Reklama

Reklama

Týden s prezidentem

(pořad)
Publicistický
Česko, 2017, 25 min

Účinkují:

Miloš Zeman, Jaromír Soukup (moderátor), Alex Mynářová (moderátor)

Obsahy(1)

Nový diskusní pořad s prezidentem republiky. Hlava státu komentuje podstatné události minulého týdne. (TV Barrandov)

Recenze (83)

Matamoroz 

všechny recenze uživatele

Je to hnusný, bolševický a radioaktivní odpad, v jehož hlavní roli stojí, tedy sedí Miloš Ovar Zeman. Aby toho nebylo dost, sekunduje mu nejhorší moderátor porevoluční historie, který se neustále snaží slíznout kapku tuku, která zrovna kane z Ovarova ovaru. Aranžmá v růžové barvě evokující Soudkyni shnilou Bramboru vybízí k dávivému reflexu.Pozorný divák si rovněž všimne hejna rusů, vypadávajících z nohavic a rukávů výše jmenovaného senilního Ovara. V neposlední řadě zaujme, že si dotyčný Ovar trhá chloupky z nosu pomocí čínských hůlek, které pak i s nánosem zaschlých šušňů s mlaskáním olizuje. Tolik novinář maistreamového média. ()

arcticsky 

všechny recenze uživatele

Hodnotím po prvním díle s tím, že žádné změny v dalších pokračováních vzhledem k osobnosti hlavního aktéra rozhodně očekávat nelze. Jeden bod za hořkosměšné kouzlo nechtěného, které tato veskrze negativní a destruktivní postava naší politiky kolem sebe šíří...vše doplněno úpně nemožným, katastrofálním moderátorem. ()

Reklama

majky19 

všechny recenze uživatele

Jsem upřímně rád, že TV Barrandov přišla s takovým pořadem a jako v podstatě jediná televize v naší dala panu prezidentovi takřka neomezené pole působnosti, na němž může bez jakékoliv bázně a hany interpretovat své postoje a názory, které by mu v jakémkoliv jiném médiu zcela určitě neprošly. Ačkoliv pro mě dříve TV Barrandov byla pro mě v podstatě neznámá a neatraktivní televizní stanice, musím konstatovat, že po příchodu Jaromíra Soukupa se rázem stala jedním z kanálů, na který se dívám pravidelně alespoň jednou týdně, a lví podíl na tom má jednoznačně diskuzní pořad "Týden s prezidentem". ()

olki odpad!

všechny recenze uživatele

Týden s prezidentem je velice obskurní záležitost. Po zkušenostech se Soukupovými pořady jsem přirozeně nečekal, že se bude jednat o klasickou televizní publicistiku - to v žádném případě. Na druhou stranu jsem nečekal ani to, že Zeman jevící příznaky stařecké či alkoholové demence, zde dostane absolutně neomezený prostor pro vykládání svých chorých výplodů a a pseudomoderátor Soukup předvede archetypální ukázku servility. Lži, smyšlenky, vyřizování účtů s odpůrci a mnohé další bludy a nesmysly, za které by se každý soudný člověk musel stydět, zažívají v tomto pořadu své žně. Zeman si zde dovolí opravdu mnoho - je si dobře vědom, že Soukup, který při svých rozhovorech připomíná panice, který se tetelí blahem z představy blížícího se koitu, je absolutně neschopen jakéhokoliv nesouhlasu či oponování. Tento pořad je tak pouze důkazem toho, že Ovčáčkův "projekt" OVTV nenaplnil očekávání hradní klaky. Pro zajímavost stojí za zmínku, že Soukup je dle samotného Zemanova hlavního poradce Nejedlého jeho rodinou a krví - kruh se uzavírá. ()

Honza__St. 

všechny recenze uživatele

Nápad rozhodně zajímavý. Vždyť už v 90. letech přišla Nova s podobným pořadem - "Otázky pro premiéra", kde snad ještě častěji než jednou týdně zpovídali Václava Klause, a tehdy zdaleka nebylo tolik řevu. Jestli ten pořad někdo posílá do odpadu jen proto, že nesnáší Zemana a nevolil ho, tak je vůl. Ale při vší úctě k Soukupovi bych taky nechal moderování na někom jiném, třeba na sličné Alex. ()

Galerie (16)

Zajímavosti (2)

  • Kromě Jaromíra Soukupa moderuje pořad Týden s prezidentem i Alex Mynářová, která je současně manželkou Vratislava Mynáře, který zastává úřad hradního kancléře prezidenta republiky. (majky19)

Reklama

Reklama