. Bohužel mnoho krát však byly více vtipnější než tento film, který se snaží nalákat diváky na sladkou "Britanny" a sladkého "Ashtona". Pokud mate je Vám více než sympatický jeden z nich tak právě pro Vás je tato komedie určena. Ostatním ani nic neřekne... ()

sedm.1 

všechny recenze uživatele

Teen zábava,sympatický Ashton Kutcher,protivná Brittany Murphy,dva,tři povedené forky,celkově roztrhaná a pohromadě nedržící romantická komedie.Děj pádí o stošest,nikde se nezdržíme ani chvilku,obě postavy jsou divákovi tudíž naprosto ukradené a lze pouze očekávat,co se jim kde a jak stane a většinou ani to neni moc k smíchu. ()

Galerie (47)

Zajímavosti (17)

  • Když se točila scéna se švábem, tak se jim ztratil a natáčení se muselo na 20 minut přerušit, aby ho mohli najít. (HappySmile)

Reklama

Reklama