Reklama

Reklama

Specialisté

(seriál)
  • Slovensko Špecialisti
Ukázka z filmu
Česko, (2017–2024), 175 h 25 min (Minutáž: 44–60 min)

Scénář:

Kateřina Hauserová, Dan Wlodarczyk, Marek Helsner (více)

Hrají:

David Prachař, Zuzana Kajnarová, Jakub Štáfek, Jan Zadražil, Marek Adamczyk, Jan Vlasák, Leoš Noha, Lenka Termerová, Veronika Khek Kubařová, Milan Mikulčík (více)
(další profese)

Série(8) / Epizody(223)

Obsahy(1)

Elitný tím policajtov v každej epizóde hľadá páchateľa tých najzávažnejších trestných činov. Seriál je plný akčných scén, ktoré sú neodmysliteľnou súčasťou policajnej práce. Divákom bude opäť poodhalené aj súkromie jednotlivých vyšetrovateľov. Ich blízki sú im často nápomocní pri riešení kriminálnych prípadov. (TV Markíza)

Videa (2)

Ukázka z filmu

Recenze (162)

Adasin 

všechny recenze uživatele

Záběry Prahy dobrý, ale to je asi tak všechno. Proč to pořád natáčej, když se u toho nikdo očividně nesnažil? Byla jsem schopna zhlédnout jednu epizodu a zkusila to i s několika dalšími. Ne, tohle fakt ne. Pokud Vás iritovala už Kriminálka Anděl, tak u tohohle hodíte ovladačem po televizi. 1/10 ()

matej773 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

I přes velmi špatné hodnocení na csfd, mně se to líbilo, a moc. První dil, který jsem viděl, se mi opravdu líbil, tím pádem jsem si řekl, že je to pecka oproti klasické tvorbě od Novy, proto jsem byl překvapen, když jsem našel takový ohlas, jaký našel. Buď jsou ostatní díly horší, nebo je to holt prostě tím, že někteří lidé na csfd jsou vymatlaní a hodnotí dle toho, že Nova má za sebou fakt hrůzu a nedokážou se odprostit od toho, že mohou mít i kvalitní tvorbu. ()

Reklama

zette 

všechny recenze uživatele

Zde muzu smele hodnotit uz po prvnim dile. Kvalitni kriminalka musi stat na dobre napsanem scenari a zde Specialiste totalne vyhoreli... Dopravni spicka v Praze a tramvaj se tremi soupravami veze asi jen sest cestujicich a mezi nimi dva zlodeji a policajt, ktery s jednim kriminalnikem chodil do skoly a nahodou se potkaji po 35-ti letech... Policajti maji 15 minut casu na misto, kde maji pristavit autobus, ale posily tam volat nebudou, protoze maji malo casu:-). Letecke zabery na Prahu jsou sice krasne, uz ale zacinaji nudit, nebot se objevuji v kazdem druhem filmu ci serialu, ktery se nataci v nasi metropoli. Stafek se vice hodi do role vypatlaneho fotbalisty, nez aby hral kriminalistu. Jednu hvezdicku davam za fakt, ze se v pilotnim dile porad neco delo. ()

ocypuc odpad!

všechny recenze uživatele

Jakub Štáfek jako policajt? Tomu snad ani on sám nevěří. Ve druhém díle (a posledním, na který jsem podíval) je nějaký superman skákající po plechových střechách aniž by ho někdo slyšel a pak dělá drsňáka, aby se pachatel přiznal... Není jediný, komu tu roli nevěřím. Spousta nelogických scén, kdy se nedovíme, proč tomu tak je a jak se někdo na ono místo dostal... Tady by nepomohl ani Trojan. ()

RedRose 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

TV Nova ukončila jasně průměrnou Kriminálku Anděl, aby o chvíli později přišla se seriálem Specialisté a průměrnost více-méně pokračuje. Název Specialisté je tak zcestný, že mě skoro vytáčí!! Jací jsou tohle specialisté!?! Tohle se mohlo jmenovat Kriminálka Anděl 2 a nikdo by neřekl ani popel! Obsahově je to naprosto totéž v bledě modrém, jen s jinými herci, takže srovnávání je celkem na místě. Velitelé Prachař vs Stropnický, ač oba výborní herci, tady jasně vyhrává pan (ex)ministr! Pánská dvojice detektivů Štáfek-Zadražil vs Taclík-Švehlík, asi taky lepší ta z Anděla, hlavně proto, že mladej Štáfek se na roli kapitána kriminálky moc nehodí a ti v Andělovi mají k ruce ještě Novotného! Dámské obsazení Dvořáková-Pidrmanová vs Kajnarová-Křenková naopak s přehledem vedou holky od Specialistů... Z celkového pohledu je tahle Kriminálka Praha s debilním názvem průměrné, ale srovnatelné pokračování Kriminálky Anděl a hodnotím je tedy naprosto stejným číslem: 53% (Případy 1. oddělení tak zůstávají neporaženy...) /// EDIT: úderem stého dílu zmizely poslední postavy z původní sestavy a na seriálu je to celkem silně znát... holanďan Erftemeijer s Leimbergerovou jsou nezajímaví, až nudní a celý seriál teď táhne (překvapivě výborný!) Hána, který o 17 dílů dřív vystřídal Zadražila, který to s Kajnarovou táhnul do té doby... A od Dejdara jsem asi čekal víc, zatím je o třídu níž než Prachař... ()

Galerie (1 896)

Zajímavosti (37)

  • Vůz, který je možno vidět v epizodě, je vůz SOR NB12 evidenčního čísla 3868 vyrobený v roce 2019. (JLanovkar)
  • Epizoda se natáčela mimo jiné v pivovaru v Praze-Braníku. (skudiblik)
  • Vražda a následné vyšetřování bylo natáčeno v budově „Sluneční věž“ v pražském Karlíně. Naproti je z oken možno vidět blízký hotel Olympik. (rakovnik)

Reklama

Reklama