Reklama

Reklama

Matky na tahu o Vánocích

  • USA A Bad Moms Christmas (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Nepeč a zapař Říká se, že Vánoce jsou nejkrásnějším obdobím roku. Určitě ale ne pro mámy! Tři matky rebelky už mají dost věčného uklízení, vaření, zdobení a shánění perfektních dárků pro celou rodinu. Proto se zaseknou a rozhodnou, že si tento rok konečně užijí Vánoce i ony. Akorát netuší, že se brzy ohlásí hosté, kteří s jejich představami dokonalých svátků nebudou tak úplně souhlasit – jejich vlastní matky… (Magic Box)

(více)

Videa (13)

Trailer 1

Recenze (204)

carly 

všechny recenze uživatele

Nikto nie je dokonalý, každý robí chyby a rodinné vzťahy sú zložité. Vianoce sú stresujúce. Dobrá kamarátka má ceny zlata. A tento film je neskutočne zábavný. A zároveň vás tak príjemne pohladí na duši. Bez toho, aby sa vám od prílišného cukru pokazili zuby. Nie každý film tiež ponúkne scénu, z ktorej je vám tak trochu nepríjemne, ale zároveň je to jedna z najroztomilejších vecí, akú ste kedy videli. Aj keď by ma dosť zajímalo. ako sa im pri tom podarilo nezomrieť od smiechu. ()

F.W.Colqhoun 

všechny recenze uživatele

If I have to wax one more pussy today I'm gonna black out. Fotr je lotr, matka je šlapka - v tomto případě alespoň jedna z nich. Ty další dvě, které dorazí o Vánocích na návštěvu ke trojici hlavních hrdinek, jsou horší: Ztělesněné schizma toho nejhoršího z Mii Farrow. ideologické pomeje prvního dílu (odlehčený pohled na úděl ženy/matky) prohlubuje škála předložených alternativ toho, co by mohly a měly být vánoční svátky, které se štítivě vyhýbají čemukoliv sympatickému - aniž bych si nutně představoval klepání kosy o půlnoci v kostele. Já vím, má jít o komedii. Jen takový zvláštní druh, kde jsou všechny ty dysfunkce pro zasmňání natolik vážné, že se divák jako já neodvažuje ztotožnit se s nimi, natož se jimi bavit. Mila Kunis navíc není o nic zábavnější než posledně a ty dvě další, Bell a sympaticky macatá specialistka na depilací genitálií Kathryn Hahn, to samy nedávají, když se notabene angažmá jediné protřelé komediální herečky Christiny Applegate omezuje na kolední cameo. Těch několik prcičkovsky explicitních gagů, proti kterým nic nemám, to nespasí. Jedno ale musím sequelu špatného prvního dílu přiznat. Dostalo se mi konečně hrubé představy toho, co dělají matky na tahu (byť asi jen o Vánocích). (Tušil jsem to:) Let's go slap some wieners, bitch! ()

Reklama

filmfanouch 

všechny recenze uživatele

Pokračování hitů vznikají na pásové výrobě a to i u těch hitů u kterých pokračování nedává smysl. Matky na tahu o Vánocích trpí klasickou poruchou komediálních pokračování- Nemáme se kam vydat dál takže zbývají dvě možnosti: Buďto cesta do nějaké exotické země nebo zimní svátky. Tvůrci si tentokrát vybrali to druhé čímž se dočkáváme už druhého letošního komediálního pokračování (Prvním je Táta je doma 2) Nebudu tady vysvětlovat, proč je Táta je doma 2 lepším filmem ale spíše to jaký je film jako takový: Takže... ten film má humor který je po většinu času vtipný ale..... ten humor je také občas až šílený a přitažený za vlasy. A dojde to tak daleko, že ani nevíte kdy se máte smát a kdy plakat a když se tvůrci pokouší o nějaké emoce nejde plakat protože se stejně objeví vtip, ten film snad opravdu nemá jedinou ucelenou scénu bez vtipného odlehčení. Což by nebylo nic špatného kdyby se tak nekazil ten dramatický nádech. Trojice matek Christine Baranski, Susan Sarandon a Cheryl Hines jsou fajn a důstojně sekundují Mile Kunis, Kathryn Hahn a Kristen Bell. Fajn jsou i Peter Gallagher a Jay Hernandez. Nic více se v podstatě o filmu říct nedá. Je to prostě standardní vánoční výplachovka na kterou si ale vlastně ani nevzpomenete a pořád si budete o Vánocích pouštět Lásku nebeskou... nebo Živí mrtví. ()

mortak 

všechny recenze uživatele

V prvním díle se bohaté paničky terorizovaly navzájem a nechaly se terorizovat od vlastních dětí. V druhém díle je terorizují jejich děti a jejich matky. Pokud se na tuto komedii podíváte optikou reality, jde vlastně o děsivý horor. Psychoterapeuti po celém světě by mohli vyprávět do nekonečna děsivé příběhy jejich pacientek a pacientů. A tak nechme ženám prožít alespoň na plátně ten sladkobolný závěr (ve třech vydáních), který jejich rozervaným duším toužícím po zvládnutí úlohy superženy spojující dokonalou matku, partnerku, kuchařku, milenku (a já nevím co ještě) alespoň na chvíli přinese tu vytouženou harmonii. A pokud se podíváme na úlohu mužů v tomto filmu, neliší se ženské sny moc od těch mužských. Buď jsou tu ušlápnutí podpantofláci se vždy plnou šrajtoflí (v mužském světě jsou zase křehké submisivní krásky hledící obdivně na svého prince), nebo svalovci s velkým mezinožním vybavením (mužský svět má Laru Croft, nebo Angel Wicky a tak). Tři hvězdy je možná až moc, ale ten patetický uslzený závěr vyvažuje Kathryn Hahn v nejromantičtější seznamovací scéně posledních let. ()

Jaro.Krafcik 

všechny recenze uživatele

V podobnom štýle ako jednotka. Bad moms 2 vsadili na dobré obsadenie a vianočná téma filmu pomohla. Inak by som šiel hodnotením dole. Ale keď to porovnám s filmom skoro rovnakým daddys home 2 tak bol o niečo lepší a zábavnejší. Film zväčša pre ženské publikum ale ušlo a hodnotenie zlepším pre pár dobrých momentov a fajn vyber pesničiek. Na sviatky ako oddychovka ,dobré. 4* ()

Galerie (92)

Zajímavosti (6)

  • Toto je první pokračování filmu Mily Kunis. (ČSFD)
  • Celosvětová premiéra proběhla 30. října 2017 v Los Angeles (Kalifornie, USA). (BMW12)

Reklama

Reklama