Reklama

Reklama

Specialisté

(seriál)
  • Slovensko Špecialisti
Ukázka z filmu
Česko, (2017–2024), 176 h 55 min (Minutáž: 44–60 min)

Scénář:

Kateřina Hauserová, Dan Wlodarczyk, Marek Helsner (více)

Hrají:

David Prachař, Zuzana Kajnarová, Jakub Štáfek, Jan Zadražil, Marek Adamczyk, Jan Vlasák, Leoš Noha, Lenka Termerová, Veronika Khek Kubařová, Milan Mikulčík (více)
(další profese)

Série(8) / Epizody(225)

Obsahy(1)

Elitný tím policajtov v každej epizóde hľadá páchateľa tých najzávažnejších trestných činov. Seriál je plný akčných scén, ktoré sú neodmysliteľnou súčasťou policajnej práce. Divákom bude opäť poodhalené aj súkromie jednotlivých vyšetrovateľov. Ich blízki sú im často nápomocní pri riešení kriminálnych prípadov. (TV Markíza)

Videa (2)

Ukázka z filmu

Recenze (162)

ilemas 

všechny recenze uživatele

Přes spoustu odpadů a kritiky mě se první díl velice líbil. Výborná kamera, záběry z vrchu na Prahu a tramvaj, herecké obsazení, Asi jsem dle některých komentářů divák IQ tykve, ale když vidím, co hodnotí ostatní plným počtem, tam se mi chce taky blejt. Pokud seriál pojede ve stejném duchu jako první díl, tak se těším na další díly. Holt nelze se zavděčit všem, diváci už jsou doslova zblblí a vypatlaní ze všech těch komiksů, céčkových akčních blbin,trapných komedií, že se jim nelíbí už téměř nic. ()

LadyPupu

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

1. série: Tady vůbec nejde o to, že to je z produkce Novy. I ta občas vyplodí něco aspoň trochu koukatelného. I když teď mě zrovna kromě Kriminálky Anděl nic nenapadá. U Specialistů jde o to, že je to celé špatně. Ať už špatně napsané postavy, dementní dialogy, halabala režie nebo nervní kamera. Zápletky jak z mateřské školky už ani neřeším. Po odkoukaných 6. dílech mám dost. ()

Reklama

jprmusic 

všechny recenze uživatele

Smutný ..... Štáfek?....... po 20ti dílech -je to takový český ale místy i docela vtipný a částečně koukatelný Tak měnîm názor - Kuba Štáfek je vlastně fajn - a vlastně mě to celý baví 4 série Bohužel se staly 2 chyby - nechat zemřít jednoho z hlavních hrdinů je scénáristický risk, který tady brutálně nevyšel. No ele fatální se ukázala ne snad ztráta Prachaře, jako spíš příchod Dejdara. Od té doby nekoukatelno. ()

panMartin odpad!

všechny recenze uživatele

Takhle to dopadá, když někdo natáčí z prostřední policie bez dohledu odborníků. Ta neznalost je cítit v každé scéně. Herecké výkony tragické, scénář naivní, kamera střih hrůza, vtip žádný.....nesledovatelné. Jakub Štáfek jako policajt? Tomu snad ani on sám nevěří. Vždyť je to trapas. (viděny všechny díly). ()

pakobylka 

všechny recenze uživatele

Snaživí, neumětelští, leč kupodivu soustavně vítězící ... slavně i neslavně, v každé z odprezentovaných epizod. Snad že mají na své straně vrtkavou štěstěnu, která se patrně nemůže dívat na jejich neprofesionální zápolení, a tak jim (ne)nápadně vypomáhá (docela se přitom nadře, holka nebohá) ... snad že bez reptání naplňují i ty nejbizarnější představy svých duchovních otců, a tak logicky nemohou být odsouzeni k nezdaru. Ať už stojí v jejich čele David Prachař jakožto major Pavel Vondráček nebo Martin Dejdar alias major Josef Strouhal, jejich způsoby se nemění. Nicméně ... přejme jim úspěch při rozkrývání zločinu, je to nejenom v jejich, ale i v našem zájmu ... 2,5* ()

Galerie (1 983)

Zajímavosti (37)

  • Epizoda se natáčela mimo jiné v pivovaru v Praze-Braníku. (skudiblik)
  • Formulace „přestupek pro poškození cizí věci“ neexistuje. Může být buď „přestupek proti majetku“ nebo „trestný čin poškození cizí věci“. (ČSFD)
  • V každé epizodě můžeme slyšet alespoň 1krát, jak majoru Strouhalovi (Martin Dejdar) zazvoní mobilní telefon. (ČSFD)

Reklama

Reklama