Reklama

Reklama

Meg Murryová je typická středoškolačka, která bojuje s nízkým sebevědomím a která touží zapadnout. Je dcerou světoznámého fyzika, je inteligentní a talentovaná, stejně jako její mladší bratr, Charles Wallace, což si však Meg zatím neuvědomuje. Situaci silně zkomplikuje zmizení pana Murreyho, které Meg sklíčí a její matce zlomí srdce. Charles Wallace představí Meg a jejímu spolužákovi Calvinovi tři nebeské bytosti, které přicestovaly na Zemi, aby našli pana Murreyho. Společně se vydávají na dobrodružnou cestu. Pomocí skládání času a prostoru jsou přenášeni na světy za hranicemi fantazie, kde musí čelit mocné zlé síle. Na Zemi se Meg vrátí jen tehdy, když se naučí čelit temnotě ve svém nitru a najde sílu potřebnou k poražení temnoty, jež se rychle šíří vesmírem. (Falcon)

(více)

Videa (10)

Trailer 1

Recenze (81)

carly 

všechny recenze uživatele

Dosť dobre nechápem všetky tie negatívne hodnotenia. Lebo toto bol prekrásny príbeh po všetkých stránkach. Zaujímavé a prekrásne vystavané postavy. Prekrásny vizuál. Úžasní herci. Fakt neviem, na koho skôr spievať ódy. Aj keď favoritmi je jednoznačne ústredné detské trio. Cesta hlavnej hrdinky je niečo s čím sa dá tak jednoducho stotožniť. A celá message filmu, je niečo, čoho potrebujeme oveľa viac. Zaujímalo by ma, či sú niektorí nešpecifikovaní ľudia fakt neschopní oceniť veci, ktoré nie sú o nich a pre nich. Alebo sme fakt len rasisti. ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $100miliónovTržby USA $100,478,608Tržby Celosvetovo $132,675,864Tržby za predaj Blu-ray v USA Tržby za predaj DVD v USA ║ Čistá hrôza. Strašne sterilné, suché, ošuntelé, nevýrazné až gýčové. Zlá kamera, rovnako tak obsadenie. Známe herecké mená sú v tejto účasti už dosť mimo prvoligovú misu. /15%/ ()

Reklama

xxmartinxx 

všechny recenze uživatele

Asi je třeba ocenit, že film odevzdaný této estetice vůbec vznikl - jde o celkem odvážný úkrok oproti současnému americkému mainstreamu. To ale nic nemění na tom, že to je hnusné, až z toho oči bolí a hloupé, až mysl přechází. New age moudra přeříkávaná unuděnou Oprah, postavy předčítající scénář způsobem, kdy jsem předpokládal (nemíněno v nadsázce), že se z nich vyklubou skrytí mimozemšťané, a v neposlední řadě strašně mechanicky špatně sestavené vyprávění... Hodně nezvládnuté ve všem. Ale respekt za pokus. ()

Scraffy odpad!

všechny recenze uživatele

A Wrinkle in Time aneb Disney nevie, kam s peniazmi. To fakt takúto sračku plnú klišé hovadin, ktoré sme videli snáď v každom filme nám naservírovalo štúdio s najväčším dosahom a to v roku 2018?! Čo na tom, že to má ako-tak dobré efekty, keď celkový obsah nestojí ani za povšimnutie. Vcelku známy herci sa tu nechali takto hnusne využiť. Určite má Disney na nich nejakú špinu, lebo inak si to neviem predstaviť. Ono asi jediné scény, ktoré tu boli dobré a vcelku sa mi páčili boli, keď sa dostali do "zaseknutia" času, kde sa všetko naraz opakovalo. Tie deti, ako všetky naraz hopsali s loptami boli ako z nejakého hororu. Chémia medzi hlavnými postavami je strašná a urobená tak, že len čakáte, kedy sa pobozkajú, ale nakoniec aj tak neurobia, pretože je to Disney. Vo výsledku veľmi chaotické dielo, ktoré sa ani nečudujem, že distribútori ztiahli z kín. ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Malo ísť o veľké dobrodružstvo pre celú rodinu. Veď je to film od Disneyho štúdia. Pastelkový vizuálny dizajn plný trikov, masiek a barvičiek. Ale vidno ( podľa tržieb ), že to už netiahne tak, ako kedysi. A na vine je skôr zbytočné vnucovanie, ktoré z filmu smrdí na hony. Pár plusov ( Zach Galifianakis, scény ktoré neobsahujú CGI ale proste len obyčajné ľudské emócie ) sa ale nájdu. Na film takýchto proporcií, je to ale zúfale málo. ()

Galerie (60)

Zajímavosti (5)

  • Názov filmu sa objaví až na konci filmu. (Astonko)
  • Natáčelo se v Los Angeles v Kalifornii (USA) a na Novém Zélandu. (griph)
  • Kniha začíná slovy: „Byla to tmavá a bouřlivá noc.“ Zatímco film se koná v slunečném centru Los Angeles. (griph)

Související novinky

Bizarní DC komiks nabírá zkušenou posilu

Bizarní DC komiks nabírá zkušenou posilu

03.06.2019

Ava DuVernay (Selma) se svým prvním blockbusterem V pasti času zklamala. To ale studiím Warner Bros. a DC nezabránilo v tom, dát ji šanci natočit stomilionovou adaptaci bizarního komiksu The New Gods… (více)

Reklama

Reklama