Reklama

Reklama

Ghostland

  • Austrálie Incident in a Ghostland (více)
Trailer 2

Beth a Vera jsou sestry, které se společně s matkou stěhují z města na venkov, kde zdědily po tetičce dům. Beth se věnuje vymýšlení a psaní hororových povídek. Zato Vera je teeneger jak se patří "do větru". Proto je matka musí krotit na každém kroku, protože jsou věčně v sobě. Na benzínové pumpě si v novinách přečtou, že v okolí řádí vrah. Ten navštíví i jejich dům, protože ho Vera vypočítavě urazila grimasou na silnici, když je předjížděl. Nyní musí sestry spojit síly, aby porazily společného nepřítele. (Rodriguez)

(více)

Videa (3)

Trailer 2

Recenze (256)

Morholt 

všechny recenze uživatele

Laugierova tvorba není úplně mým šálkem kávy, ale tohle se mu povedlo. Začalo to brutálním útokem dvou magorů na rodinu ve složení matka a dvě dcery a pokračovalo sice schématickou, ale velice slušně natočenou duchařinou, která měla všechno správně. Jenže v polovině filmu přišel zvrat, který spustil fantastický psycho masakr, kerý jsem si užíval s hubou dokořán. Crystal Reed zatím ve své nejlepší roli, zahanbit se nenechalo ani její mladší já a to samé platí i pro ostatní zúčastněná. Pro mě žánrová událost roku. Zatím. 100% ()

Frajer42 

všechny recenze uživatele

Překvapení jako hrom. Očekával jsem další z mnoha tuctových hororových snímků a byl jsem velice příjemně překvapen. Velice si cením toho, že tvůrci neobtěžovali diváky s nudným a dlouhým úvodem. Velice rychle se šlo na věc. Zápletka je poměrně originální a především opravdu hodně zajímavá a zábavná. Strachy se u filmu asi nikdo nepomočí, ale snímek ve mně vyvolával velmi nepříjemné pocity. Příběh Barbín, které se dočkaly svého Kena, kterého si však zřejmě představovaly trošku jinak než jako mongoloidního zlobra neměřitelného IQ. Děj je opravdu famózně vystavěn a moc hezky si hraje s diváky, které nějakou chvíli nechá se utápět v dumání nad tím, co je sen a co realita. [84 %] ()

Reklama

Fr 

všechny recenze uživatele

„SVĚT JE STRAŠNÉ MÍSTO...“ /// Ty pičo! Hned vod začátku… frajer co čichne ke kundě a vokamžitě pozná, kdo je Barbína. Krásně mě mrazí… a často soustavně. Holčině slušně hrabe.. nebo tam fakt straší? Co je sen? Co skutečnost? Nejradši bych se taky probudil a sledoval nějakou pohodovou romantiku, třeba vo úspěšný spisovatelce hororů, která žije spokojenej rodinnej život. Ale zpátky k filmu… ten barák je zajímavej a to osazenstvo taky! Tenhle film voceněj (nebo spíš teda asi ne) všechny úchylný panenky Barbie, který čekaj na svýho Kena. Tohle se stát mně, tak vo tom napíšu! Teda kdyby mě to Chocoloušek dovolil. /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Žiju v baráku, ze kterýho jsem vysraná. 2.) Často nevím, jestli bdím nebo spím. 3.) Thx za titule „Katru“. /// PŘÍBĚH **** HUMOR ne AKCE * NAPĚTÍ *** ()

TomX2 

všechny recenze uživatele

Pascal Laugier je originálny tvorca a dokazuje to ako v Martyrs, tak aj v Ghostland. Jeho filozofia však ide mimo mňa a aj napriek dobrému obsadeniu, scenáru a dobrým momentom ma film nebavil. Začiatok pre mňa vyzeral nádejne, no najmä v druhej polovici to začalo byť príliš chaotické a to ja nemám rád. Najhlbším nadšencom sa to pochopiteľne bude páčiť, ale pre mňa tieto filmy nie sú robené.. ()

juta 

všechny recenze uživatele

Sice slabší čtyři, ale Ghostland vyvolává celkem nepříjemné pocity a je na každém z nás jak je pobere a kdo je jak zvrácený, co ještě člověk unese a co už je na něj moc. Zkrátka se tu skrývá dost momentů, ze kterých se úplně komfortně cítit nebudete a ze začátku budete možná trochu zmatení, ale pak vyjde vše najevo jak to teda je. :D ()

Galerie (33)

Zajímavosti (3)

  • Herečka Taylor Hickson se při natáčení zranila o skleněné dveře a kvůli úrazu později zažalovala produkci. (Tomas_TM)
  • Natáčelo se v Kanadě v provincii Manitoba. (bianci)

Reklama

Reklama