Reklama

Reklama

Mise nový domov

(pořad)
  • Česko Akce nový domov (neoficiální název) (více)
TV spot

VOD (1)

Obsahy(1)

Osud si s nimi nehezky pohrál. Často žijí v otřesných podmínkách, bez naděje na lepší budoucnost. Podaří se Tereze Pergnerové a týmu nadšenců za jediný týden kompletně proměnit nevyhovující bydlení? (TV Nova)

Videa (1)

TV spot

Recenze (73)

Fajt odpad!

všechny recenze uživatele

Nevím jestli tato neuvěřitelná pomoc jednomu z deseti milionů je zrovna férová. Mládenec, který se raději myje v hrci s vodou, než aby si dokázal vyčistil umyvadlo o sporáku raději nemluvě, by dle mého soudu mohl mluvit o štěstí,kdyby celou tuto neuvěřitelnou akci, mohl splatit ve formě hypotéky. Jinak je to ohromná reklama pro NOVU, kterou to v podstatě mnoho nestojí. ()

Razzor_82 odpad!

všechny recenze uživatele

Čágo a págo exekutorům! Bohužel většina lidí si do sraček spadne svou vlastní blbostí. TV Hovna se zde pasuje do role andělů, kteří se snaží ukázat jak jsou potřební a vše hrají na emoce a chtějí z vás dostat kapku slzy! Všechno je okatě strojené a sehrané. Viděl jsem kousek jednoho dílu a Terezka posílala snad 5 dopisů exekutorům. Do tří dnů jí došli od všech odpovědi, že se vzdávají veškerých navýšení a stačí jim jen to co lidi dluží! Ještě sežene sponzory a pokud rozpočet nečekaně nabobtná, není problém zařídit větší prachy. Doslova chlívek promění mávnutím kouzelného proutku na luxusní bydlení. Pecka, škoda že je to jen pár kapek v moři. 0/10 ()

Reklama

MissiPippi 

všechny recenze uživatele

Pokud si dáte za každý product placement panáka, na konci pořadu nebudete vědět o světě. Reklamy zabalené do sladkobolné omáčky roztažené na hodinu a samozřejmě přetínané těmi pravými reklamními spoty. O rekonstrukci se nic nedovíte, to i si buďte jisti, je to jen čistá hra na city s atakem na nákupní podvědomí. ()

boshke odpad!

všechny recenze uživatele

Jelikož jsem na tento skvost narazil v hospodě již minimálně podruhé, neodpustím si tu trochu zbytečného dštění síry, ač vím, že kritizovat produkci tuzemských televizí je jako nosit dříví do lesa... V principu je smysl pořadu samozřejmě správný a bohulibý, ale provedení je, jako obvykle, pod hranicí tragičnosti, kdy lacině ždímeme emoce a k tomu nás má Terezka zřejmě ještě dojímat... 0% ()

phil22 odpad!

všechny recenze uživatele

Ubohé a zoufalé, dvě slova která odráží podobu této realitshow. Ukazovat neštěstí a mizerné podmínky lidí kteří na tom jsou špatně, je trapný pokus TV Nova upoutat diváky. Stanice která uskuteční tento projekt klesá hluboko až na dně televizní sledovanosti. Podobné věci jako Výměna manželek aby se lidé z různých poměrů dostali do televize či k aspoň finanční odměně je nesmyslné + obsadit moderátorku, která se dost dlouho zdržovala televizního světa je téměř směšné. Jestli tento projekt opravdu někomu pomohl, tak jenom dobře ale cpát to do televize ? Těžko říct, já upřímně doufám že budou další projekty pro zlepšení životní situace, ale hlavně aby to necpali do televize a aby se toho neuchopila jedna z nejhorších moderátorek. Televize nova by se měla držet projektů který jí jdou a u kterých neztratí v očích diváka důstojnost, než jim cpát před nos chabé pokusy o zvýšení sledovanosti. ()

Galerie (14)

Reklama

Reklama