Reklama

Reklama

VOD (1)

Poté, co vydá úspěšný bestseller inspirovaný úmrtím jednoho z jeho spolužáků ze střední školy, je kontroverzní spisovatel Sidney Hall (Logan Lerman) nečekaně katapultován ke slávě a věhlasu. Vztah s jeho přítelkyní (Elle Fanningová) se začne rozpadat, neboť temné důsledky vydání této knihy naruší jejich společný život a Sidney náhle beze stopy zmizí. Bezmála o deset let později začne tajemný detektiv (Kyle Chandler) pátrat po zmizelém spisovateli, jehož knihy jsou propojeny s řadou záhadných případů žhářství. (Cinemax)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (112)

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

dobře zahrané drama postavené primárně na dialozích a hledání sebe sama.Bohužel pro Sidneyho je filmů o tomhle tématu (navíc s hodně podobnými hrdiny) poslední dobou celkem dost a pokud bych si mohl vybrat pro další projekci bych sáhnul jinam.Moc tady ke čtyřem hvězdám nechybí,ale právě ve srovnání např. s Perks Of BEing Wallflower,nebo 13 reasons why (což byly první dvě věci které mě při sledování okamžitě napadly) to prostě není úplně ono...60% ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Přesně, jak tu uvedl uživatel Enšpígl. Film roste a padá na Sidneym. Největší deviza filmu pramenící z tajuplného samotářství Sidneyeho v přítomnosti, je utopeno v paralelním vyprávění jeho minulosti, které rozebírá to, proč se ze Sidneyeho stal samotář. Po shlédnutí jsem byl ale poměrně na rozpacích. Nevím, jestli jsem v těch myšlenkách, co film nabízel, dokázal najít něco, co by mě víc vtáhlo do děje. ()

Reklama

Anderton 

všechny recenze uživatele

Prvá hodina je trochu zmätočná, nakoniec sa ale ukáže, že rozčlenenie sujetu do viacerých časových rovín a ich prelínanie, kedy občas neviete, v ktorej sa zrovna nachádzate, robí snímku o dosť zaujímavejšiu. Druhá hodina je tak podľa môjho názoru silnejšia, plynulejšia a s rýchlejším tempom a na záver ponúka jedno veľké prekvapenie. Oceňujem aj, že scenár sa s postavami vážne nemazná. Nič proti Loganovi Lermanovi, ale Kyle Chandler ho predsa len ako skúsenejší herec zatieňuje. Mix (melo)drámy a tragédie v modernom puzzle - vydaní, ktorému neuškodil ani mierny pátos. ()

ARI50 

všechny recenze uživatele

Spisovatelský zázrak, film začal dost dobře a nenudil ani moc, celý film sice skáče z bodu A do bodu B a naopak a příběh je celkem super tak tahle kniha zůstane dočtena a zapomenuta. Logan je prostě zvláštně nadaný a zajímavý kluk a nakonec muž. Skvěly hudební doprovod a hlavně trochu stopu zkrátit. ()

angel74 

všechny recenze uživatele

Úplně přesně nevím, čím to může být, ale pro Logana Lermana mám slabost. Buď má štěstí jako málokdo v Hollywoodu nebo si opravdu pečlivě vybírá, v čem bude hrát. Nejspíš to bude kombinace obojího plus jistá dávka hereckého talentu, jelikož snímky, ve kterých se objeví, mě skoro vždycky upoutají. Role bolestně se hledajícího mladíka Sidneyho Halla mu sedla jako ušitá. Společně s Elle Fanning si tenhle film ukradli sami pro sebe, což mi ani trochu nevadilo. Výhrady bych měla snad jen k místy až moc překotnému střídání časových rovin, občas jsem fakt netušila, která bije. Nicméně možná i díky tomu jsem pořádně prozřela až téměř na konci celého příběhu a za to jsem tvůrcům neskonale vděčná. (80%) ()

Galerie (7)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama