Reklama

Reklama

Specialisté

(seriál)
  • Slovensko Špecialisti
Ukázka z filmu
Česko, (2017–2024), 176 h 55 min (Minutáž: 44–60 min)

Scénář:

Kateřina Hauserová, Dan Wlodarczyk, Marek Helsner (více)

Hrají:

David Prachař, Zuzana Kajnarová, Jakub Štáfek, Jan Zadražil, Marek Adamczyk, Jan Vlasák, Leoš Noha, Lenka Termerová, Veronika Khek Kubařová, Milan Mikulčík (více)
(další profese)

Série(8) / Epizody(225)

Obsahy(1)

Elitný tím policajtov v každej epizóde hľadá páchateľa tých najzávažnejších trestných činov. Seriál je plný akčných scén, ktoré sú neodmysliteľnou súčasťou policajnej práce. Divákom bude opäť poodhalené aj súkromie jednotlivých vyšetrovateľov. Ich blízki sú im často nápomocní pri riešení kriminálnych prípadov. (TV Markíza)

Videa (2)

Ukázka z filmu

Recenze (162)

Domca94 

všechny recenze uživatele

Seriál, který z popisu měl potenciál, bohužel ne vše funguje tak, jak má. Příběh je milionkrát okoukaný - navíc myslím, že seriálu konstrukce příběhů spíše ubližuje. Nicméně, jedna hvězdička je za pohledy na Prahu. Druhou hvězdičku získává seriál za hudbu a ta třetí je za obsazení Štáfka a Adamczyka. ()

tata22 

všechny recenze uživatele

Asi už všechny bylo řečeno, vydržel jsem celkem dlouho ale výměna Kajnarové za Leimbergerovou je vyloženě zločin sám o sobě. Vůbec nevím kde tu holku vzali ale jako policajtka je naprosto příšerná. K tomu Hána bez bázně a hany, který zjevně neví co má hrát, jestli drsňáka nebo "cíťu". Dejdar se snaží ale taky mu to moc nejde i když vina je spíš na scénáři než na něm. A ten bloňdáček se vlastně jen vyskytuje. To, že to s prací policie nemá ani zbla společného jsem popravdě čekal, to je u nás už takový zvyk, že scénárista neví o tom co píše ani ťuk a je přeci pod jeho úroveň si to zjistit, páč je jistě z Prahy a všechno ví a zná ale přeci jen si mohli dát záležet na tom výběru herců. Ze začátku to šlo ale kam to dospělo... On asi nikdo nemá moc zájem, když vidí kam to vede. Je těžké být pozitivní při shlédnutí českých seriálů ale vlaštovky se najdou. Např. první dvě série Poldy se docela dali (bohužel odchod Orozoviče to zazdil). Nicméně pořád ČT jasně válcuje tyhle rádoby úspěšné rychlokvašky, které se chválí jen sami ve vlastních reklamách :-) ()

Reklama

GeusX 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Koukatelný televizní krimi seriál. Občas dobrý standard, občas je to jalovější. Viděl jsem možná všechny díly všech tří sérií. Ve třetí sérii jsem se však novému šéfovi v podání Martina Dejdara na chuť nepřišel. Ale zase působil solidněji než např. Prachař, který se občas choval (resp. měl roli napsanou) jako komická figurka a ne šéf policejního oddělení. 50% ()

Ozzy2 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak to byl otřes.Štáfek je skvělej ve Vyšhradu jako Lavi, ale tady?Nadrženej pubertální "policajt"?A jako rodilého pražáka mě lezou na nervy ty prostřihy jízdy tramvají, nebo autem.Policajti jedou z centra, za chvíli projíždějí Strašnicemi, hned na to střih a jsou ve Vršovicích, střih a jsou v Hloubětíně.Dělejte si prdel z někoho jinýho. Ty dva zloději-mamlasové taky síla.........PROČ? Prosím tvůrce, jejich příbuzné a lidi ze štábu, aby sem necpali ta pětihvězdičková ocenění.Vždyť je to trapas ()

randalll odpad!

všechny recenze uživatele

Velmi špatná volba herců. Zajímalo by mě podle jakého klíče tvůrci herce volili a co je ovlivnilo, že vybrali to co vybrali, ale do hlavních rolí - rolí specialistů se tito herci opravdu nehodí. Jeden díl mi stačil a další opravdu nemusím. Do rolí zamilovaných doktorů a starostlivé sestřičky v nekonečně růžové zahradě by se tento výběr hodil rozhodně více ... ()

Galerie (1 896)

Zajímavosti (37)

  • Linka 116 dříve nejezdila do Nebušic, ale k nádraží Veleslavín. (JLanovkar)
  • Když Jaroslav Čermák (Jan Zadražil) volá učiteli (Jiří Bábek), aby zjistil, kde jsou děti, zraněný učitel mluví do telefonu správně, ale v dalším prostřihu jej má obráceně, tedy sluchátkem od ucha. (mcredd)
  • Klenotnictví, které dvojice pachatelů vyloupila, je ve skutečnosti Diamond Prague Museum na nároží Široké a Valentinské ulice na Starém městě. Tvůrci pro účely příběhu otočili projíždění jednosměrné Valentinské ulice. (Martin_L)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno